- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #17.741
isim de, anlami da cok guzelmis canim...![]()
çok teşekkür ettikk,saolasın canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
isim de, anlami da cok guzelmis canim...![]()
anlamı peygamber efendimizin mahşer günü müslümanları altında toplayacağı sancak liva'tül şahadet...hem anlamı çok hoş hemde ismin söylenişi çok hoşumuzgidioo..banada uyuyoo,esra-liva
bu aradaa annem bunu ördürüoo yaa çok tatlı şimdi gidip doğurasım geldiEki Görüntüle 252084![]()
nescafe 3ü 1arada içemiom ne zamandır başıma vurdu heralde ondan geldi aklıma
![]()
anlamı peygamber efendimizin mahşer günü müslümanları altında toplayacağı sancak liva'tül şahadet...hem anlamı çok hoş hemde ismin söylenişi çok hoşumuzgidioo..banada uyuyoo,esra-liva
bu aradaa annem bunu ördürüoo yaa çok tatlı şimdi gidip doğurasım geldiEki Görüntüle 252084![]()
oyelken hoşgeldin, nasıl ikizler? Cinsiyetleri belli değil daha sanırım? Duygunun da ikizleri kızmış :)
anlamı da kendisi de gerçekten çok hoş bi isimmiş. havalı bi isim. liva... bu arada o hırkayı ben alırım boyle öpüp öpüp koklarım... o ne ya acayip şirin. bir de içinde liva'n olursa hiç dayanamam ısırırım.
anlamı da kendisi de gerçekten çok hoş bi isimmiş. havalı bi isim. liva... bu arada o hırkayı ben alırım boyle öpüp öpüp koklarım... o ne ya acayip şirin. bir de içinde liva'n olursa hiç dayanamam ısırırım.
ayneniş yerinde en buyuk keyıflerımden biriydi valla. ama ben daha kotusunu yapıyorum çay içiyorum ben ya
(( dayanamıyorum çaya.
Adıyla yaşasın çok güzelmiş.
Hırkada çok şekerGüle güle giydirmek nasip olsun inşallah.
Ayy iskender demeeeeeee hala canım çekiyor doyamadım :84:
Yazma işine gelince, kaç zamandır herkese herşeyi yazmaya gayret ettim, ama dikkat ettim akşam çıkarken ya da sabah geldiğimde yazdığım selamlara belirli kişiler cevap veriyor, gözünaydın diyenler belirli kişiler, artık ben de sadece onlara yazmaya özen gösteriyorum.Kimisi geliyor kendinden bahsedip gidiyor, kim ne durumda sormuyor bile...Onlara da yazmıyom daha artıkBen de hamişim ben de alınıyorum
yaaa çok mutluyum yerimdeduramıyorum annem ve eşimden başka kimseye sölemedim henüzz çok farklı ya nie keyifsizsinki bebişim ya bu arada benim canımda iskender çekmiyo deil valla![]()
ama bu haksızlık yahu. ne güzel geçmişti. ben insan olmaya bile başlamıştım artık. makyaj yapıyordum saçıma fön bile çektırıyordum. bakımlı bı hamiştim 3 haftadır. ama 2 gundur yıne eski gökçe oldum. saç tepeden toplu yü
z göz şişmiş ele ne geçmişse gıyılmiş ve işe gelinmiş(
geçecek ama şekerim sadece şaka yapıyor bebişlerımız bize. şakacılarrrr...
iskender diyen ayşebahar dı di mi? ahhhh ahhhh. bı canım istedi ki sorma. bence hamiş kadınların yanında iskender dediği için ceza olarak ayşebahar hepımıze ıskoş ısmarlasın.
ha bır de hakıkaten sana katılıyorum. alınmanı da yerim... bu arada dünyam80 ne oldu? haber geldi mi ki?
Yavaslamayı hıc demıyorum bıle.
Bırakın sureklı uyuyayım.
