2012 Şubat Anneleri

Adam haklı :1:
Bi de erkek tarafı yapıyor düğünü demiii vah anam vah, kalksın şu görenekler gelenekler yaaa haksızlık
:27:

hheheee evett :27::27::27: neysee dügün yapcagımızz paraylaa kızı yurtdusuna falan gönderirizz artık.. allah ım ne olurduu ailede bu kadar kız olmayaydı:97::97: erkek olsa hiç sorun olmucaktı simdi kız yaa ben böle giydirdiydim böyle yedirdiydimm aa benim kızz bu kadarkenn söyleydii efenimm bu tüylü bu tüysüzz bu saclı bu sacsızz.. dogar dogmazz görselligin acı dünyasıyla karsılascak cocugumm:53::53:

merhaba kızlar,
sağlık ocaklarına gidip hamilelik kaydı yaptırırsanız sizi her daim bilgilendiriyorlar. benim aile hekimim üst kat komşum. hemşiresi de hamilelik takibimi yapıyor. bilmem ondan mıdır beni tatil boyunca 2 kere arayıp gidişat hakkında bilgi aldı. test sonuçlarını ilaçlarımı falan hep sordu. normal prosedür de olabilir. 20. haftadan sonraymış aşı da. bence kesinlikle gidin ve kaydolun annecikler :49:

ben kaydımı hamile olduğumu öğrendiğim hafta yaptırdım :1::1::1:
1 defa aramışlardı şimdiye kadar
demek ararlar o zaman ..çağrılmadığımız yere gitmeyiz bizde :60::60::60:

ben dün doktora gittim ikili test sonucu iyi dedi sekizinde de gel üçlüyü birde ayrıntılı ultrason yapacam dedi ikiliyi yaptırıp üçlü isteyen varmı başka acaba?

ya bide ben eylülde 10 saatlik bi gece yolculuğu yapıcam.doktor şuanda yolculuğunu engelleyen bişey yok sarsmıcağına inanıyorsan çıkabilirsin dedi.ama aklım takılıyor tabi arada.sizden otobüs yolculuğu yapan varmı?:59:

Ahhhhh sorma.Dün ben de burda bununla ilgili sordum, sağolsun arkadaşlar çok rahatlattılar beni..Ben de 12 saat gidicem Bursa'ya çarşamba gecesi.1 doktor tavsiye etmiyorum dedi, kendi doktorum "git ya da gitme diyemem ama sakıncalı" dedi.Aslında üstlerine sorumluluk almak istemiyorlar haklı olarak.Yani Allah korusun birşey olsa bu sefer "siz izin vermiştiniz ama" diyip onlardan bileceğiz.O yüzden kararı bize bırakıyorlar.
Ama sanmıyorum ki otobüs yolculuklarında çok sallanalım, ben şehiriçi külüstür belediye otobüslerinde daha çok sallanıyorum.Önemli olan kan dolaşımının sürekliliğini sağlamakmış.Uzman tvde felan izledim dün akşam hepsini.2 saatte bir mola vermek gerekiyor.Şimdi çoğu yol otoban, çoğu otobüs çok konforlu..
Ben eşimin kucağına uzatıcam ayaklarımı, belime yastık felan koyucam idare edicez.Hemen hemen herkes çıkıyor yola, Allah'a emanetler, o değil de bayramda kaza çok oluyor Allah korusun çok korkuyorum.

Son düzenleme:
ya bide ben eylülde 10 saatlik bi gece yolculuğu yapıcam.doktor şuanda yolculuğunu engelleyen bişey yok sarsmıcağına inanıyorsan çıkabilirsin dedi.ama aklım takılıyor tabi arada.sizden otobüs yolculuğu yapan varmı?:59:

ben 8 haftalıkken yaptım oda 5 saat doktor o zaman sorun yok gidebilirsin demişti
şimdi daha da büyüdülerki
sorun olcağını sanmıyorum..

