2012 Şubat Anneleri

İlk kez etli çiğ köfteyi Urfaya gelince yedim..=)
Oda çalıştığım yerde her akşam yapılıyordu işim gereği mecbur tadına baktırıyorlardı..
Çok şükür yaz geldide yapmayı bıraktılar..
Sıcakta canımda çekmiyor neyseki..

Ama bende kesin demir eksikliği var cnm ıspanak çekiyor başkada birşey çekmiyor dahada yiyemedim=)

Ay ne güzel ya, 17. haftaya girdiğinde ıspanak yemek zorundasın kolay olur senin için :)) Omega 3'ü ıspanaktan, cevizden almamız gerekiyormuş.

yıyorum tabi. öyle bı yıyorum ki hemde. soslu soslu lavaşlı ayranlı.... ohhh... yarasın tosunuma.

:( kolayı arada eşime çaktırmadan içiyorum ben. hayatta kola içmeyen ben kola delısı oldum ya. ancak o alıyor hararetımı. ama bebiş gazlı olurmuş dıyorlar korkuyorum. sen dınle ama benı ye lahmacununu. saçmalamasın doktor yasakmış. kime göre neye göre yasak. pehhh.

Ayyyyyy ağzımın suyu aktııııııı :56: Acil dışarda kebap mebap ne bulursam yemem lazım :27:

merhabalar hanımlar yorumlarınızı ve konularınzı okuyordum da ohhhhh ohhhhh maşşallah kaynanalar görümceler döktürmüşsünüz valla biraz olsun gitmiş sıkıntılar :36:afferin sizlere eeee nedemişler sıkıntı denilen ayaklı bomba sende patlıyacağına sekıntı verende patlasın demişler :27:boşverin. bu arada kızlar bişey sorucam 12 + 5 hamileyim ve bu gün sol tarafıma bişeyler batıyomuş gibi oluyo bişeymi oluyo acaba ay çook tedirginim :(

kız ben dayanamıyorummmm vallahi hamile kaldığımdan beri toplam 5 bardak içmişimdir:26::26:

Olsun, ben 2 bardak içtim :27: Çok pimpiriklenmekte istemiyorum aslında, relax olunca daha sağlıklı oluyorlar :49:

Etsiz cigkofte diye bisey var caniim bizler icin dusunulmus sanki.... ben lahmacun da yedim ayrica, yasasin tatil, cay bile ictim sabahlari ... :64: acik tabe...

Çayı haftada 4 kez felan içiyorum zaten ben sabahları..Yicem lahmacunu yarın :56:

Ay ne güzel ya, 17. haftaya girdiğinde ıspanak yemek zorundasın kolay olur senin için :)) Omega 3'ü ıspanaktan, cevizden almamız gerekiyormuş.

Ayyyyyy ağzımın suyu aktııııııı :56: Acil dışarda kebap mebap ne bulursam yemem lazım :27:

İnşallahhh bir kış gelseydide doya doya yiyebilseydim bir..
Bayramda anneme gidince söylücem yapsın..
Orda vardır ıspanak..:37:

aferınnn ha işte böyle. sıkmayın kendınızı. yıyın hem ben acılı yıyorum ki oğlumun sesi guzel olsun. ya topçu ya popçu bılıyorsunuz...

o değil de an itibariyle ben tatile girdim kızlar. yarın 3'lü testım var dua edın benım için. doktor kız dermiş ahahah ne gulerım ve nasıl da içimde patlar aldığım şeyler.

izin aldım yarın gelmıecem işe. temızlığım de var yarın kadın gelecek.. ohh mis.

Bana gittiğim doktorlardan bir tanesi lahmacunu yasaklamıştı, çok canım çekiyor ama yiyemiyorum:26:Çiğ köfte ve lahmacun yemek yasak demişti.Neden diye sormamışım o zaman.Yarın gidicem yine başka bir doktora, ona da sorarım bi.

Evet pişiyor lahmacun, ama az mı pişiyor ki :26:
Ay onu geç kolayı napcam, diyorum sabret 5 ay kaldı
:27:

Lahmacunu arasına salata konuyor diye de yasaklamış olabilir.
Hani iyi yıkanmamış çiğ sebzeler de toxoya sebep olabilir açısından...
Ben lahmacun yedim ama salatasını yemedim.Dışarıda salata yemiyorum.

hiç te boyle ultrason kağıdı gormemiştim. kız sen bızı mı kandırıyosun nedir! :)) bu bildiğin kimya analızı raporu gibi bişi. :))

hehe bana da böyle birşey verdi. ama anlayana kadar akla karayı seçtim :33:

oda güzelmiş bende böyle bi kağıtta yok :32::32:

Bana birkaç kez verdi böyle kağıt diğer resimlerle birlikte ama ilk başlarda sadece CRL ölçüsü yazıyordu.Diğer ölçümleri yeni yapmaya başladı.
Kilosu da ilk kez yazıyor.
Hatta bu seferki makinanın üzerinde kalmış,bana vermemişti, giyinirken gördüm, hemen kaptım :52:

merhabalar hanımlar yorumlarınızı ve konularınzı okuyordum da ohhhhh ohhhhh maşşallah kaynanalar görümceler döktürmüşsünüz valla biraz olsun gitmiş sıkıntılar :36:afferin sizlere eeee nedemişler sıkıntı denilen ayaklı bomba sende patlıyacağına sekıntı verende patlasın demişler :27:boşverin. bu arada kızlar bişey sorucam 12 + 5 hamileyim ve bu gün sol tarafıma bişeyler batıyomuş gibi oluyo bişeymi oluyo acaba ay çook tedirginim :(

Merhaba canım..O batmalar bende hala daha olmakta..Rahim büyüdüğü için deniliyor, yine de doktora sormakta fayda var. Ama korkulcak birşey yoktur.

Olsun, ben 2 bardak içtim :27: Çok pimpiriklenmekte istemiyorum aslında, relax olunca daha sağlıklı oluyorlar :49:

Çayı haftada 4 kez felan içiyorum zaten ben sabahları..Yicem lahmacunu yarın :56:

ben kolaya bayılıyorum ayrıca mide bulantısını bastırmada da üstüne yok.şimdi sölersem kaç bardak olduğunu ayıp olcek.sessiz kalma hakkımı kullanıyorum :64:

hiç bir şey olmuyor şekerim. bize de oluyor arada. takma rahattt...

aferınnn ha işte böyle. sıkmayın kendınızı. yıyın hem ben acılı yıyorum ki oğlumun sesi guzel olsun. ya topçu ya popçu bılıyorsunuz...

o değil de an itibariyle ben tatile girdim kızlar. yarın 3'lü testım var dua edın benım için. doktor kız dermiş ahahah ne gulerım ve nasıl da içimde patlar aldığım şeyler.

izin aldım yarın gelmıecem işe. temızlığım de var yarın kadın gelecek.. ohh mis.

Hadi hayırlı haberlerle git gel inşallah, 2lin temiz olduğu için 3lüden korkma.İçin ferah kafan rahat olsun :34:

eeee biz nasıl öğrencez yarın ki gelişmeyiii :50::50::50::50:

İnşallahhh bir kış gelseydide doya doya yiyebilseydim bir..
Bayramda anneme gidince söylücem yapsın..
Orda vardır ıspanak..:37:

anaam burda var ben size göndereyim. carefour'da da var ayrıca kızlar. canınız çekerse bir bakın...

bu arada o söylediğiniz şeylerin hepsini yiyorum ve içiyorum ben :26: çok mu canavar bir anneyim. eşim de bebiş istiyordur deyip hiç karşı çıkmıyor.
kendisi şuanda oğlumun benim bütün bedenimi ele geçirdiğimi düşünüyor galiba. geçen telefonda kayınvalidem nasıl olduğumu soruyordu ben de mutfaktayım ellerim kirli, iyi anne midesi kötü bu aralar yanıyor, bir de bebiş çok fena geğiriyor, erkek gibi, benim aşkımdan çıkmaz o kadar ses :37: diyor deli. ah ah kocaya bak hizaya gel, rezil ediyor beni :27:

Merhaba canım..O batmalar bende hala daha olmakta..Rahim büyüdüğü için deniliyor, yine de doktora sormakta fayda var. Ama korkulcak birşey yoktur.

o batmalar benimde sağ tarafımda oluyor genellikle.acaba bebişlerin durdukları yerle bi alakaları varmiki? doktorun bi tanesi bana sağdan yumurtlama olmus demişti.kızlar siz nerden yumurtladınız biliyomusunuz :53:ben cok sasırdım sağdan yumurtlamıssın deyince:66:

anaam burda var ben size göndereyim. carefour'da da var ayrıca kızlar. canınız çekerse bir bakın...

bu arada o söylediğiniz şeylerin hepsini yiyorum ve içiyorum ben :26: çok mu canavar bir anneyim. eşim de bebiş istiyordur deyip hiç karşı çıkmıyor.
kendisi şuanda oğlumun benim bütün bedenimi ele geçirdiğimi düşünüyor galiba. geçen telefonda kayınvalidem nasıl olduğumu soruyordu ben de mutfaktayım ellerim kirli, iyi anne midesi kötü bu aralar yanıyor, bir de bebiş çok fena geğiriyor, erkek gibi, benim aşkımdan çıkmaz o kadar ses :37: diyor deli. ah ah kocaya bak hizaya gel, rezil ediyor beni :27:

:60::60:Ayy çok hoş..Ne iyi koca vallahi bebek istiyor diyor ses çıkarmıyor sen de götürüyorsun malı :27:
Benimkisi asitlileri içirmiyor, ben de "bebeğimde kola şişesi izi mi çıksın" diye acındırıyorum kendimi anca o zaman yarım bardak veriyor
:25:

Back
X