2012 Şubat Anneleri

kızlar sıze bişey sormak ıstıyorum.ben gecelerı çok acıkıyorum miğdem inanılmaz kazınıyor normalde uykudan gözunu açamayan bırı olarak gözü kapalı gelip mutfakta bişeyler yıyorum hatta bunu yarım saat arayla bıle tekrarlıyorum.açıktığımda yemeden uyuyamıyorum.gece 3-4-5 hiç farketmıyor.ama şimdiye kadar sadece 1 kılo aldım.ARANIZDA BENIM GIBI OLAN VARMI ???? YOKSA BENIM GÖBÜŞÜMDE MİNİK Bİ CANAVARMI VARRR:52::52::52::52:

Selamlar, ben tatilden dondum bir kac gun de evdeyim, dag gibi camasir yikanacak asilacak nese ki evi temiz brakmistik. Turkiye tatili yollarda gecti ama cok keyifliydi, bebisimi herkesler ogrendi artik saklanacak gibi de degil zaten, heleki aksamlari oluyor koca bir gobek :49:
Gelmeden birkez daha doktora gittik, bu sefer baska bir bayan doktor, cok ilgilendi, bir kac hafta once ikili testler yapildigindan cinsiyetini biliyoruz sandi halbuki soylememisti doktor, 'biliyorsunuzdur zaten, erkek bebek' demez mi.... Soku atlatamadik bir sure, biz kiz bekliyorduk, isim dusunuyorduk kiz icin, esim cok uzuldu malesef kiz istiyordu. Ben farketmez dedim hep ilk bebek nasilsa, ama simdi biraz korkmaya basladim erkek cocuk nasil bas edicez... Bu arada aileler bayram yapiyor ilk erkek olacak hem cocuklardan hem de torunlardan... :nazar:
Alisverise eminonune havuzlu han'a gittik, fiyatlar gayet iyiydi, battaniye tulum, body, havlu bissuru biseyler aldik, tavsiye edilir.
Kendime de gecelik, hamile patolonu, gomlegi falan aldim. Kislik pek bisey yok az bekleyin oyle cikin alisverise derim cikacak olanlara. Besiktas carsisinda pazarlik imkanlari olabiliyor. Ebru' da da indirim var bazi urunlerde.
Oglan senesindeyiz dedik biz de oglan haberi aldik :66: , herkesinki hayirli olsun saglikli bir dogum olsun insallah...

şimdilik yeni resmimm :49::49::49::49:

Ben resmı buldugum ıcın mı degıstırdın ):

İlk evlendiğim sene bir kez Eskişehire giderken ben anahtarı içerde unutup yanlışlıkla kapıyı çekmiştim. Çilingir getirtecek vakit de yok trene yetişeceğiz, biz gittik kayınvalidem açtırdı kapıyı.
O zaman evin anahtarından edinmiş kendine de bir tane! Daha sonra da biz yine Eskişehirdeyken kaynım (bekar) bu anahtarla bizim eve gelmiş, erkek arkadaşlarıyla hem de, dış kapının anahtarı olmadığından kapıyı komşulara açtırmış. Yatak odamdan pike-yastık alınmış, banyo yapılıp benim bornozum giyilmiş.
O zaman bende kayış kopmuştu, gözüm dönmüştü resmen.
Şimdi evime desturla geliyor, gelemiyor hatta.

Allah akıl versın.
Aynısı kendılerıne yapılca kıyametı koparırlar.
Esım de daha bız nısanlıyken evımızın anahtarını kayınvalıdeme vermıs.
Ama ben daha bugune dek boyle bır durumla karsılasmadım.
Hatta bır kac kez benden once eve gıtmesı gerekıyordu, kapıda bekleyeceklerdı.
Kızmıstım, anahtar var, gırın ıcerı dıye.
O konuda razıyım kayınvalıdemden.
Bulunma amacı, esım tedbır almıs kendınce.
ıkımızde anahtarı kaybedersek yada baska bırsey olursa, onlarda olsun dıye.

Merhaba bayanlar..

Cinsiyeti belli olan arkadaşlarada hayırlı uğurlu olsun..
Sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin..

Görümceler konuşuluyor sanırım..
Allahtan görümcem yok , birde onu çekemezdim..

