- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #15.681
Yok canım 2 li test var duymussundur. Onu yaptırdıgında free beta hcg diye bir deger var o deger egore yorum yapıyorlar.
teşekkür ettim canımm.. evet benim yapılmıştıı...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım 2 li test var duymussundur. Onu yaptırdıgında free beta hcg diye bir deger var o deger egore yorum yapıyorlar.
canım ya süpersin valla katılıyorum sana.ben az bucuk çizimden anlarım ben çizim sen dik ortak olalımsonrada tükan açarızz
![]()
canım ya süpersin valla katılıyorum sana.ben az bucuk çizimden anlarım ben çizim sen dik ortak olalımsonrada tükan açarızz
![]()
selam kızlar,sonunda bende cinsiyetini öğrendim,bi erkek bebiş de bize geliyor![]()
selam kızlar,sonunda bende cinsiyetini öğrendim,bi erkek bebiş de bize geliyor![]()
hayırlı olsun.
Kızlar biraz yoğunum işlerden gelemiyorum.
dün sütyenin içinde göğüslerim pişmiş, bide tam uç kısmı bembeyaz olmuş. ilk defa karşılaştım. Sizdede hiç böyle bişey oldumu. Sonra zeytinyağı ile masaj yaptım. güzelce yağladım. özel bi sütyen giyormusunuz.
valla kıslar ben nisan 2012 hayırlısıyla tabiii anne adayıyım...burda ne işin var demesseniz aranıza katılıveriiim
aradım taradım sohbeti ,bilgisi ve aktif en hos gelen bir topik siniz...
ben bugun itibariyle 7+2 yimmm sizin çömezinizsayılırım herhalde
benim bu 3,gebeliğim 2011 yılı ıcınde en son kayıptan sonra arastırmalar yapıldı kan pıhtısı cıktı ve hergun iğne yapıorum karından...simdilik yolunda gidio gozukuoyr ama ödümüz patlıyorr bii prob.cıkacak dıe..
aaa!! ilk defa duydum..erken tahmin yapmanın güzel bir yolu..yüksek olması mı erkek olacağını gösteriyor...
valla kıslar ben nisan 2012 hayırlısıyla tabiii anne adayıyım...burda ne işin var demesseniz aranıza katılıveriiim
benim bu 3,gebeliğim 2011 yılı ıcınde en son kayıptan sonra arastırmalar yapıldı kan pıhtısı cıktı ve hergun iğne yapıorum karından...simdilik yolunda gidio gozukuoyr ama ödümüz patlıyorr bii prob.cıkacak dıe..
benim de uçlarında böyle beyaz beyaz kabarık bişeyler oluyor. ama hep değil. geçen banyoda belki süt gelir diye sıkayım dedim bayılıyordum az kalsın. gögüslerime tahammülüm yok bu ara. kolum değse delirecek gıbı oluyorum offf.
azelya 55 ordaysan cewap wer seni bi türlü yakalayamıoum samsunda oturuousun galiba bende samsundayımmm tanışmak istioumm efendimmm![]()
bende sütten şüpelendim ama değil, böyle soyuluyo gibide oldu. biraz moralim bozukdu.