Ahhhhh sorma.Dün ben de burda bununla ilgili sordum, sağolsun arkadaşlar çok rahatlattılar beni..Ben de 12 saat gidicem Bursa'ya çarşamba gecesi.1 doktor tavsiye etmiyorum dedi, kendi doktorum "git ya da gitme diyemem ama sakıncalı" dedi.Aslında üstlerine sorumluluk almak istemiyorlar haklı olarak.Yani Allah korusun birşey olsa bu sefer "siz izin vermiştiniz ama" diyip onlardan bileceğiz.O yüzden kararı bize bırakıyorlar.
Ama sanmıyorum ki otobüs yolculuklarında çok sallanalım, ben şehirlerarası külüstür belediye otobüslerinde daha çok sallanıyorum.Önemli olan kan dolaşımının sürekliliğini sağlamakmış.Uzman tvde felan izledim dün akşam hepsini.2 saatte bir mola vermek gerekiyor.Şimdi çoğu yol otoban, çoğu otobüs çok konforlu..
Ben eşimin kucağına uzatıcam ayaklarımı, belime yastık felan koyucam idare edicez.Hemen hemen herkes çıkıyor yola, Allah'a emanetler, o değil de bayramda kaza çok oluyor Allah korusun çok korkuyorum.

offffffffffff bizde pazartesii yada salı 8 saat gidicezz.. :59::59: cnmm hiç istemiyoduu doktora sordumm gözününn içine baktım olmaz desin diye dinlene dinen gidebilirsiniz dedi:59: esim de ablamm karnı kocaman d geldi zamanında ne olcak dedii..allah biliyo hiç içimden gelmiyo:59:

haziranda yaklaşık 600 km eşimin memleketine
temmuzda yaklaşık 850 km kendi memleketime
geçen hafta 2gün üstüste yaklaşık 480er km yol yaptık.
arada yaptığımız 200leri saymıyorum bile....
kendi arabamızla hepsi tabi. doktor bana yanı pozisyonda uzun süre kalman sakıncalı, bol bol mola verip gezinmelisin demişti ki biz de öyle yaptık.
ama dün 4lü için ultrason ölçümü yaparken doktor bebeğin başının çok aşağıda olduğunu söyledi. çok mu ayakta duruyorsun dedi. burdaki birçok insandan fazla dinleniyorum herhalde. kesinlikle hayır dedim. birkaç gün önce yaptığım yolculuktan bahsettim. sebebi olabilir dedi :( şimdi dönüşü kara kara düşünüyorum :59: bebeğime birşey olur diye çok korkuyorum...

ay sağol canım ya peki otobüs çok sarsıyormu?

yok canım hiç anlamıyosun yollarda araba kayıp gidiyo
ama benm için çoook zor oldu ..benim
bulantım çoktu evde de yalnız olduğum için bakacak kimsem yoktu burda ,
anneme gittm ankaraya oyüzden bulantı yüzden
arabada çıkarmak zorunda kaldım
hatırlamak bile istemiyorum..

Cok tesekkur ederım canım benım.

Gercekten cok tatlıdır kuzum.
Annesını bıraz delırtıyor ama, cok akıllı masallah yavrum.
8 yasında bır abısı var balımın.
Ablam Kur'an ogretmeye calısıyor.
Gecen demıskı buyugune; 'hıc Kur'an nını alıp, kendı basına okumadın bugune dek'
Bu afacan daha 3 yasında, annesıne 'ee tabıı gelmez, o daha cocuk' demıs :1:
Yerım onun dılını ben.

Bende senınle tanısmayı cok ısterım gercekten.
ınan daha sabah ıse gelırken aklıma geldın.
Ne kadar pozıtıf, cocuklarından hıc yakınmıyor, oyle bır anlatıyor kı 10 tane cocuk yapasım gelıyor dedım kendı kendıme...
Kısmet ama, bakarsın bır gun yolum duser oraya.
Aslında bahaneler var ama ıste zaman yok.
Teyzem, dayım var Eskısehır de.
Ama taaa bebekken gıtmısım onlara sanırım.
Ama sımdıden sonra kardesım de orada olacak nasıpse.
Onu zıyarete gelırsem bır gun, senı haberdar ederım, nasıp olursa.

