2012 Şubat Anneleri

Bu sene Çeşmeye gittik, bi ara da Ildır köyüne uğradık, Fatmagülgilin köyüne.Sokaklarda Keriiiiiiiimmmmm diye hönküresim geldi de tırstım :27:
Buarada ekşisözlükte Kerimle alakalı yorumlar süper, herkes dağılmış vaziyette :34:

ahahahhaha ekşide fatmagül'ün yengesi adlı başlığı da oku derim :))) yazar mısın ekşi'de?

merhabalar,

kadir geceniz mübarek olsun...

ben yetişemiyorum pek size :) umarım herkes iyidir, yeni cinsiyet öğrenen oldu mu? herkes iyi değil mi? görüşmek üzere

Yok yazar değilim, bir ara yeni üyelik kabul etmiyodu, sonradan da denemedim.Sen?

zor ekşiye yazar olmak. ben yazarım evet. eğlenceli ama aynı zamanda da bazen gerçekten geriliyorsun yazılanlara.

littlesunshine o kadar da degıl rıca ederım. guzel yerdır zonguldak...

sanırım kerim her kadını etkileyen bi karakter. valla diğerleri kadar suçlu ama karşı koyamaıyorum kerim'e bende. yakında kerim gibi sevmek diye bi deyim çıkabilir. kerem ile aslının keremini solladı adam resmen.

kerim çıkınca bana da bişey oluyor :))) manyaklışıyorum resmen.

bence kerimi kerim yapan saç modeli oldu!başka diizilerdede oynamıştı ozamanlar saçları kısacıktı,hiçte karizma durmuyordu o halleriyle!ben onu bu dizide farkettim,baş rol olmasıda etken tabi.benim kendi fikrim bu!:70:

Midem fena yanıyor kızlar :59:
Ben birazdan çıkarım, bu gece Allah hepinizin dualarını kabul etsin, kendinize çok iyi bakın, yarın işe gelmeyecek arkadaşlara da şimdiden iyi bayramlar
:71:

bence kerimi kerim yapan saç modeli oldu!başka diizilerdede oynamıştı ozamanlar saçları kısacıktı,hiçte karizma durmuyordu o halleriyle!ben onu bu dizide farkettim,baş rol olmasıda etken tabi.benim kendi fikrim bu!:70:

kerimi kerim yapan saçı değil bence. aşkı. aşkı ugruna yapabılecekleri. ve fatmaya cıdden gercekten ölümüne sevıyormuş gıbı bakması. adam bakarken ben tıtrıyorum fatmagul de tık yok ya. kocam duymasın ama ben çoktan üstune atlamıştım o derece etkıleyıcı adam.

$DSC00965.webp

benim canım kızımın fotosuuu :))

Ben adamı ilk kez Yabancı Damatta izlemiştim, oyunculuğu cidden süperdi.Sonra başka dizilerde de oynadı, sürekli takip etmedim ama gördükçe hep beğendim oyunculuğunu.
Aslında jön değil iyi bi karakter oyuncusu bence. Komedi de oynadı, kötü adam da, iyi adam da.
Hepsinin de hakkını verdi. Kerimcim yaaaaaa :16:

kerimi kerim yapan saçı değil bence. aşkı. aşkı ugruna yapabılecekleri. ve fatmaya cıdden gercekten ölümüne sevıyormuş gıbı bakması. adam bakarken ben tıtrıyorum fatmagul de tık yok ya. kocam duymasın ama ben çoktan üstune atlamıştım o derece etkıleyıcı adam.

Gitmeden hemen bi cevap yetiştireyim, bence de saçı :27:

zor ekşiye yazar olmak. ben yazarım evet. eğlenceli ama aynı zamanda da bazen gerçekten geriliyorsun yazılanlara.

littlesunshine o kadar da degıl rıca ederım. guzel yerdır zonguldak...

Tebi güzel Zonguldağım :69:Hele kapuz plajım, ah ulen ilk orda aşık olduydum :27:

Katılıyorummmmmmm :46:
Gözlerinle mi oynuyorsun engin sen yewrım demek istiyorum :71:

bblau benim kızlardan birinin adı Azra....
Ben beğeniyorum...

little sunshine verdiğin linkten baktım hala göremedim iyi mi senin pipiliyi...

elefera çok sağol canım çok güzel sözlerin...

azelya canım ben benim müdürle azıcık kapıştım da...:60::63:
yalnız bıraktım seni..
liste harika olmuş...

biz o bakışa yağmurun altında kalmış köpek yarvusu bakışı dıyoruz bblua... yerım yer....

bendekı rahatlığa bak ya. bırazdan kocam gelecek ve bız ıftara davetlıyız ve benım banyoya gırmem lazım. offfff... bende kaçayım yavaştan. opuyorum sızı kızlar. kendınıze de meleklerınıze de ıyı bakın.

