2012 Şubat Anneleri

Beril en güzeli bence.Bu arada gına geldi bu ecrin isminden :37:

kızlarr ecrin koymayınn zatennn tek basına allah ın hediyesi anlamına gelmiyormuss.. rüsvet gibi bi anlama geliyorr pişmann olursunuzz sonrammm:37:

Oy yerimm ben onu Allahım duruşa bak yaa :))) bende yarın görücem bakalım çok heyecanlanıyorummm büyük buluşma yarın :)))))))))) neyse ben çıkıyoyurm. Zaman çabuk geçsin ama yaaaaaaa :(((

onunn o inatcı durusuu nedenyle bişi göremedik.. nie kafaüstü bu cocuk anlamıyorumm.. son düsük tehlikesinden beri böle duruyo. doktorr sporcu olcak galiba dedi.. hee didimm akrobatt yapcezz onu :69::69:

Yahu kızlar cok heycanlıyım,
İcim icime sıgmıyor oglum oluyor diye.. Cıkıp herseyi almak istiyorum ona evi doldurmak istiyorum..
Ama malesef bugun butun paramı hastanelerde harcadım :59: :14:

Bu arada kızlar ben kaynanama iyice sinir olmaya basladım..
Dun bana diyor ki ilac verirse sakın alma bak ben icmedim gorumcen icmedi teyzenler icmedi noldu aslan gibi dogurduk.
Yok ilaclar tuy yapıyormus da bilmem neymis. Ben dogal seylerle beslenecekmisim oyle besin alacakmısım!
Dedim o bunyeden bunyeye degisir tuy yapması. Bende hic yapmadı 4 aydır kullanıyorum ilacları.
Bugun doktor ilac verdi iste gene bel agrılarım oluyor falan dedim vitamin yazmıs. Esim gelsin aldırıcam valla!
Boyle karısıyorlar ya deli oluyorum deli :47:

ay burda birkaç tane kayınvalide var, cinnet geçirtirler insana. kafamı kızdırmasınlar oğullarımızı toplar dağıtırız ortalığı uleeeyn :47: en başta da seninki canım, takma boşver... içerken karşısına geç, üstüne de bir oh yarasın tosunuma çek.

Allahım benim kayınvalidem duysa gelinim içine şeytan kaçmış der, ama valla forumdaki arkadaşlarınkiler çıldırttı beni anneciim :37::37:

merhaba kızlar :1: bende 15 haftalık bir anne adayıyım.tahmini doğum tarihim 12-13 şubat. 8.haftada hafif bir kanamam oldu ama şimdi durum gayet iyi.inşallah bir daha tekrarlanmaz.eylülün başında kontrole gidicem inşallah cinsiyetini öğrenebilirim

kızlarr ecrin koymayınn zatennn tek basına allah ın hediyesi anlamına gelmiyormuss.. rüsvet gibi bi anlama geliyorr pişmann olursunuzz sonrammm:37:

onunn o inatcı durusuu nedenyle bişi göremedik.. nie kafaüstü bu cocuk anlamıyorumm.. son düsük tehlikesinden beri böle duruyo. doktorr sporcu olcak galiba dedi.. hee didimm akrobatt yapcezz onu :69::69:

Sen kız olursa ecrin istiyordun dimi? Ama sen de bıkmışsındır artık duymaktan.Ecrin ücret, bedel demekmiş.
Bu arada maşallah kuzuna :nazar:Tam net çözemedim ben resmi, rapçi olcaktır o kafa üstünde dönüyordur şimdiden :D

selammm kızlarr.. dohturdaaann simdi geldimm.. ilk muyene de uyanıktı. ama kafa üstü duruyo hala:59: doktor dürttü dürttüü dönmedi. sonra afp için kan verdim. tatlı bişiler ye yürü 20 dk sonra gel dedi. yedm yürüdüm döndümm.. kadın 10 dk dan fazla ugrastı dürttü öksürdümmm bana mısın demedi ya.. ne kadar inatcı dedi. kafa üstüü popo tepedee sadece kollar bacaklar hareket ediyo. 1 ay sonraya kaldı.. :27::27: nahanda bu da cocummm... 170 gr agırlıgında ve 15 cm. sat a göre 16+2 usg ye göre 17+1:51:

Eki Görüntüle 246574

vay sıpa, olsun canım sağlıklı olsunlar da varsın inatçı olsunlar...

İcim icime sıgmıyor oglum oluyor diye.. Cıkıp herseyi almak istiyorum ona evi doldurmak istiyorum..

