2012 Şubat Anneleri

karats avatarını bana satsana kız :)) :52: çok heves ettım bak. hamileyim ben canım senin avatarını çekti. bak aşeriyorum. vermezsen oğlumun çükü düşer. hadı be.

Google Images

bu nedir şimdi? valla bebeme bununla foto çeksem çocuk ilerde benden soğur ya.

Google Images

bir de şuna bak. sadelikten güzelleşmiş yeminle. yok yok bu işe atılacam ben karar verdim.

valla kızları olacak olanlar yaşadınız piyasa sizler için...

premaman ın çok güzel erkek bebek koleksiyonu var benim çok hoşuma gitmişti

görümcen küçükken havale falan mı geçirmiş. terliğin tersiyle ağza acayip güzel delik açarım ben istersen bi mesaj kadar uzaktayım biliyosun. manyak mı ne? kilitle. ciddiyim eşinle odaya girdiğin an kapını kilitle. eşin de anlasın görümcen de. görümcem yok ama ben de görümceyim. abimin yatak odasına girdiğimi düşünemıyorum. yanlarına konduğumu falan. ahahahahah deli o deli. fazla üstüne gitmeyin kızın. anladım ben deli.

hahahah süpersin yaaa :1::1:
ben zaten görümceymiş kaynanaymış bana ters gelen hareketlerinde konuşmalarında
neden cevap veremezler hiç anlamam
kardeşimede çok kızardım şimdi evi ayrı ama hala doğru dürüst onların laf sokmalarına
cvp veremiyo:57::57::57:

merhaba kızlar
doktordan geldim ikili test yapıldı ense kalınlıgı 1.1 çıktı nasıl iyimi? birde bebişimiz kız gibiymiş doktorumuz oyle dedi.hadi kız anneleri değişik fazla duyulmamıs kız isimleri bulalım.gerçi tam emin değil ama kız gibi dedi

merhaba kızlar
doktordan geldim ikili test yapıldı ense kalınlıgı 1.1 çıktı nasıl iyimi? birde bebişimiz kız gibiymiş doktorumuz oyle dedi.hadi kız anneleri değişik fazla duyulmamıs kız isimleri bulalım.gerçi tam emin değil ama kız gibi dedi

1.1 ense kalınlığı çok iyi..normalde 3'ün altında olması gerekiyor..
kızlar biz de doktordan geldik müjde kızım oluyor:69::62:
adengökçe sana çok teşekkür ederim,dün sen söylemiştin zaten:65:
bundan sonra seni forumun kahini ilan ediyorum:65::90:

merhaba kızlar

gayet iyi canım. hatta baya iyi. o kız gibi bebişini de yerim. isim konusunda kibar isimleri seviyorum ben kız çocuklarında. ipek, selin, zeynep, elif gibi.

öyle; ceylin, ecrin, aleyna, azra, tarzı isimler zorlama gelıyor bana biraz.

hepinize günaydın kızlar :) keyifleriniz yerindedir umarım.bu arada sizinde benim gibi kasık ağrılarınız oluyor mu arada hafif hafif.

merhaba kızlar

Gözün aydın canım. 1,1 iyi. 3ün altında olmalı.

dün gece kaptan amerika diye bi film vardı onu seyrettik.bütün gece kaptan amerika ile o macera senin bu macera benim dolaşmaktan uyuyamadım..

dünyam ben abim evlendiğinde 18 yaşındaydım.ve onlara gitmeye bayılırdım.evimiz eski bi evdi eşyalarımız eskiydi onun yeni eşyaları ve evi çok hoşuma giderdi.sürekli okul çıkışı sürekli arkadaşlarımı da alır giderdim.abim ve yengem de o sıralar 23 yaşındaydılar.yenge trip yapardı ama ben hiç anlamazdım.şimdi geçmişe bakınca ne ayıp etmişim ama o zamanlar dediğim gibi abime gitmek onda kalmak onların sürekli yanında olmak keyif verirdi.o keyfi hala da hatırlarım.belki görümcen de seninle ve abinle bir oturup çene çalmak istiyordur.kendini size yakın hissediyordur.sizinle bişeyler paylaşmak istiyordur.o yanınıza gelince 5-10 dk onunla ilgilensen sonra da hafif işveli hadi biz abinle biraz yalnız kalalım fıstık falan deyip şaka ile karışık yollasan.tabi ki haddime değil sana akıl vermek ama belki kızcağız hakikaten seni üzmek için falan yapmıyordur.seni çok öperim güzel kardeşim....

arkadaşlar çatlakları önlemek amacıyla kullandığınız bi şeyler var mı??ne kadar erken başlarsak o kadar çok önlem alırız....