Ben adamı ilk kez Yabancı Damatta izlemiştim, oyunculuğu cidden süperdi.Sonra başka dizilerde de oynadı, sürekli takip etmedim ama gördükçe hep beğendim oyunculuğunu.
Aslında jön değil iyi bi karakter oyuncusu bence. Komedi de oynadı, kötü adam da, iyi adam da.
Hepsinin de hakkını verdi. Kerimcim yaaaaaa :16:

oyunculuğuna sözüm yok,rollerini gerçekten iyi taşıyo ben fiziki anlamda söylemiştim saçı,kaşı,gözü vs..
bende onu şuan beyenmiyorum değil,ama dediğim gibi bu dizide beyendim..(görüntü olarak):34:

Bana da verdi doktorum.Bende de iştah filan açmadı.Ne elevit, ne balık yağı...

Ben de gebelik başında tiroidle alakalı bir sıkıntı yaşadım. Gebelerde max. 2,5 olması istenen değer bende 2,96 çıkmıştı.
Endokrine sevk etti doktorum.Orada tiroid usg, TSH,T3,T4 ve antikorlarına yeniden bakıldı.
TSH 1,8e gerilemişti. Antikorları da temiz çıktı. USGde de nodül olmayınca bana ilaç başlamadılar...

Benim tsh degerim 0.10 civarinda seyrediyor olmasi gereken degerin cok altinda yani cok fazla calisiyormus sol tarafimda iltahapli bir nodul saptandi biyopsi temiz cikti.eger bu ayda ayni degeri gosterirsek ilaca baslayacakmisiz artik.cok fazla carpintim oluyor beni etkileyen birde su tuvalet isi disarda olunca sikintili iste gunde 5-6 sefer.ben en cok bebise bisey olursa diye korkuyordum ama endokrin uzmani rahatlatti beni.

kızlar merhaba ben bir mart 2012 annesiyim yorumcu die bi sitede bebek cinsiyeti ile ilgili bi şey var tutuyomu die bakıyoruz ben üye oldum.cinsiyeti yakında belli olan veya olacak olanlardan yardım isticektim.olabilir mi?

