2012 Şubat Anneleri

Benim cildim çok güzelleşmişti. Normalde çok kuru bir cildim vardır, nemlendirici bile gerekmiyor hamileliğimden beri.
Saçlarım çok yağlıdır yağı azaldı.
Kız bebek annenin güzelliğini alır derler ya, bana herkes ne kadar güzelleşmişsin diyor.
Ama yavruş kız :emir_bebek:

kızınmı olacak canım? Çok sevindim hadi gözün aydın artık biliyorsun cinsiyetini inşallah darısı benim başım bende en kısa zamanda öğrenirim

banada öyle diyorlar güzelleştin oğlanmı olacak acaba diye ama doğrusu ben hamileliğimden beri mecburen daha iyi bakıyorum kendime sağlı besleniyorum çatlak kuruluk olmasın diye bol bol yağ sürünüyorum saçlarımda beyazlarım çok e malum boya süremiyorum daha değişik şekil vermeye başladım doğal olarak daha bakımlı görünüyor insan

günaydınnnn kızlar
yarın sabah 10 da doktora gitcem ikili test yapar belki 12+3 oluyoruz çok heyecanlıyım lütfen dua edin cinsiyet belli olurmu sizce?

NİYE CEVAP VERMİYOR KİMSE YA

günaydınlarrrrrr.... larrr larr lar... minik melekler taze anne adayları nasılsınız bakayımm... ımm ımm ımmm?

bir of çeksem karşıdaki dağlar yeminle yanar. öyle bir mide yanması ki o derece yani. sanırım ejderha doğuracam :(

günaydınnnn kızlar
yarın sabah 10 da doktora gitcem ikili test yapar belki 12+3 oluyoruz çok heyecanlıyım lütfen dua edin cinsiyet belli olurmu sizce?

bebeğin cinsiyetini gösterirse doktorunda erkenden söylüyorsa belli olur canım ama daha baya erken bu haftalarda çıkan sonuç yanıltıcı olabilir çünkü klitoris ve pipi bu zamanlarda hemen hemen aynı görünüyor ama inşallah detaylı bi şekilde bakılır öğrenirsin inşallah sonuçlarında güzel çıkar

ya varya alınanlara kzııyodum ama hakkaten alındıkları kadar varmış, bir soru sordum hiç kimse cevap yazmadı:19::19::19:

Ben senin soruyu bulamadım tatlım ya :(
Bugün benim şaftım kayık biraz :(

kızınmı olacak canım? Çok sevindim hadi gözün aydın artık biliyorsun cinsiyetini inşallah darısı benim başım bende en kısa zamanda öğrenirim

banada öyle diyorlar güzelleştin oğlanmı olacak acaba diye ama doğrusu ben hamileliğimden beri mecburen daha iyi bakıyorum kendime sağlı besleniyorum çatlak kuruluk olmasın diye bol bol yağ sürünüyorum saçlarımda beyazlarım çok e malum boya süremiyorum daha değişik şekil vermeye başladım doğal olarak daha bakımlı görünüyor insan

Evet canım kızmış :emir_bebek:
Ben kendime pek bakmıyorum da ama sanırım hormonlardan dolayı ciltte, saçta bazı değişmeler oluyor olumlu yönde...

bebeğin cinsiyetini gösterirse doktorunda erkenden söylüyorsa belli olur canım ama daha baya erken bu haftalarda çıkan sonuç yanıltıcı olabilir çünkü klitoris ve pipi bu zamanlarda hemen hemen aynı görünüyor ama inşallah detaylı bi şekilde bakılır öğrenirsin inşallah sonuçlarında güzel çıkar[/QUOT

doktorum daha önce gittiğimde hiç ikili testten bahsetmedi yaparmı bilmiyorum.yapmazsa baska yerde mi yaptırsam?

günaydınnnn kızlar

ben cevap veriyim canım banada kimse cevap vermiyo nasılsa:41:
gösterir inşallah yani pozisyon iyi olursa doktorunda söylerse öğrenirsin canım...

duygucum testin yapılır tatlım inş sorunsuz çıkar bebeğinın pozisyonu dr unun usgsi ve drunun erken yorum yapıp yapamamasına göre deişir cinsiyet belirleme hayatım...

Günaydın kızlar naber nasıl gidiyor

ben dün doktorumu aradım ikili test sonucu için çok güzel hiç bir sorun yok dedi
geri kalan testleri gerek görmüyorum dedi
sizede doktorunuz ikili test iyi çıktı diye 3lü ve 4lü testlere gerek yok dedimi
acaba ben yinede yaptırsammı ikilemde kaldım vallaha

bu arada dünyam80 ve bblau cinsiyet öğrendinizmi?????

Canım benim ikili test iyi çıktı hamdolsun ama üçlüyü de yapıyor doktorum...
20. haftadan sonra da 2.düzey usg yapıcaklar.

ben cevap veriyim canım banada kimse cevap vermiyo nasılsa:41:
gösterir inşallah yani pozisyon iyi olursa doktorunda söylerse öğrenirsin canım...

13+4 haftalıktı gittiğimde ama doktorum daha kesin cinsiyeti belli olmaz dedi
ben çok ısrar edince tahminde bulunuyum dedi:26:
bende şimdi 9 eylülü sabırsızlıkla bekliyorum :69:

bebeğin cinsiyetini gösterirse doktorunda erkenden söylüyorsa belli olur canım ama daha baya erken bu haftalarda çıkan sonuç yanıltıcı olabilir çünkü klitoris ve pipi bu zamanlarda hemen hemen aynı görünüyor ama inşallah detaylı bi şekilde bakılır öğrenirsin inşallah sonuçlarında güzel çıkar[/QUOT

doktorum daha önce gittiğimde hiç ikili testten bahsetmedi yaparmı bilmiyorum.yapmazsa baska yerde mi yaptırsam?

ikili tarama testi yapmayan doktor hiç duymadım vallaha ne yalan söyleyeyim 2001 den beri falan olması lazım tüm dünya çapında yapılıyor sadece çoğul gebeliklerde yapmıyorlar oda kanda bakılmıyor ense ölçümü yinede yapılıyor acele etme 14. haftaya kadar vakti var doktoruna gittiğinde sor yapmam derse başka doktor seçersin benimki geçen hafta yaptı hemen 12. haftada yapmadı cinsiyetide 16. haftadan önce söylemem dedi
her doktorun kendine göre bi bildiği zamanlaması var ama sormaktan zarar gelmez

benim randevum 15+5 te gösterirmi acaba şeyini:37::37:

Öncelikle herkese günaydın...

Tatlım ben 15+0 da öğrendim cinsiyetini erkek demişti..
Kızsa belki belli olmazda erkekse belli olur gibi..

günaydınnnn kızlar

Senin cinsiyet öğrenmen için çok erken gibi ama bellide olmaz..
Doktordan doktora değişiyor görülebilme ihtimali..
12 + larda görenlerde vardı sanırım..
İnşallah görürsün şeker..

Bu arada bblaucum senin adına çok sevindim..
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

kızlaarr alınmayın yaa srgmn ve duygu benede cep telfonu ile ilgili ni soru sormuştum kimse cvp vermemişti ayşe bahar ve bblau dışında topiğin çok kalabalı9k ve yorumların çok fazla olmasıyla alaklaı bir durum bence şahsi düşünmeyelimm bence

Back
X