Cok sanslısın.
Benım 4 tane var :27:

Merhaba Arkadaşlar Bugün yine maşallahınız var.bblau ve dünyam cinsiyetleri öğrenmişsiniz hayırlısı olsun bakalım çok sevindim sizin adınıza.bende dün doktora gittim ama benim ufaklık döndü popoyu göstermedi başını çeviriyor popoyu çevirmiyor bir türlü göremedik eylül 20 ye kaldı 16. haftanın içindeyiz heralde en son ben kalacam öğrenmeyen bakalım hayırlısı

Canım teşekkürler...Bizimki gibi inat desene senin yaramaz da.

ahahahahaha kaynın da tam bi yontulmamış kalasmış yani. rahat insan :))

tomruk tomruk :)

Ben resmı buldugum ıcın mı degıstırdın ):

Allah akıl versın.
Aynısı kendılerıne yapılca kıyametı koparırlar.
Esım de daha bız nısanlıyken evımızın anahtarını kayınvalıdeme vermıs.
Ama ben daha bugune dek boyle bır durumla karsılasmadım.
Hatta bır kac kez benden once eve gıtmesı gerekıyordu, kapıda bekleyeceklerdı.
Kızmıstım, anahtar var, gırın ıcerı dıye.
O konuda razıyım kayınvalıdemden.
Bulunma amacı, esım tedbır almıs kendınce.
ıkımızde anahtarı kaybedersek yada baska bırsey olursa, onlarda olsun dıye.

Cok sanslısın.

rekorr bende galibaa benimm 5 tane varrrrr:86::86::86::86::86:

bugün yazdıklarıma hiç kımse yorum yapmıyor:59::59: sohbete dahıl olamıyorum anlaşılan kendı kendıme vakıt öldürüyorum:85:

Selamlar, ben tatilden dondum bir kac gun de evdeyim, dag gibi camasir yikanacak asilacak nese ki evi temiz brakmistik. Turkiye tatili yollarda gecti ama cok keyifliydi, bebisimi herkesler ogrendi artik saklanacak gibi de degil zaten, heleki aksamlari oluyor koca bir gobek :49:
Gelmeden birkez daha doktora gittik, bu sefer baska bir bayan doktor, cok ilgilendi, bir kac hafta once ikili testler yapildigindan cinsiyetini biliyoruz sandi halbuki soylememisti doktor, 'biliyorsunuzdur zaten, erkek bebek' demez mi.... Soku atlatamadik bir sure, biz kiz bekliyorduk, isim dusunuyorduk kiz icin, esim cok uzuldu malesef kiz istiyordu. Ben farketmez dedim hep ilk bebek nasilsa, ama simdi biraz korkmaya basladim erkek cocuk nasil bas edicez... Bu arada aileler bayram yapiyor ilk erkek olacak hem cocuklardan hem de torunlardan... :nazar:
Alisverise eminonune havuzlu han'a gittik, fiyatlar gayet iyiydi, battaniye tulum, body, havlu bissuru biseyler aldik, tavsiye edilir.
Kendime de gecelik, hamile patolonu, gomlegi falan aldim. Kislik pek bisey yok az bekleyin oyle cikin alisverise derim cikacak olanlara. Besiktas carsisinda pazarlik imkanlari olabiliyor. Ebru' da da indirim var bazi urunlerde.
Oglan senesindeyiz dedik biz de oglan haberi aldik :66: , herkesinki hayirli olsun saglikli bir dogum olsun insallah...

Tatilin guzel gecmis canım, sevindim.
Öncelikle hayırlı olsun annesi oğluşun :emir_bebek: :nazar:
Olsun erkek bebek kız bebek fark etmez bence esine de soyle o sekilde dusunceye kapılmasın.
Sonucta Allah'ım verdi onu size ve demekki boyle hayırlısıymıs hep bunu dusunun.
Bence erkek bebegin bir zorlugu yok. O da evlat sonucta kız olsa belki daha kotusu olurdu bilemezsin ki.

kızlar sıze bişey sormak ıstıyorum.ben gecelerı çok acıkıyorum miğdem inanılmaz kazınıyor normalde uykudan gözunu açamayan bırı olarak gözü kapalı gelip mutfakta bişeyler yıyorum hatta bunu yarım saat arayla bıle tekrarlıyorum.açıktığımda yemeden uyuyamıyorum.gece 3-4-5 hiç farketmıyor.ama şimdiye kadar sadece 1 kılo aldım.ARANIZDA BENIM GIBI OLAN VARMI ???? YOKSA BENIM GÖBÜŞÜMDE MİNİK Bİ CANAVARMI VARRR:52::52::52::52:

Bende kaç gecedir acıkıyorum..
Eşim sahura kalkıyor banada kalk hapını iç diyor ama midem nasıl kötü oluyor..
Dün gece dayanamadım gün ahardı ben hala uyanığım gittim biraz ceviz içi ve bir bardak süt içtim sonra uyumuşum..
Yani acıkan tek sen değilsin şeker..

Cok sanslısın.

İki kayın var bende de biri bir görümceye bedel..:37:
Doktorumun erkek mi bayan mı olduğunu soruyor eşime..:37:
Gerçi kayınvalidem kaç görümceye bedel bilemiyorum..:37:

Geceleri eğer biraz meyve arkasında süt,yoğurt yada meyve yersen daha geç acıkırsın canım.
Meyve arkasından alınan protein acıkmayı yavaşlatıyor.

Back
X