Annemle yine bi anlaşmazlık oldu.3 tane tişört almış ama ne rengi renk, ne ağzı yüzü düzgün.."Anne sen bu kadar zevksiz değildin ya" dedim, "beğenmezsen beğenme" dedi gitti:26:Geldi sonra değiştirmiş onu afedersin mok sarısı bir mevlüt kıyafeti almış
Hala "hayır o krem" diye idda ediyor.Ben de dedim ki "anne mevlütte beyaz güzel olur, keşke beyaz alsaydın" dedim, bu kez çok özenli seçtim cümlelerimi suratımı da ekşitmedim öyle
"Sana bir daha bir çöp alırsam" dedi gitti.
58tl. vermiş o takıma, bizim harcamalarımız bir sayılır hemen hemen.Giydirmeyeceğim birşeye niye para harcasın.Ben istiyorumki beni de götürsün alırken, bir fikrimi sorsun, el değil ki getirdiğini beğenmesem de sesim çıkmasın.Diyorum dürüstçe anne bunu beğenemedim diye, küsüp gidiyor :26:Sonra ben yine arkasından üzülüyorum.Az önce de aradı "git kendin değiştir" diye.
Benim annem de dünyanın alışverişini yapmış, bayramda gidince göreceğim.
Zevklerimiz kesinlikle hiç örtüşmez.:26:
Neyle karşılaşacağımı çok merak ediyorum.
Cidden de değiştirilecek gibi değil, çok ciddi miktarlarda alışveriş etmiş.
Ben bişey demiyorum artık, ilk torunudur heves etmiş.
Babam vefat edince teselliyi bebeğimde buldu...
kızlar bişi sorucam size ,
ben şu anda 15+6'yım ama ultrason çıktısında neden 16+4 yazıyor?
cahilliğimi bağışlayın lütfen
Bebeğinin gelişimi hızlıdır tatlım.
Yada 28 günden kısa sürede adet görüyordun...
Gorumcem 21 yasında ve 2 yıllık evli.
Yok kapıyı kitliycem artık anlasınlar diye.
1 keresinde sabah esimle odada uygunsuz bir vaziyetteyken kaynanam kapıyı calmadan pat odaya giirdi!
Tabi anında geri cıktı ama is isten gecmisti tabi! Ondan sonra daha kapıya vurmadan odaya girmiyor kaynanam biz odada tekken.
Valla ben cok utandım o yaptıgı terbiyesizlikten dolayı!
Cok da sinirlendim ama kimseye bisey demedim..
Yahu biz esimle evleneli 5 ay oldu ve ben her sabah esimi alarm caldırdıgında kaldırıyorum ben alarm ottugunde uyanan birisiyim.
Ama kaynanam buna ragmen sabahları kalkıp bizi kaldırıyordu sanki uyuyormusum gibi.
Bir gun de kaldırmaya odaya girerken oyle yakaladı iste.. Cok sinirlerimi bozuyorlar artık valla..
Ayyyyyyyyy! Gökçeye söyleyelim ağzında terlikle delik açsın senin kaynananın.Tam sopalıkmış.
Gerçi ben tüm evliliğim boyunca kayınvalidenin evinde bir gece kalmak zorunda kaldım. Eşimle bize verdiği odaya sabahleyin hörrrrrrşşşşşşşş diye dalmıştı

Bilerek yaptığına eminim ama ben

Aynı gün bir kez de ben giyinirken daldı aynı fütursuzlukla.
Ben de müsade edersen donumu değiştircektim demiştim
Kızlar merhaba ben de dün gittim doktora cinsiyet artık kesin belli olur diye ama doktor yine kesin bir şey söylemedi,2 hafta sonra çağırdı hem bir test yapacaakmış hem de o zaman kesinleşir cinsiyet dedi.16 haftalık oldum artık ama bilemiyorum,sizinkiler 12-13.haftalarda belli olmuştu ama:-((
Ben 16+6da öğrendim valla
kızlar bende dr antalyaya gidebilirmiyim dedim gidebilirsin dedi
ist-antalya uzak biliyorsunuz
bu arada kustum şimdi :26:
Yolculuk yapabilir miyiz artık? Bayramda Bursa'ya gitmek istiyorum, acaba bir sorun oluşturur mu? Hamilelere uzun yol serbest mi acaba?
Ben 11 haftalıkken İzmire/Aydına gittim. Giderken Erdek,Ayvalık,İzmir,Çeşme,Kuşadası şeklinde birer gece dinlene dinlene gitmiştik koymamıştı.
Dönüşte İzmirden direkt İstanbula geldik. Ayaklarım şişti, yol boyu bulantıdan hep yattım gözümü açamadım.
Gelince de 2 gün hasta yattım
İlkinden birinin mevlütünde vermişlerdi bana.Yakından çok da sevimli değil ama....Diğerleri güzelmiş.