- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #15.421
ya varya alınanlara kzııyodum ama hakkaten alındıkları kadar varmış, bir soru sordum hiç kimse cevap yazmadı![]()
şeyini göstermeyle ilgili olan yorumum tatlım eğer oysa ve pozisyonn iyiyse gösterir inşş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya varya alınanlara kzııyodum ama hakkaten alındıkları kadar varmış, bir soru sordum hiç kimse cevap yazmadı![]()
Benim cildim çok güzelleşmişti. Normalde çok kuru bir cildim vardır, nemlendirici bile gerekmiyor hamileliğimden beri.
Saçlarım çok yağlıdır yağı azaldı.
Kız bebek annenin güzelliğini alır derler ya, bana herkes ne kadar güzelleşmişsin diyor.
Ama yavruş kız![]()
günaydınnnn kızlar
yarın sabah 10 da doktora gitcem ikili test yapar belki 12+3 oluyoruz çok heyecanlıyım lütfen dua edin cinsiyet belli olurmu sizce?
NİYE CEVAP VERMİYOR KİMSE YA
günaydınnnn kızlar
yarın sabah 10 da doktora gitcem ikili test yapar belki 12+3 oluyoruz çok heyecanlıyım lütfen dua edin cinsiyet belli olurmu sizce?
kızınmı olacak canım? Çok sevindim hadi gözün aydın artık biliyorsun cinsiyetini inşallah darısı benim başım bende en kısa zamanda öğrenirim
banada öyle diyorlar güzelleştin oğlanmı olacak acaba diye ama doğrusu ben hamileliğimden beri mecburen daha iyi bakıyorum kendime sağlı besleniyorum çatlak kuruluk olmasın diye bol bol yağ sürünüyorum saçlarımda beyazlarım çok e malum boya süremiyorum daha değişik şekil vermeye başladım doğal olarak daha bakımlı görünüyor insan
bebeğin cinsiyetini gösterirse doktorunda erkenden söylüyorsa belli olur canım ama daha baya erken bu haftalarda çıkan sonuç yanıltıcı olabilir çünkü klitoris ve pipi bu zamanlarda hemen hemen aynı görünüyor ama inşallah detaylı bi şekilde bakılır öğrenirsin inşallah sonuçlarında güzel çıkar[/QUOT
doktorum daha önce gittiğimde hiç ikili testten bahsetmedi yaparmı bilmiyorum.yapmazsa baska yerde mi yaptırsam?
günaydınnnn kızlar
ben cevap veriyim canım banada kimse cevap vermiyo nasılsa
gösterir inşallah yani pozisyon iyi olursa doktorunda söylerse öğrenirsin canım...
Günaydın kızlar naber nasıl gidiyor
ben dün doktorumu aradım ikili test sonucu için çok güzel hiç bir sorun yok dedi
geri kalan testleri gerek görmüyorum dedi
sizede doktorunuz ikili test iyi çıktı diye 3lü ve 4lü testlere gerek yok dedimi
acaba ben yinede yaptırsammı ikilemde kaldım vallaha
bu arada dünyam80 ve bblau cinsiyet öğrendinizmi?????
gösterir inşallah yani pozisyon iyi olursa doktorunda söylerse öğrenirsin canım...
bebeğin cinsiyetini gösterirse doktorunda erkenden söylüyorsa belli olur canım ama daha baya erken bu haftalarda çıkan sonuç yanıltıcı olabilir çünkü klitoris ve pipi bu zamanlarda hemen hemen aynı görünüyor ama inşallah detaylı bi şekilde bakılır öğrenirsin inşallah sonuçlarında güzel çıkar[/QUOT
doktorum daha önce gittiğimde hiç ikili testten bahsetmedi yaparmı bilmiyorum.yapmazsa baska yerde mi yaptırsam?
ikili tarama testi yapmayan doktor hiç duymadım vallaha ne yalan söyleyeyim 2001 den beri falan olması lazım tüm dünya çapında yapılıyor sadece çoğul gebeliklerde yapmıyorlar oda kanda bakılmıyor ense ölçümü yinede yapılıyor acele etme 14. haftaya kadar vakti var doktoruna gittiğinde sor yapmam derse başka doktor seçersin benimki geçen hafta yaptı hemen 12. haftada yapmadı cinsiyetide 16. haftadan önce söylemem dedi
her doktorun kendine göre bi bildiği zamanlaması var ama sormaktan zarar gelmez
duygucum testin yapılır tatlım inş sorunsuz çıkar bebeğinın pozisyonu dr unun usgsi ve drunun erken yorum yapıp yapamamasına göre deişir cinsiyet belirleme hayatım...
benim randevum 15+5 te gösterirmi acaba şeyini![]()
günaydınnnn kızlar
Canım benim ikili test iyi çıktı hamdolsun ama üçlüyü de yapıyor doktorum...
20. haftadan sonra da 2.düzey usg yapıcaklar.