Dun bana diyor ki ilac verirse sakın alma bak ben icmedim gorumcen icmedi teyzenler icmedi noldu aslan gibi dogurduk.
Yok ilaclar tuy yapıyormus da bilmem neymis. Ben dogal seylerle beslenecekmisim oyle besin alacakmısım!
Dedim o bunyeden bunyeye degisir tuy yapması. Bende hic yapmadı 4 aydır kullanıyorum ilacları.
Bugun doktor ilac verdi iste gene bel agrılarım oluyor falan dedim vitamin yazmıs. Esim gelsin aldırıcam valla!

biz söylemiştik dicem ama kızıcan bana:60::60:
hepimiz kaynanayla yaşanmaz diodukta sen çok iyiler diodun gördünmü kardeşim benim:1::1:
hele hamileyken hiçç çekilmiyolar boşver sen sıkma güzel canınıda oğlunun canınıda:60::60:

Canım boşver öyle düşünme benim kayınvalidemde aramıyor, ama dediğin gibi güraya soruyor, ne kdar beklentin olursa o kadar üzülürsün bence canım. Ben hayatta kimseden beklenti içinde değil. Bir kocamdan beklerim o kadar ohh misss kafam rahattt

Hayır, ofkem esıme.
Hala 'senı bana soruyor' dıyor ya!
Bırde bıraz once ona da mesaj gonderdım, gogsum cok agrıyor, canım yanıyor dıye.
Donup bır sormadı nasıl oldun dıye!

Dun aksam da baska bır mevzu vardı.
Yazmayayım sımdı ama, ben kocama sınır olmaya basladım!

merhaba kızlar :1: bende 15 haftalık bir anne adayıyım.tahmini doğum tarihim 12-13 şubat. 8.haftada hafif bir kanamam oldu ama şimdi durum gayet iyi.inşallah bir daha tekrarlanmaz.eylülün başında kontrole gidicem inşallah cinsiyetini öğrenebilirim

Hosgeldın, ınsallah saglıklı bır sekılde melegını kucagına alırsın sende.
Yahu sonradan gelenler de hep benı gecmıs oluyor.
Bız daha 14. haftamızdayız, ki usg ye gore o bıle degılız 13+3 'üz :59:

Sen kız olursa ecrin istiyordun dimi? Ama sen de bıkmışsındır artık duymaktan.Ecrin ücret, bedel demekmiş.
Bu arada maşallah kuzuna :nazar:Tam net çözemedim ben resmi, rapçi olcaktır o kafa üstünde dönüyordur şimdiden :D

kızz kocamann kafası asagıdaaki nasıll cözemedinn:60::60::60::60: kocakafa olcek heralde:9::9::9: en uctada ayagınınn bi tanesi görünüyo. benn kız olursa beren ve nisa yı cokk begeniyorum bade de olabilirrr:16::16:

vay sıpa, olsun canım sağlıklı olsunlar da varsın inatçı olsunlar...

öyle cnmm öyledee taaa 1 ay sonra randevuu bende bişiler alayım istiyorumm.. 12 sinde sonuc almaya gitcem aslında 10 gün sonra cıkcakmıss ama doktorr 12 sinde gelcek onu beklerim. yada 23 ündeki normal randevudan öncee tıp merkezine giderimmm bidee yaslı doktorr baksınnn:1::1::1:

canım çok sevindim allahım sağlıklı sekılde kucağına almayı nasip etsin oğluşunu:))

Hayır, ofkem esıme.
Hala 'senı bana soruyor' dıyor ya!
Bırde bıraz once ona da mesaj gonderdım, gogsum cok agrıyor, canım yanıyor dıye.
Donup bır sormadı nasıl oldun dıye!

Dun aksam da baska bır mevzu vardı.
Yazmayayım sımdı ama, ben kocama sınır olmaya basladım!

canım bu erkekler e hava gayet hoş
nasılsa bedavadan baba oluyorlar :1:
ne bi acı ne bir ağrı var herşeyi yaşayan biziz
bende dün mesaj çektim dişim ağrıyor diye
dayan aşkım çektirme yazmış bende diş ağrısına nasıl dayanılır yazdım
ozaman çektir yazmış
yani hava hoş canı yanan ben olcam korkuyorum da ayrıca
hiç pohpohlamak yok acımaz gel ben götüreyim yanında olcam falan filan
git çektir yada çektirme bu kadar :31:

Back
X