mustelanın çatlak önleyici kremleri var bir de herkesin kullandığı lierac
kimisi musteladan fayda gördüğünü söylüyor,kimisi lieractan kişiden kişiye değişiyor
ben sadece kakao ve çilek yağı kullanıyorum şimdilik

bence peşpeşe yapmak daha mantıklı
benim oğlum 3,5 yaşında ve o kadar yanlız ki
oyun oynayacak kimsesi yok
evde tek başına sıkılyıor sokağa çıkmak istiyor
sokağada biz başındayken çıkıyor oda 5-10 dk sonra biz sıkılıyoruz
oğlum çok yalnız büyüyor oyüzden ilk çocuğu olan anneler bende ikinciye ara vermeyin peşpeşe yapın
çocuğa çok yazık oluyor

benim oglum 11 yasında bir daha çocuk yapmayız dedik sonra oglum deli gibi kardeş istedi eşimde kız çocuk hastası ikna ettiler şimdi hamileyim galiba kızı tutturamadık bütün yöntemleride denedik dr erkek gibi dedi ama bilmiyorum oglumla arası 12 yaş olacak nasıl bir iletişimleri olur bilmiyorum dedigin gibi arayı açmamak lazım :emir_bebek:

oyyyyyyyyyyyy kurban olurum ben ona yaaaa... kızlar atağa geçti hadi bakalşım. bak zillilere sen. bizimkiler yaya yaya pipilerını gösterıyo, kızlarımız saklıyo aferım valla.
Maşallah kuzum :nazar: hayırlısı sağlıklısı olsun...

:1::1::1::1: canım benm nedemek al senn olsun ben zaten değiştircektim:71:
dur düşmesin pipisi belki kızım olur :17::17::17::17::17:

nasıl alacam şekerim? nerden buldun desene bana. bak heyecan yaptım elerım tıtredı yaz hadi.

gayet iyi canım. hatta baya iyi. o kız gibi bebişini de yerim. isim konusunda kibar isimleri seviyorum ben kız çocuklarında. ipek, selin, zeynep, elif gibi.

öyle; ceylin, ecrin, aleyna, azra, tarzı isimler zorlama gelıyor bana biraz.

Selin de bana içi çok boş geliyo ya nedense...Ya ben bunu daha önnce demiştim de biri çıkıp benim kızımın adı selin mi demişti :1:
Yine olursa aynı yere ikinci çam devişirim olucak....
Ben azrayı seviyorum, kızıma koysam oğluna almıcan o zaman :37:

görümcen küçükken havale falan mı geçirmiş. terliğin tersiyle ağza acayip güzel delik açarım ben istersen bi mesaj kadar uzaktayım biliyosun. manyak mı ne? kilitle. ciddiyim eşinle odaya girdiğin an kapını kilitle. eşin de anlasın görümcen de. görümcem yok ama ben de görümceyim. abimin yatak odasına girdiğimi düşünemıyorum. yanlarına konduğumu falan. ahahahahah deli o deli. fazla üstüne gitmeyin kızın. anladım ben deli.

ALLAH yardımcı olsun belki bebegin ugurlu gelir ayrı eve çıkarsınız herşey istedigin gibi olur inşallah:58:

Kızın hayırlı uğurlu olsun. Hayırlısıyla kucağına al inşallah:)

karats avatarını bana satsana kız :)) :52: çok heves ettım bak. hamileyim ben canım senin avatarını çekti. bak aşeriyorum. vermezsen oğlumun çükü düşer. hadı be.

Cok alemsın gokcecıgım (:

Gozun aydın canım.
ınsallah kahındır gokce.
Bana da bugun senın kızın olacak dedı de...
Bakalım umıtle beklıyorum bende.

kızlar bişey sorcam benim sat 22 mayıs her gittiğimde 1-2 hafta eksik çıkıyordu bugun baktıgımızda haftası günü bile tam çıktı bundan sonra boyle tam devam eder mi yoksa yine eksik çıkarmı? doktor geç yumurtlama demişti simdi nasıl tam çıktı anlamadım

oyyyyyyyyyyyy kurban olurum ben ona yaaaa... kızlar atağa geçti hadi bakalşım. bak zillilere sen. bizimkiler yaya yaya pipilerını gösterıyo, kızlarımız saklıyo aferım valla.
Maşallah kuzum :nazar: hayırlısı sağlıklısı olsun...

bizim kızlarımız terbiyeli öyle hemen göstermiyorlar kukişlerini:49:

Kızın hayırlı uğurlu olsun. Hayırlısıyla kucağına al inşallah:)

sağol karmacım ,
cetvelinden anladığım kadarıyla senin de kızın olacak sanırım..
hadi hayırlı uğurlu olsun:69:

Back
X