2012 Şubat Anneleri

Benim bebeğimin ismi yok.
Kızkardeşim eşimin kanına girerek Azra'dan soğuttu :59: Ben çok benimsemiştim oysa...
Onlar istemedikçe,ben de geriledim de çocukcağızıma isim bulamıyoruz şimdi de :50:

anlamı peygamber efendimizin mahşer günü müslümanları altında toplayacağı sancak liva'tül şahadet...hem anlamı çok hoş hemde ismin söylenişi çok hoşumuzgidioo..banada uyuyoo,esra-liva:6:

bu aradaa annem bunu ördürüoo yaa çok tatlı şimdi gidip doğurasım geldiEki Görüntüle 252084 :nazar:

anlamı da kendisi de gerçekten çok hoş bi isimmiş. havalı bi isim. liva... bu arada o hırkayı ben alırım boyle öpüp öpüp koklarım... o ne ya acayip şirin. bir de içinde liva'n olursa hiç dayanamam ısırırım.

:27::27: nescafe 3ü 1arada içemiom ne zamandır başıma vurdu heralde ondan geldi aklıma :60:

aynen :( iş yerinde en buyuk keyıflerımden biriydi valla. ama ben daha kotusunu yapıyorum çay içiyorum ben ya :((( dayanamıyorum çaya.

anlamı peygamber efendimizin mahşer günü müslümanları altında toplayacağı sancak liva'tül şahadet...hem anlamı çok hoş hemde ismin söylenişi çok hoşumuzgidioo..banada uyuyoo,esra-liva:6:

bu aradaa annem bunu ördürüoo yaa çok tatlı şimdi gidip doğurasım geldiEki Görüntüle 252084 :nazar:

Adıyla yaşasın çok güzelmiş.
Hırkada çok şeker :69: Güle güle giydirmek nasip olsun inşallah.

anlamı da kendisi de gerçekten çok hoş bi isimmiş. havalı bi isim. liva... bu arada o hırkayı ben alırım boyle öpüp öpüp koklarım... o ne ya acayip şirin. bir de içinde liva'n olursa hiç dayanamam ısırırım.

saol canımm çok güsel dimi yaa annem kaç gündür bunu araştırıodu nette bulmuş sonunda...:16:

aynen :( iş yerinde en buyuk keyıflerımden biriydi valla. ama ben daha kotusunu yapıyorum çay içiyorum ben ya :((( dayanamıyorum çaya.

Anaaa çay bende içiyorum her sabah :26: Ya o yasak değildi ama abartmadan açık olarak içebilioduk :31:

Ayy iskender demeeeeeee hala canım çekiyor doyamadım :84:
Yazma işine gelince, kaç zamandır herkese herşeyi yazmaya gayret ettim, ama dikkat ettim akşam çıkarken ya da sabah geldiğimde yazdığım selamlara belirli kişiler cevap veriyor, gözünaydın diyenler belirli kişiler, artık ben de sadece onlara yazmaya özen gösteriyorum.Kimisi geliyor kendinden bahsedip gidiyor, kim ne durumda sormuyor bile...Onlara da yazmıyom daha artık :6: Ben de hamişim ben de alınıyorum :63:

Haklısın cano...
Bu iskender çekenler hepiniz oğlu mu oluyor?
BAk canım resmini gördüm sen tatarsın kuzu ya
Emin misin Eskişehirli olmadığına?

yaaa çok mutluyum yerimdeduramıyorum annem ve eşimden başka kimseye sölemedim henüzz çok farklı ya nie keyifsizsinki bebişim ya bu arada benim canımda iskender çekmiyo deil valla :9::9:

Canım cinsiyetini öğrenince deli gibi yicem valla
kendimi gelin gibi o güne hazırlıyorum
VAr mı böyle bişey?
Canım sıkkın çocuklarımı özledim canım ya
Gidemiyorum da