Canım ya inşallah bir gün kısmetimizde varsa tanışırız...
Bende çok mutlu olurum çünkü...

Kız madem bahanen de var o zaman umudum da var
Benim o zaman....:40:

Canım bu son bebeğim...
4. bebek..
Ama çok üzülüyorum...
Acaba tüpligasyon olmasam mı?
Sonra ya tekrar istersem bir bebek daha?

Eşim yeter diyor...,
Bunlara iyi bir gelecek sağlayalım istiyor...

Oğlumu özel okula yazdırdım....
Burda ünlü bir kolejde eğitim görecek...
Kızımı da güzel bir kreşe yazdırdım...

Bir bakıcım var eylülde gelecek..
İnşallah Rabbim o da iyi bakar yavruma

Ben zaten ocakta geleceğim...

İşte bu aralar en büyük derdim..
tekrar hamile kalmak ister miyim?:52::52::52:
Bi daha der miyim?:49::49::49::49:

günaydınlar..
bende cevap veriyim..
bende 6 haftalık hamileyken yani yeni öğrendiğimde gitmiştik antalyaya tatile.doktoruma sormuştum tabi!mola vereke gidersen bi sorun olmaz demişti.istanbul antalya arası arabayla 10-12 saat.ama biz mola vere vere gittiğimiz için,sorun olmamıştı (mide bulantıları hariç)bide arada arkaya geçip bacaklarımı uzatıyordum.çok şükür allah korudu.bu bayram tatilinde eşimin izni az olduğu için evde sayılırız,gidersek te en fazla 3 saatlik bi yolumuz olur,ondada bi sorun olacağını sanmıyorum..

haziranda yaklaşık 600 km eşimin memleketine
temmuzda yaklaşık 850 km kendi memleketime
geçen hafta 2gün üstüste yaklaşık 480er km yol yaptık.
arada yaptığımız 200leri saymıyorum bile....
kendi arabamızla hepsi tabi. doktor bana yanı pozisyonda uzun süre kalman sakıncalı, bol bol mola verip gezinmelisin demişti ki biz de öyle yaptık.
ama dün 4lü için ultrason ölçümü yaparken doktor bebeğin başının çok aşağıda olduğunu söyledi. çok mu ayakta duruyorsun dedi. burdaki birçok insandan fazla dinleniyorum herhalde. kesinlikle hayır dedim. birkaç gün önce yaptığım yolculuktan bahsettim. sebebi olabilir dedi :( şimdi dönüşü kara kara düşünüyorum :59: bebeğime birşey olur diye çok korkuyorum...

ay canım kötü düşünmemeye çalış allahın izniyle inşallah hepimiz güzel yolculuklar yaparız.

günaydınlar..
bende cevap veriyim..
bende 6 haftalık hamileyken yani yeni öğrendiğimde gitmiştik antalyaya tatile.doktoruma sormuştum tabi!mola vereke gidersen bi sorun olmaz demişti.istanbul antalya arası arabayla 10-12 saat.ama biz mola vere vere gittiğimiz için,sorun olmamıştı (mide bulantıları hariç)bide arada arkaya geçip bacaklarımı uzatıyordum.çok şükür allah korudu.bu bayram tatilinde eşimin izni az olduğu için evde sayılırız,gidersek te en fazla 3 saatlik bi yolumuz olur,ondada bi sorun olacağını sanmıyorum..

Ben 8 haftalıkken yaklaşık 2100 km yol yaptık...
Üstelik dönüşte çok sıkıştım arabada...
Dönüşte hasta oldum zaten...
Rahat olmak önemli...

yok canım hiç anlamıyosun yollarda araba kayıp gidiyo
ama benm için çoook zor oldu ..benim
bulantım çoktu evde de yalnız olduğum için bakacak kimsem yoktu burda ,
anneme gittm ankaraya oyüzden bulantı yüzden
arabada çıkarmak zorunda kaldım
hatırlamak bile istemiyorum..

benim bulantılarım yok ama tuvalet meselesini düşünüyorum bende:77: bazen çok sık çıkıyorum.otobüslerin çoğunda da yok:59:

