Selamlar, ben tatilden dondum bir kac gun de evdeyim, dag gibi camasir yikanacak asilacak nese ki evi temiz brakmistik. Turkiye tatili yollarda gecti ama cok keyifliydi, bebisimi herkesler ogrendi artik saklanacak gibi de degil zaten, heleki aksamlari oluyor koca bir gobek
Gelmeden birkez daha doktora gittik, bu sefer baska bir bayan doktor, cok ilgilendi, bir kac hafta once ikili testler yapildigindan cinsiyetini biliyoruz sandi halbuki soylememisti doktor, 'biliyorsunuzdur zaten, erkek bebek' demez mi.... Soku atlatamadik bir sure, biz kiz bekliyorduk, isim dusunuyorduk kiz icin, esim cok uzuldu malesef kiz istiyordu. Ben farketmez dedim hep ilk bebek nasilsa, ama simdi biraz korkmaya basladim erkek cocuk nasil bas edicez... Bu arada aileler bayram yapiyor ilk erkek olacak hem cocuklardan hem de torunlardan...

Alisverise eminonune havuzlu han'a gittik, fiyatlar gayet iyiydi, battaniye tulum, body, havlu bissuru biseyler aldik, tavsiye edilir.
Kendime de gecelik, hamile patolonu, gomlegi falan aldim. Kislik pek bisey yok az bekleyin oyle cikin alisverise derim cikacak olanlara. Besiktas carsisinda pazarlik imkanlari olabiliyor. Ebru' da da indirim var bazi urunlerde.
Oglan senesindeyiz dedik biz de oglan haberi aldik

, herkesinki hayirli olsun saglikli bir dogum olsun insallah...