:( ama bu haksızlık yahu. ne güzel geçmişti. ben insan olmaya bile başlamıştım artık. makyaj yapıyordum saçıma fön bile çektırıyordum. bakımlı bı hamiştim 3 haftadır. ama 2 gundur yıne eski gökçe oldum. saç tepeden toplu yü
z göz şişmiş ele ne geçmişse gıyılmiş ve işe gelinmiş:((

geçecek ama şekerim sadece şaka yapıyor bebişlerımız bize. şakacılarrrr...

iskender diyen ayşebahar dı di mi? ahhhh ahhhh. bı canım istedi ki sorma. bence hamiş kadınların yanında iskender dediği için ceza olarak ayşebahar hepımıze ıskoş ısmarlasın.

ha bır de hakıkaten sana katılıyorum. alınmanı da yerim... bu arada dünyam80 ne oldu? haber geldi mi ki?

Gökçe inan yanımda olsanız hepinize ısmarlarım
Öğlen beni arkadaşlar müdürler sen sonra gel yemeğe dediler
Bende alındım o zaman
Üzüldüm
Az ağladım
Amma duygusal takılıyorum ben ya
Yavaslamayı hıc demıyorum bıle.
Bırakın sureklı uyuyayım.
Bır bugun hareketlıydım, onda da aynı gun ıkı kez unutkanlık yasamıs olmanın moral bozuklugunu yasıyorum :59:

Ablana gecmıs olsun canım.
ınsallah Rabbım daha buyuk acılar yasatmaz.
Baska bebegı var mı?

Tam benım ısım ıste, dınlenmek...
Aksam eve gıdıyorum, hala sırketten arıyorlar.
Delı oluyorum delı!
Valla kıymetını bıl tatlım.
Bıraz once bır arkadas dıyor kı, 'kac gundur moralsızsınız, bır sorun mu var?'
'Yok, sadece dınlenemıyorum ve cok yorgunum.' dedım.
'Hamılelık boyle bırsey mı?' dedı saskın saskın.
Su an var ya boynum, basım oyle agrıyor kı.
Aahh aksam olsa da esıme masaj yaptırsam.

Canım, galıba yazanların cogu calıstıgı ıcın ılk goze carptıklarına yazıyorlar, fırsat buldukca.
Ben mesela cok yorum okuyorum, ama yanıt yazamıyorum.
Begen butonu da yok kı, ona verdıgım bır tepkı oldugunu anlasın.

Yonetım anla ıste halımızı, begen butonu olsa, bırbırımızı begenecek, mutlu mesut yasayacaktık.

Canım beğen butonu varken
Beni adam gibi beğenen de yoktu valla
Bi sen bi de bikaç kişi...

O kadar da güzel yazarım yani
Birçok kişiye göre
Ama işte beğenmeyince beğenmiyorlar be güzelim:59::59::59:

O zamanda niye beğenmiyorlar beni diyodum:61::62::62::62:

:1::1::1::1: Canimm, bu sanirim klasik hamile durumu... Dun sirkette herkesle takisasim vardi benim de...
Herseye, herkese sinirlendim... Sonra da bugun rahatsizim dedim gitmedim... Kime kapris yapiyorum bilmem...:1::1::1:
Ben neden boyle oldum diye uzuluyordum, demek ki benim gibi olanlar varmis... Durumumu hamilelige yorabilirim artik...:1::1::1:

Bu arada canim hic et cekmiyordu, ama iskender diyince cazip geldi...:56::56::56: Kizlar benim icinde yiyin disari cikarsaniz... Burda bulamam iskender nasil olsa...:26::26::26:

Hamilelikten canım gerçekten
Çok çabuk ağlıyorum ben
Noluyor anlamıyorum
Git ya odamdan dedim müdürlerime birkaç saat önce
Baka kaldılar
:37::37::37:

hoşbulduk canım
dün gittim doktora 2 li test için
cinsiyetlerine bakmadım bir daha ki geldiğinde bakacağım dedi
duygu bayağıdır gelmiyordu dün mü geldi