Ben 8 haftalıkken yaklaşık 2100 km yol yaptık...
Üstelik dönüşte çok sıkıştım arabada...
Dönüşte hasta oldum zaten...
Rahat olmak önemli...

geçmiş olsun.. evet ama o rahatlığı belki otobüste bulmak mümkün olmayabilirdi kendi düşüncem.bacaklarımı heralde eşimin üzerine uzatırdım yol boyunca:))bide tualteimide altıma yapardım herhalde!:)) nasıl mola verdiridimki otobüsü :))

[table="head"]Annemiz|Yasadigi Sehir|Annemizin Yasi|Çocuk Sayisi|Bebegin Cinsiyeti |Bebegin Ismi |Annemizin Sati|Tahmini Dogum Tarihi|Kesin Dogum Tarihi|Dogum Sekli
bblau
|Istanbul|31|ilk bebek|z||23.nisan|01 subat |Belli değil|Belli değil|
busraaa05||23|ilk bebek|Erkek||23.nisan|01 subat|Belli değil|Belli değil|
aZeLYa55|Samsun|27|ilk bebek|Erkek|
Kuzey|25.nisan|01.subat |Belli değil|Belli değil|
pişmaniye|Ankara|29|ilk bebek|?||27.nisan|01.subat |Belli değil|Belli değil|
merve2211||21|ilk bebek|Erkek||25.nisan|01 subat |Belli değil|Belli değil|
dirim99||27|ilk bebek|Kız|Asya|27.nisan|11 subat |Belli değil|Belli değil|
karma-x||32|ilk bebek|kız||28.nisan|02.subat |Belli değil|Belli değil|
CanSea||24|ilk bebek|kız||29.nisan|03.subat |Belli değil|Belli değil|
Eylul|||ilk bebek|Erkek||29.nisan|03.subat |Belli değil|Belli değil|
Brgl86||25|ilk bebek|Erkek||29.nisan|03.subat |Belli değil|Belli değil|
filizim|Ankara|28|2.bebek|Erkek||29.nisan|? |Belli değil|Belli değil|
kelebek1978||33|3.bebek|?||30.nisan|04.subat|Belli değil|Belli değil|
Dünyam80|İstanbul|19|ilk bebek|Erkek|Ömer|30.nisan|04.subat|Belli değil|Belli değil|
cerenim||24|ilk bebek|?||01.mayis|05 subat |Belli değil|Belli değil|
neva29||29|2.bebek|?||01.mayis|05 subat |Belli değil|Belli değil|
Limon_ik|İstanbul|26|ilk bebek|Erkek||01.mayis|05 subat |Belli değil|Belli değil|
tansell|Konya|29|ilk bebek|?||1.mayıs|05.subat |Belli değil|Belli değil|
littlesunshine||26|ilk bebek|Erkek||01.mayis|06 subat |Belli değil|Belli değil|
xzgi||22|ilk bebek|z||01.mayis|05 subat |Belli değil|Belli değil|
ginger-curls|?|30|ilk bebek|erkek|Kuzey|8 mayıs|07.subat |Belli değil|Belli değil|
ecrinnn||20|ilk bebek|Kız||02.mayis|08 subat |Belli değil|Belli değil|
sevgikelebegi||25|ilk bebek|?||02.mayis|06 subat |Belli değil|Belli değil|
DYGBAL||28|ilk bebek|? İkiz gebelik||03.mayis|07 subat |Belli değil|Belli değil|
pikepolat||34|ilk bebek|Erkek||03.mayis|05 subat |Belli değil|Belli değil|
melekbade|
|28|ilk bebek|?||04.mayis|08 subat |Belli değil|Belli değil|
simurganka
||31|ilk bebek|z||04.mayis|11 subat |Belli değil|Belli değil|
zeynep0146|K.Maraş|32|2.bebek|||05 Mayıs|10 Şubat|Belli değil|sezeryan
adengokce|İstanbul|28|ilk bebek|Erkek|Demir Aden|05 Mayıs|4 Şubat|Belli değil|Belli değil
