2012 Şubat Anneleri

$imagesCASOJIQR.webpo kadar yatak baktım enn güzeli bu ben bunu alıcam kızlaaaarrrr :21::52:

16 .haftada 3 lü test için istanbul avrupa yakasında bir profösör tavsiye edermisiniz arkadaşlar.duyduğum kadarıyla bu 3 lü testi proflar daha iyi biliyorlarmış tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar tşk

3 lu değilde 20-22 hafta arası detaylı ultrason için Ekim 21 e randevu aldım Prof Dr Atıl Yüksel den .. Avrupa yakasında ben erenkoydeyim ama gidicem.. Atıl bey bir numara

3 lu değilde 20-22 hafta arası detaylı ultrason için Ekim 21 e randevu aldım Prof Dr Atıl Yüksel den .. Avrupa yakasında ben erenkoydeyim ama gidicem.. Atıl bey bir numara

teşekkürler arkadaşım bi bakayım hangi hastane de bu dr birde ben 2 liyi yaptırmadığım için 3 lüde biraz endişeliyim işallah allah ım bi sorun çıkmaz sağlıcaklaalırız bebişlerimizi kucağımıza .

benim favorilerimde bunlar
ay hep kız için bişeler bakıyorum çok heveslendim doktor oğlan derse iyice şok geçireceğim :77:

$çocuk odaları.webp$images.webp$imagesss.webp$IMG00840-20110609-1224.webp$lilyum-genç-odası.webp$prenses_grup4.webp$Sultan-Bebek-Odasi.webp

bunları ileride genç kız oluncada kullana bilir

iyi akşamlar bayanlar belki daha hepiniz için erken ama normal mi sezeryan mi olmak istiyorsunuz.ben normal doğum yapmış biri olarak 2.bebeğimi sezeryan olacağım.çünkü çok zordu 12 dikişim vardı 15 gün oturamadım .sizlerin aranızda sezeryan yapmış olanlar varsa deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Gördüm canım gördüm, yazdım cevap hatta...
Evde kimse görmeden bi giydirir bakarız :60:Şaka şaka, şimdi benim hayaller değişti, yaza denize götürcem onu diz hizasında deniz şortu alıcam hawai adaları esintili :P Boynuna da gümüş bir zincir takıcam, saçlarına da havalı bi şekil veririm, tikkky tikky salınsın kumsalda :86:

slm arkadaşım avatardaki şu bebek aylarını nasıl yapıyorsunuz çok merak ettim bana yardımcı olurmusun şimdiden tşk

benimde ikinci gebeligim ilkim sezeryandı buda öyle kısmetse sezeryanında zorlukları var benim bir hafta sürmüstü ayaga tam olarak kalkmam kişiye göre degişiyor sanırsam banada normal dogumu daha iyi diye söylüyorlardı.Allah herkezin yardımcısı olsun:emir_bebek:

merhaba kızlar,
eveet 500 km yola rağmen yıkılmadım ayaktayım. artık yeni bir okulum var kızlar...ilişik kestim, mesai bitimine 10 dk kala işlemleri bitirdim :3: ama evime girince başkasının evine girdim gibi geldi. tuhaf hissettim. 2 yıl daha sabredeyim de, bundan sonra yaşadığım yerler hep içime sinen yerler olsun inşallah AMİN :21:

merhaba kızlar,
eveet 500 km yola rağmen yıkılmadım ayaktayım. artık yeni bir okulum var kızlar...ilişik kestim, mesai bitimine 10 dk kala işlemleri bitirdim :3: ama evime girince başkasının evine girdim gibi geldi. tuhaf hissettim. 2 yıl daha sabredeyim de, bundan sonra yaşadığım yerler hep içime sinen yerler olsun inşallah AMİN :21:

bende şubatta eş durumu ile evime geldim.daha önce eşimden ayrı 2 yıl başka yerde öğretmenlik yaptım.sizin adınıza sevindim.

arkadaşlar ben bugün ikili testin sonucunu almaya gıttım,geçen hafta yaptırmıştım.doktorum gayet ıyı dedı ama yınede sizlerle paylaşmak istedim.
hcg 32,8 ng/ml 0.83düzeltilmiş mom
PAPP-A 2,6 mlU/ml 0,72düzeltimiş mom

kombine risk <1:10000 cut off değerinin altında
ikili test 1:4468 cut off değerinin altında
yaş riski 1:980
trisomy 18+ NT <1:10000 cut değerının altında

arkadaşlar ben bugün ikili testin sonucunu almaya gıttım,geçen hafta yaptırmıştım.doktorum gayet ıyı dedı ama yınede sizlerle paylaşmak istedim.

sizce nasıl?beni aydınlatır mısınız arkadaşlar?

Merhabalar herkese...ilk gebeliğim 30 yaşındayım.14 haftalık gebeyim.SAT tarihim 11 Mayıs.Muhtemel doğum tarihi 15 şubat.Ve bugün öğrendiğime göre bir erkek bebek annesi adayıyım:)

canım yalnış yönlendirmek istemem ama kendi testime bakarak söylersem sonuçların gayet güzell

Back
X