- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #15.101
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
16 .haftada 3 lü test için istanbul avrupa yakasında bir profösör tavsiye edermisiniz arkadaşlar.duyduğum kadarıyla bu 3 lü testi proflar daha iyi biliyorlarmış tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar tşk
16 .haftada 3 lü test için istanbul avrupa yakasında bir profösör tavsiye edermisiniz arkadaşlar.duyduğum kadarıyla bu 3 lü testi proflar daha iyi biliyorlarmış tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar tşk
aa ben bekarken senelerce güzelçamlıya gittim
3 lu değilde 20-22 hafta arası detaylı ultrason için Ekim 21 e randevu aldım Prof Dr Atıl Yüksel den .. Avrupa yakasında ben erenkoydeyim ama gidicem.. Atıl bey bir numara
Gördüm canım gördüm, yazdım cevap hatta...
Evde kimse görmeden bi giydirir bakarızŞaka şaka, şimdi benim hayaller değişti, yaza denize götürcem onu diz hizasında deniz şortu alıcam hawai adaları esintili
Boynuna da gümüş bir zincir takıcam, saçlarına da havalı bi şekil veririm, tikkky tikky salınsın kumsalda :86:
slm arkadaşım avatardaki şu bebek aylarını nasıl yapıyorsunuz çok merak ettim bana yardımcı olurmusun şimdiden tşk
merhaba kızlar,
eveet 500 km yola rağmen yıkılmadım ayaktayım. artık yeni bir okulum var kızlar...ilişik kestim, mesai bitimine 10 dk kala işlemleri bitirdimama evime girince başkasının evine girdim gibi geldi. tuhaf hissettim. 2 yıl daha sabredeyim de, bundan sonra yaşadığım yerler hep içime sinen yerler olsun inşallah AMİN
![]()
arkadaşlar ben bugün ikili testin sonucunu almaya gıttım,geçen hafta yaptırmıştım.doktorum gayet ıyı dedı ama yınede sizlerle paylaşmak istedim.
hcg 32,8 ng/ml 0.83düzeltilmiş mom
PAPP-A 2,6 mlU/ml 0,72düzeltimiş mom
kombine risk <1:10000 cut off değerinin altında
ikili test 1:4468 cut off değerinin altında
yaş riski 1:980
trisomy 18+ NT <1:10000 cut değerının altında
Merhabalar herkese...ilk gebeliğim 30 yaşındayım.14 haftalık gebeyim.SAT tarihim 11 Mayıs.Muhtemel doğum tarihi 15 şubat.Ve bugün öğrendiğime göre bir erkek bebek annesi adayıyım:)
pardon yahu erkek yazmıssın zaten benımde erkek %80 dedı dr hayırlı olurlar inşallahh....selam canım benımde SAT 11 mayıs hayırlı olsun bebegın cınsıyet bellımı?
arkadaşlar ben bugün ikili testin sonucunu almaya gıttım,geçen hafta yaptırmıştım.doktorum gayet ıyı dedı ama yınede sizlerle paylaşmak istedim.
hcg 32,8 ng/ml 0.83düzeltilmiş mom
PAPP-A 2,6 mlU/ml 0,72düzeltimiş mom
kombine risk <1:10000 cut off değerinin altında
ikili test 1:4468 cut off değerinin altında
yaş riski 1:980
trisomy 18+ NT <1:10000 cut değerının altında