zerdal||31|ilk bebek|?||05.mayis|09.subat |Belli değil|Belli değil|
ege_m|Sivas|26|ilk bebek|Erkek|Kerem|05.mayis|10.subat |Belli değil|Belli değil|
banuesra||33|ilk bebek|?||06.mayis|10 subat |Belli değil|Belli değil|
neselikiz|||ilk bebek|?||06.mayis|10.subat |Belli değil|Belli değil|
mrv091010||24|ilk bebek|?||07.mayis|11.subat |Belli değil|Belli değil|
zuhale||28|ilk bebek|?||08.mayis|12.subat |Belli değil|Belli değil|
hatice_84||27|2.bebek|?||08.mayis|12 subat |Belli değil|Belli değil|
Nazome|Ankara|29|ikinci bebek|?||09.mayis|13subat|Belli değil|Belli değil|
nefertiti83|Antalya|28|ilk bebek|kız||09.mayis|13subat|Belli değil|Belli değil|
benim_olan||25|ilk bebek|Erkek||11.mayis|15 subat |Belli değil|Belli değil|
bilginkız||31|ilk bebek|Kız||11.mayis|15 subat |Belli değil|sezeryan|
berfinbilgen||33|ilk bebek|Kız||12.mayis|16 subat |Belli değil|sezeryan|
karats||28|ilk bebek|?||13.mayis|18 subat |Belli değil|Belli değil|
soguknevale||29|ilk bebek|?||13.mayis|18 subat |Belli değil|Belli değil|
umut33||25|ilk bebek|?||13.mayis|18 subat |Belli değil|Belli değil|
simarik34|||ilk bebek|z||14.mayis|18 subat |Belli değil|Belli değil|
berraksuuu||26|ilk bebek|Erkek||14.mayis|18 subat |Belli değil|Normal D.|
adese||35|3.bebek|kız||15.mayis|18 subat |Belli değil|Belli değil|
günısıgımmm|Istanbul|28|ilk bebek|Erkek||15.mayis|19 subat |Belli değil|Belli değil|
demetmania|Samsun|23|ilk bebek|?||15.mayis|19 subat|Belli değil|Belli değil|
ssshumo|Istanbul|26|ilk bebek|?||15.mayis|24 subat |Belli değil|Belli değil|
srgmn|Istanbul|26|ilk bebek|z||16.mayis|20 subat |Belli değil|Belli değil|
aysebahar
|Eskisehir|33|4.bebek|?||17.mayis|20 subat |Belli değil|sezeryan|
desperado||28|ilk bebek|?||17.mayis|25 subat |Belli değil|Belli değil|
elefera|İstanbul|31|ilk bebek|?||18.mayis|25.subat|Belli değil|Belli değil|
mannak|Istanbul|24|ilk bebek|Kız||19.mayis|25.subat|Belli değil|Belli değil|
layla1955|Ankara||2.bebek|Erkek||20 mayıs|24 şubat|Belli değil|
mg2008|Istanbul|27|ilk bebek|Erkek||21.mayis|24 subat |Belli değil|Belli değil|
alin84
||28|2.bebek|z||21.mayis|24 subat |Belli değil|Belli değil|
duyguvt|Istanbul|23|ilk bebek|z||22.mayis|26 subat |Belli değil|Belli değil|
busra_17|||2.bebek|kız||24.mayis|27 subat |Belli değil|Belli değil|
hayatisigii|||ilk bebek|?||24.mayis|28 subat |Belli değil|Belli değil|
mujdes|Istanbul|28|3.bebek|Erkek||25.mayis|29.subat|Belli değil|sezeryan|
celinns|Istanbul|31|ilk bebek|Erkek||25.mayis|29 subat|Belli değil|Normal D.|
acidem|Ankara|28|ilk bebek|1 Erkek 1 Kız||29 mayis|15 subat|Belli değil|Belli değil|
oyelken|Istanbul||2.bebek|? İkiz gebelik||31.mayis|25 subat |Belli değil|sezeryan|
[/table]

Back
X