- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #16.821
Adam haklı![]()
Bi de erkek tarafı yapıyor düğünü demiii vah anam vah, kalksın şu görenekler gelenekler yaaa haksızlık![]()
hheheee evett

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adam haklı![]()
Bi de erkek tarafı yapıyor düğünü demiii vah anam vah, kalksın şu görenekler gelenekler yaaa haksızlık![]()
merhaba kızlar,
sağlık ocaklarına gidip hamilelik kaydı yaptırırsanız sizi her daim bilgilendiriyorlar. benim aile hekimim üst kat komşum. hemşiresi de hamilelik takibimi yapıyor. bilmem ondan mıdır beni tatil boyunca 2 kere arayıp gidişat hakkında bilgi aldı. test sonuçlarını ilaçlarımı falan hep sordu. normal prosedür de olabilir. 20. haftadan sonraymış aşı da. bence kesinlikle gidin ve kaydolun annecikler![]()
ya bide ben eylülde 10 saatlik bi gece yolculuğu yapıcam.doktor şuanda yolculuğunu engelleyen bişey yok sarsmıcağına inanıyorsan çıkabilirsin dedi.ama aklım takılıyor tabi arada.sizden otobüs yolculuğu yapan varmı?![]()
ya bide ben eylülde 10 saatlik bi gece yolculuğu yapıcam.doktor şuanda yolculuğunu engelleyen bişey yok sarsmıcağına inanıyorsan çıkabilirsin dedi.ama aklım takılıyor tabi arada.sizden otobüs yolculuğu yapan varmı?![]()
Evet var, benim doktor..2sini de istedi, yaptırdım.ben dün doktora gittim ikili test sonucu iyi dedi sekizinde de gel üçlüyü birde ayrıntılı ultrason yapacam dedi ikiliyi yaptırıp üçlü isteyen varmı başka acaba?
ben dün doktora gittim ikili test sonucu iyi dedi sekizinde de gel üçlüyü birde ayrıntılı ultrason yapacam dedi ikiliyi yaptırıp üçlü isteyen varmı başka acaba?
Ahhhhh sorma.Dün ben de burda bununla ilgili sordum, sağolsun arkadaşlar çok rahatlattılar beni..Ben de 12 saat gidicem Bursa'ya çarşamba gecesi.1 doktor tavsiye etmiyorum dedi, kendi doktorum "git ya da gitme diyemem ama sakıncalı" dedi.Aslında üstlerine sorumluluk almak istemiyorlar haklı olarak.Yani Allah korusun birşey olsa bu sefer "siz izin vermiştiniz ama" diyip onlardan bileceğiz.O yüzden kararı bize bırakıyorlar.
Ama sanmıyorum ki otobüs yolculuklarında çok sallanalım, ben şehirlerarası külüstür belediye otobüslerinde daha çok sallanıyorum.Önemli olan kan dolaşımının sürekliliğini sağlamakmış.Uzman tvde felan izledim dün akşam hepsini.2 saatte bir mola vermek gerekiyor.Şimdi çoğu yol otoban, çoğu otobüs çok konforlu..
Ben eşimin kucağına uzatıcam ayaklarımı, belime yastık felan koyucam idare edicez.Hemen hemen herkes çıkıyor yola, Allah'a emanetler, o değil de bayramda kaza çok oluyor Allah korusun çok korkuyorum.
ben 8 haftalıkken yaptım oda 5 saat doktor o zaman sorun yok gidebilirsin demişti
şimdi daha da büyüdülerki
sorun olcağını sanmıyorum..
ay sağol canım ya peki otobüs çok sarsıyormu?
Cok tesekkur ederım canım benım.
Gercekten cok tatlıdır kuzum.
Annesını bıraz delırtıyor ama, cok akıllı masallah yavrum.
8 yasında bır abısı var balımın.
Ablam Kur'an ogretmeye calısıyor.
Gecen demıskı buyugune; 'hıc Kur'an nını alıp, kendı basına okumadın bugune dek'
Bu afacan daha 3 yasında, annesıne 'ee tabıı gelmez, o daha cocuk' demıs
Yerım onun dılını ben.
Bende senınle tanısmayı cok ısterım gercekten.
ınan daha sabah ıse gelırken aklıma geldın.
Ne kadar pozıtıf, cocuklarından hıc yakınmıyor, oyle bır anlatıyor kı 10 tane cocuk yapasım gelıyor dedım kendı kendıme...
Kısmet ama, bakarsın bır gun yolum duser oraya.
Aslında bahaneler var ama ıste zaman yok.
Teyzem, dayım var Eskısehır de.
Ama taaa bebekken gıtmısım onlara sanırım.
Ama sımdıden sonra kardesım de orada olacak nasıpse.
Onu zıyarete gelırsem bır gun, senı haberdar ederım, nasıp olursa.
haziranda yaklaşık 600 km eşimin memleketine
temmuzda yaklaşık 850 km kendi memleketime
geçen hafta 2gün üstüste yaklaşık 480er km yol yaptık.
arada yaptığımız 200leri saymıyorum bile....
kendi arabamızla hepsi tabi. doktor bana yanı pozisyonda uzun süre kalman sakıncalı, bol bol mola verip gezinmelisin demişti ki biz de öyle yaptık.
ama dün 4lü için ultrason ölçümü yaparken doktor bebeğin başının çok aşağıda olduğunu söyledi. çok mu ayakta duruyorsun dedi. burdaki birçok insandan fazla dinleniyorum herhalde. kesinlikle hayır dedim. birkaç gün önce yaptığım yolculuktan bahsettim. sebebi olabilir dedişimdi dönüşü kara kara düşünüyorum
bebeğime birşey olur diye çok korkuyorum...
günaydınlar..
bende cevap veriyim..
bende 6 haftalık hamileyken yani yeni öğrendiğimde gitmiştik antalyaya tatile.doktoruma sormuştum tabi!mola vereke gidersen bi sorun olmaz demişti.istanbul antalya arası arabayla 10-12 saat.ama biz mola vere vere gittiğimiz için,sorun olmamıştı (mide bulantıları hariç)bide arada arkaya geçip bacaklarımı uzatıyordum.çok şükür allah korudu.bu bayram tatilinde eşimin izni az olduğu için evde sayılırız,gidersek te en fazla 3 saatlik bi yolumuz olur,ondada bi sorun olacağını sanmıyorum..
yok canım hiç anlamıyosun yollarda araba kayıp gidiyo
ama benm için çoook zor oldu ..benim
bulantım çoktu evde de yalnız olduğum için bakacak kimsem yoktu burda ,
anneme gittm ankaraya oyüzden bulantı yüzden
arabada çıkarmak zorunda kaldım
hatırlamak bile istemiyorum..
Ben de 20. hafta diye biliyorum.
Ben 8 haftalıkken yaklaşık 2100 km yol yaptık...
Üstelik dönüşte çok sıkıştım arabada...
Dönüşte hasta oldum zaten...
Rahat olmak önemli...
ay canım kötü düşünmemeye çalış allahın izniyle inşallah hepimiz güzel yolculuklar yaparız.