2012 Şubat Anneleri

tebrik ederim canım :)) rüyan çıktı demekki.benim bugün biraz ağrım vardı o yüzden yarın kontrole gidicem.inşallah bende öğrenebilirim cinsiyetni :))

Evet canım benim rüyam düz çıktı :))) ama tabi kesin değil :)) ay git gitt inşallah öğrenirsin gerçi kesin olmaması kötü ama :(( cnm karın ağrın mı vardı belmi yoksa :(((

ben sana demiştim kendini hazırla diye kendimden biliyorum çünkü innsan afallıyor degilmi:))

Evet canım ya dediğin gibi sanki kızımı kaybettim :((( ama eşimi görmen lazım erkek deyince nasıl sevindi. Normalde sorudğumda sözüm ona hiç farketmez diyordu. Ama meğerse erkek istiyormuş :))))))))))) şehzade anası diyor bana:)))))))

evet cnm ani hareket ettiğimde oluyor ama yavaş hareket etmek lazım .))) ama git tabi tedbr alırsın. benim bel ağrım çok oldu 3-4 gndür doktor minoset içebilirsin bi zararı olmaz dedi

benim belim masada otururken yemek yerken ağrıyor.bana da migrenim için parol verdi ama hiç elim gtmiyor.normal migren hapı bile fayda etmiyor parol yanından bile geçmez:)

kasık ağrım vardı sol tarafta :( şiddetli değil arada bir oluyor ama yine de insanın aklı takılıyor.sizin oluyormu hiç?

Normal kasık agrılarının olması. Bazen bende de oluyor. Rahim yavas yavas yukarı tasınıyor artık normal bu agrıları cekmemiz.
Agrın oldugu zaman bir agrı kesici icebilirsin iyi gelir. Minoset icmende bir sakınca yok. Ama eger cok siddetli degilse agrıların,
bir an gelip geciyorsa hemen ilac icmeni tavsiye etmem.

Normal kasık agrılarının olması. Bazen bende de oluyor. Rahim yavas yavas yukarı tasınıyor artık normal bu agrıları cekmemiz.
Agrın oldugu zaman bir agrı kesici icebilirsin iyi gelir. Minoset icmende bir sakınca yok. Ama eger cok siddetli degilse agrıların,
bir an gelip geciyorsa hemen ilac icmeni tavsiye etmem.

yok canım hap içicek kadar değil ağrım allahtan.benim 8.haftada bir iki damla kanamam oldu düşük tehlikesi geçirdim o yüzden bu kadar takıntılı oldum sanırım.en ufak bişeyde korkuyorum.

yok canım hap içicek kadar değil ağrım allahtan.benim 8.haftada bir iki damla kanamam oldu düşük tehlikesi geçirdim o yüzden bu kadar takıntılı oldum sanırım.en ufak bişeyde korkuyorum.

Bizim dusuk tehlikelerimiz Allah'ın izniyle bitti canım bu kadar tedirgin olma bence cunku bebege de yansıtırsın bunu.
Kendini rahat bırak ve bebeginin herseye ragmen hala sneinle oldugunu dusun, mutlu ol =)

Bizim dusuk tehlikelerimiz Allah'ın izniyle bitti canım bu kadar tedirgin olma bence cunku bebege de yansıtırsın bunu.
Kendini rahat bırak ve bebeginin herseye ragmen hala sneinle oldugunu dusun, mutlu ol =)

sağol canım iyi geldi bu saatte:)) peki akıntı olması normal mi?sizlerde de varmı?senin bebiş erkek sanırım:)bakalım bende inşallah yarın öğrenicem

Kızlar peki size verdimi kan ilacı ve vitamin ????

Ben 6. haftadan beri kullanıyorum vitamin ilacı.
Doktorum simdi baska bir vitamin ilacı verdi onu kullanmaya basladım bugun.
Demir ilacı kan ilacı oluyormus dun ogrendim doktorumdan. Bana da vermisti baska bir doktor ben kullanıyorum.

Demir hapı magnezyum ve vitamin ilacı kullanıyorum suan.
Extra olarak bel agrılarım icin de bir ilac verdi agrı kesiciymis sanırım ama ilk defa duydum bu ilacı ben.

sağol canım iyi geldi bu saatte:)) peki akıntı olması normal mi?sizlerde de varmı?senin bebiş erkek sanırım:)bakalım bende inşallah yarın öğrenicem

Ben 18. haftama girdim cok sukur ama hala devam ediyor akıntılarım. Bazen az, bazen cok geliyor.
Ve doguma kadar da devam ediyormus bu akıntılar cevremden duydugum kadarıyla. Onunla ilgili bir sıkıntın olmasın asla.
Evet erkek melegim dun ogrendik biz de =). Allah hayırlısı hangisiyse onu versin sana da canım..

benimki ikili teste gittiğimde folik asiti kesip gyno ferro sanol başladı başka vitamin vermedi
Bu arada şehzaden hayırlı olsun :)

Anladım cnmm, işte kilo yapmasından korkuyorum, böyle güzel sağlıklı beslenirken ne gerek var dedim ama işte sanırım bu aylarda gereklii.Sağol tatlım kocam şimdiden havaya girdi. 20 gün sonra aa kız demesinde yıkılır adamcağız valla
:))))

Ben 6. haftadan beri kullanıyorum vitamin ilacı.
Doktorum simdi baska bir vitamin ilacı verdi onu kullanmaya basladım bugun.
Demir ilacı kan ilacı oluyormus dun ogrendim doktorumdan. Bana da vermisti baska bir doktor ben kullanıyorum.

Demir hapı magnezyum ve vitamin ilacı kullanıyorum suan.
Extra olarak bel agrılarım icin de bir ilac verdi agrı kesiciymis sanırım ama ilk defa duydum bu ilacı ben.

hmm ben sadece folic asit kullanıyordum. işte şimdi flloic asiti bırakıp vitamin ve kan ilacına başladım. hayır tahlillerim normal çıktı ya ne gerek var diye düşündümde sormadımda orda kafama takıldı

Ben 18. haftama girdim cok sukur ama hala devam ediyor akıntılarım. Bazen az, bazen cok geliyor.
Ve doguma kadar da devam ediyormus bu akıntılar cevremden duydugum kadarıyla. Onunla ilgili bir sıkıntın olmasın asla.
Evet erkek melegim dun ogrendik biz de =). Allah hayırlısı hangisiyse onu versin sana da canım..

sağol canım:) sağlıklı olsun da gerisi önemli değil zaten.

hmm ben sadece folic asit kullanıyordum. işte şimdi flloic asiti bırakıp vitamin ve kan ilacına başladım. hayır tahlillerim normal çıktı ya ne gerek var diye düşündümde sormadımda orda kafama takıldı

Benim de tahlillerim normal bir sorun yok. Ama daha fazla ihtiyacımız oldugu icin veriyorlar ilacları.
Ben doktorum bana balık hapı verseydi almayacaktım. Cunku annem kucukken bize alırdı kilo alalım diye. O kilo yapar iste.
Zaten surda balıgın cıkmasına ne kaldı ki 2-3 hafta sonra baslar cıkmaya ve taze taze yeriz vucudumuza kimyasal sokmadan.
Bu benim dusuncem tabi diger arkadaslar ne dusunuyor bilmiyorum.

Back
X