2012 Şubat Anneleri

Arkadaslar, bılgılerınızı gurbetım e gondermıyor musunuz?
Lıste hıc gunvellenmıyor.
Merak edıyorum kız bebıslerın sayısı kaca ulastı.
Sankı erkeklerı yakaladı gıbıler, hı?

kızlar günaydın
yaaa ben bir kaç gündür fena kabızım ve dün akşam gerçekten kendimi çok zorladım
sizce bebeğe zarar gelmişmidir?

çok fazla zorlama bırak o nasıl olsa vakti gelince çıkacak dışarıya
zorlamanın bebeğe değil sana zararı olur allah göstermesi hemoroid falan olursun genelde hamilelikte sık sık rastlanan bi durumdur bende 2 gün önce öyleydim zorlamadım ertesi gün rahatladım annem falanda karnı doktordan beri biraz büyüdü hemen diyor yok dedim o gaz çıkmıyor malesef :49:

Arkadaslar, bılgılerınızı gurbetım e gondermıyor musunuz?
Lıste hıc gunvellenmıyor.
Merak edıyorum kız bebıslerın sayısı kaca ulastı.
Sankı erkeklerı yakaladı gıbıler, hı?

vallaha ben göndermek istedimde doktor yüzde 80 deyince 2 hafta daha kendi doktorumu bekleyeceğim ama inşallah erkek demez kızda kalır :82:

Günaydın bayanlar..
Hayırlı cumalar ve hayırlı kadir geceleri diliyorum herkese..
Bu mubarek günlerin hürmetine inşallah her şey çok güzel gider..:16:

azelyacıım ben pek sanmıyorum sakıncasını bebeğin tutunma evresinde bile sorun görmüyolarsa
şimdi hiç sakınca görceklerini sanmıyom...
ama yinede için rahat olsun doktoruna sorarsın :54:

hadi yine iyisin kaşla göz arasında bebeşi 5 aylık yapmışsın :1::1::1::1:

arkadaşlar ozaman hergün kk ya giren bir arkadaşı kendimiz belirleyelim
gurbet güzelinden de izin isteyelim
belirlediğimiz arkadaş gurbet güzeline mesaj atıp hergün listeyi güncellesin ozaman
kim devralmak ister bu işi

azelya bende yarın uzun yola çıkacağım benim dr hiç bir şey demedi
bi arada beni de bilgilendir

Tamam canım bilgilendiririm.10 dakika sonra ararım uyanmıştır heralde hastaneye 11de gidiyor.
Bende kanama, düşük tehlikesi felanda olmadı bu gittiğim doktor neden öle dedi anlamadım ikilemde bıraktı beni :26:Biletide aldım.

Günaydın kızlar, bu mübarek günde hepinizin dilekleri kabul olsun inşallah, tüm dualarımız bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almak için olacak, Allah kabul etsin hepsini inşallah...
Ben sabah doktordan geldim, kendi doktoruma değil başka doktora gittim yakın diye.Ultrasonda bebeğim 20 haftalık çıktı, bana 5 aylık gebesin dedi :53: Aklım karıştı imkansız yani zaten 25 Nisan Sat...Fazla mı iri acaba bebeğim? Bu kez boy kilo söylemedi.Uzun yol seyahatini de sordum, "ben önermiyorum su gelebilir, kanama olabilir" dedi.Yarım saat içinde kendi doktorumu arayıp sorucam ama canım çok sıkıldı.Heves etmiştim gidip iskender yemeye
:14:[/B]:23:

İşte ben bu sebeplerden başka doktora gitmeye çekiniyorum...
Aslında çok istiyorum renkli usg'ye giriyim bana cd versinler :69:
Cd'ye takmış vaziyetteyim :77:
Ölçüm hatası olabilir belki canım, 3 haftalık bi ilerilikten bahsediyosun???
Gerçi benim bebeğim de iri sanırım geç döllenmeki arayı kapatıyo gibi ama, 3-5 gün...3 hafta gibi bir süre diyorsun...

Bu arada İskender'de İskender yedim ben ağzımın tadı mı yoktu bilmem artık çok da farklı gelmedi bana ama....

arkadaşlar ozaman hergün kk ya giren bir arkadaşı kendimiz belirleyelim
gurbet güzelinden de izin isteyelim
belirlediğimiz arkadaş gurbet güzeline mesaj atıp hergün listeyi güncellesin ozaman
kim devralmak ister bu işi

bende 2 gün önce böyle bi teklifte bulundum ama kimse ilgilenmedi :50::50::50:

Korkma dünür, ben 10 haftalıkken felaket kabızdım, resmen doğum anında gibi ıkındım çok zorlandım, ertesi gün tüm kaslarım ağrıyordu düşün.Çok şükür birşey olmadı.

canım bende hemoraid var işin kötüsü, ve bu dönemde resmen kanamam oluyo:18::18:
çok endişeleniyorum doktoruma gittiğimde bu konuyla ilgilide destek isticem , ama hemoroid olunca çokmu zor oluyor hamilelik, ben yılalrdır yaşıyorum bu hemoraid sornununu:26::26:

azelyacıım ben pek sanmıyorum sakıncasını bebeğin tutunma evresinde bile sorun görmüyolarsa
şimdi hiç sakınca görceklerini sanmıyom...
ama yinede için rahat olsun doktoruna sorarsın :54:

hadi yine iyisin kaşla göz arasında bebeşi 5 aylık yapmışsın :1::1::1::1:

Ay sorma kız yakında doğurtcak bunlar beni :60::60:
Ya uzman tvde felanda yapılabilir diyorlar.Bakalım kendi doktorumun dediği önemli artık o da gitme derse kırsam dizimi oturcam yaaa
:5:

arkadaşlar uzun yolun hamilelere önerilmemesinin nedeni kanda pıhtılaşma olmasıymış. 4 saate kadar uzun yolu öneriyorlar. annenin ayaklarını uzatarak, altına yastık vs.. konması şartıyla. ancak 4 saatten uzun yollarda arada bir mola verilip annenin hareket etmesini öneriyorlar.

Kabızlıktan bahsedilmiş ..
Sabahları aç karnına biraz ceviz içi yiyip bir bardak ılık su için faydası oluyor kesinlikle..
Yani bana faydası oldu..

günaydın hatun kısmısı. bebişimle buluştuk demin.

maaşallah 17. hafta 4 günlük olmuş tosunum... testin sonuçları da 8. eylülde araya bayram gırmesı kötü oldu. temizlicimin işi çıktı onu beklıyorum derken de sıze yazayım dedım. ıyısınız inşallah.

Aradım, ya doktor "git ya da gitme" diye peşin hükümlü konuşamıyormuş, bu gebelik her an her şey olabilir kararı tamamiyle sizlere bırakıyoruz dedi.:59:Yani Allah'a emanet sanırım.Bu cevaptan ben bunu anlıyorum.

Ay sorma kız yakında doğurtcak bunlar beni :60::60:
Ya uzman tvde felanda yapılabilir diyorlar.Bakalım kendi doktorumun dediği önemli artık o da gitme derse kırsam dizimi oturcam yaaa
:5:

Ben 10. haftada gitmiştim canım, kese yanındaki kanamam yeni geçmişti, halen progestan kullanıyodum...
Doktorum uçağa da, otobüse de binebilirsin dedi.

Back
X