Bır bugun hareketlıydım, onda da aynı gun ıkı kez unutkanlık yasamıs olmanın moral bozuklugunu yasıyorum
Ablana gecmıs olsun canım.
ınsallah Rabbım daha buyuk acılar yasatmaz.
Baska bebegı var mı?
Tam benım ısım ıste, dınlenmek...
Aksam eve gıdıyorum, hala sırketten arıyorlar.
Delı oluyorum delı!
Valla kıymetını bıl tatlım.
Bıraz once bır arkadas dıyor kı, 'kac gundur moralsızsınız, bır sorun mu var?'
'Yok, sadece dınlenemıyorum ve cok yorgunum.' dedım.
'Hamılelık boyle bırsey mı?' dedı saskın saskın.
Su an var ya boynum, basım oyle agrıyor kı.
Aahh aksam olsa da esıme masaj yaptırsam.
Canım, galıba yazanların cogu calıstıgı ıcın ılk goze carptıklarına yazıyorlar, fırsat buldukca.
Ben mesela cok yorum okuyorum, ama yanıt yazamıyorum.
Begen butonu da yok kı, ona verdıgım bır tepkı oldugunu anlasın.
Yonetım anla ıste halımızı, begen butonu olsa, bırbırımızı begenecek, mutlu mesut yasayacaktık.
Canimm, bu sanirim klasik hamile durumu... Dun sirkette herkesle takisasim vardi benim de...
Herseye, herkese sinirlendim... Sonra da bugun rahatsizim dedim gitmedim... Kime kapris yapiyorum bilmem...
Ben neden boyle oldum diye uzuluyordum, demek ki benim gibi olanlar varmis... Durumumu hamilelige yorabilirim artik...
Bu arada canim hic et cekmiyordu, ama iskender diyince cazip geldi...Kizlar benim icinde yiyin disari cikarsaniz... Burda bulamam iskender nasil olsa...:26::26::26:
hoşbulduk canım
dün gittim doktora 2 li test için
cinsiyetlerine bakmadım bir daha ki geldiğinde bakacağım dedi
duygu bayağıdır gelmiyordu dün mü geldi
Anaaa çay bende içiyorum her sabah :26: Ya o yasak değildi ama abartmadan açık olarak içebilioduk![]()
Anaaa çay bende içiyorum her sabah :26: Ya o yasak değildi ama abartmadan açık olarak içebilioduk![]()
Benim bebeğimin ismi yok.
Kızkardeşim eşimin kanına girerek Azra'dan soğuttuBen çok benimsemiştim oysa...
Onlar istemedikçe,ben de geriledim de çocukcağızıma isim bulamıyoruz şimdi de![]()
ayneniş yerinde en buyuk keyıflerımden biriydi valla. ama ben daha kotusunu yapıyorum çay içiyorum ben ya
(( dayanamıyorum çaya.
Haklısın cano...
Bu iskender çekenler hepiniz oğlu mu oluyor?
BAk canım resmini gördüm sen tatarsın kuzu ya
Emin misin Eskişehirli olmadığına?
[/I][/COLOR]
Bikaç gündür bende çay içiyorum....3ü bir arada içemiyoz mu.Masamda bi tane var 1-1,5 aydır vicdanımla savaşıyorum halen içemedim :26:
Bikaç gündür bende çay içiyorum....3ü bir arada içemiyoz mu.Masamda bi tane var 1-1,5 aydır vicdanımla savaşıyorum halen içemedim :26:
bı bardakla kalmıyor benimki işte. açık falan da değil. gayet tiryaki çayı...offff. kola da aşeriyorum. gazoz da
(
napacam ben ya dayanamıyorum.
canım ben asya yı da düşünmüştümm,o da güsel bir isim bence...yaa bu isim işine aileler nie karışır anlamam yaasen takma kafana azra bence çok hoş bir isimm:81:
Hamilelikten canım gerçekten
Çok çabuk ağlıyorum ben
Noluyor anlamıyorum
Git ya odamdan dedim müdürlerime birkaç saat önce
Baka kaldılar
![]()