2012 Şubat Anneleri

Amin canım...Bu geceyi en güzel şekilde geçirmek nasip etsin Mevlam...
Sen nasılsın Zerdal? Bebeğin?

Çok şükür iyiyiz canım, bu hafta çok yoğunudum, evde pc yok benim. sadece iş yerinden girebiliyorum oda musaitlik durumuna göre, bu hafta bayram öncesi ödemelerimiz çok oldu, bu hafta pek gelemedim. Elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum sizleri.

Canım ben seyirme gibi hissediyorum. Daha onceden olmadıgı icin boyle birsey ayırt edebiliyorum bebek oldugunu.

Gaz sancısı oldugu zaman anlayabiliyorum eminim yani o olduguna.

Boyle sol tarafım seyiriyor pırpır ediyor :22:

bendede bazen seğirmeler oluyor, ya da içimde bi tırtıl ufak ufak hareket ediyo gibi, biraz sabırsızım sanırım, tekme atsin istiyor insan.:60:

Günaydın kızlar, 16 haftadayım, yarın inşalah bebişi görüp cinsiyetini öğreneceğiz. Benim için hiç farketmez. Ne olursa olsun. Annesi babası sevecek onu.

bebeğinizin hareketlerini ne zaman hissetmeye başladınız. sanki ben daha net bişeyler hissedemedim gibi. 1-2 ufak tefek bişeyler oluyor ama hani bebeğin hareketi diyebiliceğim. bişeyler hissetmek istiyorum. hisseden arkadaşlar kaçıncı hafta hisssetti.

Canım erkek bebeğimde erkenden 17. haftada
Kızlarımda 20. haftamda..
Tekmelerini diyorum ama ben...
Böyle sert sert..

Benim de icime erkek doguyordu hep.
Senin kız diye ısrarlarına ragmen erkek diyordum ben de :9:

Ruyamda da 2 kere erkek bebek gordum. Benim ruyam tersine cıkmadı.

Canım seninde tüm belirtilerin kızı işaret ediyordu...
Ama sonuçta senin karnında o bebek..
Ve en iyi sen bilirsin ne olacağını...

Sanırım sen benim kız dememe içerledin...
Bu bir tahmin çıkar çıkmaz...
Allah hayırlısıyla oğlunu kucağına aldırsın ...

Canım seninde tüm belirtilerin kızı işaret ediyordu...
Ama sonuçta senin karnında o bebek..
Ve en iyi sen bilirsin ne olacağını...

Sanırım sen benim kız dememe içerledin...
Bu bir tahmin çıkar çıkmaz...
Allah hayırlısıyla oğlunu kucağına aldırsın ...

Hayır canım icerlemedim olur mu oyle sey hic :71:

Ben hem kız hem erkek belirtileri yasıyordum gercekten de.

filizim et sevmezsen erkek olur diyor ama ben et istiyorummmmmmmmmmm :37:

Karnım sanki kız karnı gibi geliyordu bana da ama yanılmısız iste.

Sonra kızda portakal suyu icilir derler ben portakal suyunu sevmeye basladım hic sevmezdim..

Kızda eksi erkekte tatlı yenir derler ben eksi elma diye dolanıyordum evin icerisinde, tatlıyı da canım cekiyordu ruyalarıma giriyordu hatta.

günaydın güzel anneler... ayy ben panik oldum şimdi cinsiyetine ilkinden farklı diyenler var sanırım 5 eylülde bende gidicem 14+3'de erkek demişlerdi değişmez dimi yaa... kızlar benimde miğdem delinecekmiş gibi kramplar giriyor birde söylemesi ayıp aşırı derecede kabızım hamileylen form çayı içilebiliyormu bilginiz varmı?

Tekme atmalarına daha var annesi,

Daha etleri ne butları ne ki bize tekme atsınlar :1:
demi ya:41:
Hayır canım icerlemedim olur mu oyle sey hic :71:

Ben hem kız hem erkek belirtileri yasıyordum gercekten de.

filizim et sevmezsen erkek olur diyor ama ben et istiyorummmmmmmmmmm :37:

Karnım sanki kız karnı gibi geliyordu bana da ama yanılmısız iste.