[table="head"]Annemiz|Yasadigi Sehir|Annemizin Yasi|Çocuk Sayisi|Bebegin Cinsiyeti |Bebegin Ismi |Annemizin Sati|Tahmini Dogum Tarihi|Kesin Dogum Tarihi|Dogum Sekli
bblau
|Istanbul|31|ilk bebek|z||23.nisan|01 subat |Belli değil|Belli değil|
busraaa05||23|ilk bebek|Erkek||23.nisan|01 subat|Belli değil|Belli değil|
aZeLYa55|Samsun|27|ilk bebek|Erkek|
Kuzey|25.nisan|01.subat |Belli değil|Belli değil|
pişmaniye|Ankara|29|ilk bebek|?||27.nisan|01.subat |Belli değil|Belli değil|
merve2211||21|ilk bebek|Erkek||25.nisan|01 subat |Belli değil|Belli değil|
dirim99||27|ilk bebek|Erkek||27.nisan|01 subat |Belli değil|Belli değil|
karma-x||32|ilk bebek|kız||28.nisan|02.subat |Belli değil|Belli değil|
CanSea||24|ilk bebek|kız||29.nisan|03.subat |Belli değil|Belli değil|
Eylul|||ilk bebek|Erkek||29.nisan|03.subat |Belli değil|Belli değil|
Brgl86||25|ilk bebek|Erkek||29.nisan|03.subat |Belli değil|Belli değil|
filizim|Ankara|28|2.bebek|Erkek||29.nisan|? |Belli değil|Belli değil|
kelebek1978||33|3.bebek|?||30.nisan|04.subat|Belli değil|Belli değil|
Dünyam80|İstanbul|19|ilk bebek|Erkek|Ömer|30.nisan|04.subat|Belli değil|Belli değil|
cerenim||24|ilk bebek|?||01.mayis|05 subat |Belli değil|Belli değil|
neva29||29|2.bebek|?||01.mayis|05 subat |Belli değil|Belli değil|
Limon_ik|İstanbul|26|ilk bebek|Erkek||01.mayis|05 subat |Belli değil|Belli değil|
tansell|Konya|29|ilk bebek|?||1.mayıs|05.subat |Belli değil|Belli değil|
littlesunshine||26|ilk bebek|Erkek||01.mayis|06 subat |Belli değil|Belli değil|
xzgi||22|ilk bebek|z||01.mayis|05 subat |Belli değil|Belli değil|
ginger-curls|?|30|ilk bebek|erkek|Kuzey|8 mayıs|07.subat |Belli değil|Belli değil|
ecrinnn||20|ilk bebek|Erkek||02.mayis|08 subat |Belli değil|Belli değil|
sevgikelebegi||25|ilk bebek|?||02.mayis|06 subat |Belli değil|Belli değil|
DYGBAL||28|ilk bebek|? İkiz gebelik||03.mayis|07 subat |Belli değil|Belli değil|
pikepolat||34|ilk bebek|Erkek||03.mayis|05 subat |Belli değil|Belli değil|
melekbade|
|28|ilk bebek|?||04.mayis|08 subat |Belli değil|Belli değil|
simurganka
||31|ilk bebek|z||04.mayis|11 subat |Belli değil|Belli değil|
zeynep0146|K.Maraş|32|2.bebek|||05 Mayıs|10 Şubat|Belli değil|sezeryan
adengokce|İstanbul|28|ilk bebek|Erkek|Demir Aden|05 Mayıs|4 Şubat|Belli değil|Belli değil
zerdal||31|ilk bebek|?||05.mayis|09.subat |Belli değil|Belli değil|
ege_m|Sivas|26|ilk bebek|Erkek|Kerem|05.mayis|10.subat |Belli değil|Belli değil|
banuesra||33|ilk bebek|?||06.mayis|10 subat |Belli değil|Belli değil|
neselikiz|||ilk bebek|?||06.mayis|10.subat |Belli değil|Belli değil|
mrv091010||24|ilk bebek|?||07.mayis|11.subat |Belli değil|Belli değil|
zuhale||28|ilk bebek|?||08.mayis|12.subat |Belli değil|Belli değil|
hatice_84||27|2.bebek|?||08.mayis|12 subat |Belli değil|Belli değil|
Nazome|Ankara|29|ikinci bebek|?||09.mayis|13subat|Belli değil|Belli değil|
benim_olan||25|ilk bebek|Erkek||11.mayis|15 subat |Belli değil|Belli değil|
bilginkız||31|ilk bebek|Kız||11.mayis|15 subat |Belli değil|sezeryan|
berfinbilgen||33|ilk bebek|Kız||12.mayis|16 subat |Belli değil|sezeryan|
karats||28|ilk bebek|?||13.mayis|18 subat |Belli değil|Belli değil|
soguknevale||29|ilk bebek|?||13.mayis|18 subat |Belli değil|Belli değil|
umut33||25|ilk bebek|?||13.mayis|18 subat |Belli değil|Belli değil|
simarik34|||ilk bebek|z||14.mayis|18 subat |Belli değil|Belli değil|
berraksuuu||26|ilk bebek|Erkek||14.mayis|18 subat |Belli değil|Normal D.|
adese||35|3.bebek|?||15.mayis|18 subat |Belli değil|Belli değil|
günısıgımmm|Istanbul|28|ilk bebek|Erkek||15.mayis|19 subat |Belli değil|Belli değil|
demetmania|Samsun|23|ilk bebek|?||15.mayis|19 subat|Belli değil|Belli değil|
ssshumo|Istanbul|26|ilk bebek|?||15.mayis|24 subat |Belli değil|Belli değil|
srgmn|Istanbul|26|ilk bebek|z||16.mayis|20 subat |Belli değil|Belli değil|
a
ysebahar
|Eskisehir|33|4.bebek|?||17.mayis|20 subat |Belli değil|sezeryan|
desperado||28|ilk bebek|?||17.mayis|25 subat |Belli değil|Belli değil|
elefera|İstanbul|31|ilk bebek|?||18.mayis|25.subat|Belli değil|Belli değil|
mannak|Istanbul|24|ilk bebek|Kız||19.mayis|25.subat|Belli değil|Belli değil|
layla1955|Ankara||2.bebek|Erkek||20 mayıs|24 şubat|Belli değil|
mg2008|Istanbul|27|ilk bebek|Erkek||21.mayis|24 subat |Belli değil|Belli değil|
alin84
||28|2.bebek|z||21.mayis|24 subat |Belli değil|Belli değil|
duyguvt|Istanbul|23|ilk bebek|z||22.mayis|26 subat |Belli değil|Belli değil|
busra_17|||2.bebek|?||24.mayis|27 subat |Belli değil|Belli değil|
hayatisigii|||ilk bebek|?||24.mayis|28 subat |Belli değil|Belli değil|
mujdes|Istanbul|28|3.bebek|Erkek||25.mayis|29.subat|Belli değil|sezeryan|
celinns|Istanbul|31|ilk bebek|Erkek||25.mayis|29 subat|Belli değil|Normal D.|
acidem|Ankara|28|ilk bebek|1 Erkek 1 Kız||29 mayis|15 subat|Belli değil|Belli değil|
oyelken
|Istanbul||2.bebek|? İkiz gebelik||31.mayis|25 subat |Belli değil|sezeryan|
[/table]
iste tablooooooooo kizlarr azelya eline saglik guzelim

Back
X