Sonra kızda portakal suyu icilir derler ben portakal suyunu sevmeye basladım hic sevmezdim..

Kızda eksi erkekte tatlı yenir derler ben eksi elma diye dolanıyordum evin icerisinde, tatlıyı da canım cekiyordu ruyalarıma giriyordu hatta.
Banada hep yememe içmeme göre yorumlar yapılıyor, yada yüzüme karnıma bakıp hayırlısı bakalım yarın öğrenecem, bayramda annemlerden pc ye girersem haber veririm. Bayrama memlekete gidiyoruz.
günaydın güzel anneler... ayy ben panik oldum şimdi cinsiyetine ilkinden farklı diyenler var sanırım 5 eylülde bende gidicem 14+3'de erkek demişlerdi değişmez dimi yaa... kızlar benimde miğdem delinecekmiş gibi kramplar giriyor birde söylemesi ayıp aşırı derecede kabızım hamileylen form çayı içilebiliyormu bilginiz varmı?

kapızlığa karşı ben hurma, kuru kaysı, incir, bal falan yiyorum, armut, salatalık, şeftali iyi geliyor. Yoksa hemoroit basur olayı en çok hamilelikte oluyormuş. Elinden geldiğinde karnına iyi gelecek şeyler ye.

Günaydın güzel anneler biz geldik nasılsınız bugün

dün doktor iyice baktı araştırdı dedim zaten cinsiyet için geldim diye yüzde 80 kız dedi :69::69:
ama gerçekten özeldeki rahatlık samimiyetlik ortam devlet hastanelerinde yok buna bir kez daha şahit oldum kadın bana bakarken yanımdakinden smear alınacak yatırmış oraya hazır bekletiyor
arka tarafımda 2 kişi sırada oturmuş bekliyorlar hepsi bir odada ultrason ekranınıda zar zor bana doğru çevirdi görmek isteyip boynumu uzatıca yana doğru :52:

2 hafta sonra tekrar kendi doktoruma gideceğim oda kesin ne olduğunu söyler inşallah değişmeş

Günaydın arkadaşlar
Kadir geceniz mübarek olsun.
Rabbim bu kıymetli gecenin hürmetine dualarımızı kabul etsin, evlatlarımıza ve ailemize sağlık,afiyet,huzur versin.

bitki çaylarını önermiyorlar hacer. içersindeki otlar bazen kasılmalara neden olabiliyorlar.

kızlar bende bugünden sonra giremeyeceğim bayramda antalyaya gideceğiz büyük ihtimalle
bu arada bu akşam dişçiye gideceğim benim için dua edin
bu dişten kurtulmam lazım yoksa antalya da falan tutarsa çok kötü olur

bitki çaylarını önermiyorlar hacer. içersindeki otlar bazen kasılmalara neden olabiliyorlar.

saol tatlım yaa kararsızdım içiyimmi içmeyimmi diye zaten son günlerde kasıklarım çok ağrıyor nedense...hala korkuyorum bir şey olacak diye ama çok alıştım artık yaa bebişime bişey olmaz inşallah.

kızlar bende bugünden sonra giremeyeceğim bayramda antalyaya gideceğiz büyük ihtimalle
bu arada bu akşam dişçiye gideceğim benim için dua edin
bu dişten kurtulmam lazım yoksa antalya da falan tutarsa çok kötü olur

tatlım yaa uyuşturcaklarmı yada diş filmi çekeceklermi? benimde arasıra ağrıyor ama korkuyorum gitmeye

Benim sana tahminim erkekti..
Okudun mu bilmiyorum...
Tutturdum....

Hayırlısı olsun ..
Kız çok istemiştin değil mi?
İkisi de bizim için canım ama....

Bu haftalarda kesindir...
Erken gebelikte malesef pipi kuku karıştırılabiliyor..

Evet canım sen aklıma geldin zaten :)))) bakalım 20 günüde bekliyimde ben garanticiyim. :)))

Back
X