Hadi bakalım inşallah bir tanesi kızdır :69:
Duygu dün değildi sanırım bayramda bi ara girip okumuştum o zaman gördüm, eşim tepemde mızıklandığından cevap yazamamıştım :26: Bu arada duyguvt değil DYGBL..Karışmasınlar :)

Benim bebeğimin ismi yok.
Kızkardeşim eşimin kanına girerek Azra'dan soğuttu :59: Ben çok benimsemiştim oysa...
Onlar istemedikçe,ben de geriledim de çocukcağızıma isim bulamıyoruz şimdi de :50:

canım ben asya yı da düşünmüştümm,o da güsel bir isim bence...yaa bu isim işine aileler nie karışır anlamam yaa:47: sen takma kafana azra bence çok hoş bir isimm:81:

Anaaa çay bende içiyorum her sabah :26: Ya o yasak değildi ama abartmadan açık olarak içebilioduk :31:

Kizlar, bence cayi cok abartmayin, iciyorsaniz da acik icin... Ve maximum 1-2 bardak... Sonucta cok fazla kafein tuketmemek gerekiyor...

Haklısın cano...
Bu iskender çekenler hepiniz oğlu mu oluyor?
BAk canım resmini gördüm sen tatarsın kuzu ya
Emin misin Eskişehirli olmadığına?

[/I][/COLOR]

İskender, yoğurtlu adana eti birtek bunlarla yiyebildim ben :52: Ayyy hala ne yesem diye düşünüyorum...
Evet beni tatarlara benzetiyorlar, gerçi ilkokulda hep "çin işi japon işi bunu yapan 2 kişi" derlerdi :60:
Eskişehirle bir bağlantımız yok ama, dedemin dedesi felan daha eski kuşaklarda vardır birşeyler muhakkak.

Bikaç gündür bende çay içiyorum....3ü bir arada içemiyoz mu.Masamda bi tane var 1-1,5 aydır vicdanımla savaşıyorum halen içemedim :26:

ya kızlar çayda tein var kahvede kafein...çay içilebiliosa kahwede içilebilir bence 1 bardak olmak şartıyla...çünkü etken maddeler aynı kökenli..walla 3 ü 1 aradanın içinde de öle bir yüksek oranda kahwe yok zaten filtre kahwe değil ya sonuçta walla ben eşimin bardağının sonunu içioumm bazen napıyım canım çok istioo:69:

Bikaç gündür bende çay içiyorum....3ü bir arada içemiyoz mu.Masamda bi tane var 1-1,5 aydır vicdanımla savaşıyorum halen içemedim :26:

Hiç içmiyor değilim, 3 haftada 1 bardak içiyorum ..Nescafe içtiğimde bağırsaklarım çalışıyor benim, kolay çıkıyorum tuvalete çünki..Asortik biraz bağırsaklar benim :60: Ama çay çok tatlı geliyor, hiç bu kadar keyif vermemişti çay bana.

bı bardakla kalmıyor benimki işte. açık falan da değil. gayet tiryaki çayı... :( offff. kola da aşeriyorum. gazoz da :((

napacam ben ya dayanamıyorum.

Sen ne yap et aç o çayı, kolaya gelince de onu da işte iskender (taktım) yersem ya da o tarz birşey dışarda yarım bardak, ya da bir bardak kola içiyorum :17:

canım ben asya yı da düşünmüştümm,o da güsel bir isim bence...yaa bu isim işine aileler nie karışır anlamam yaa:47: sen takma kafana azra bence çok hoş bir isimm:81:

Asya :69: Kızım olsaydı hiç düşünmeden bu ismi koyacaktım.

aysebahar; hamile kadına sen sonra gel yemeğe diyen arkadaşlarına da burdan tebrık yolluyorum. hayret bişi onlarda. ha tamam bu ara cıdden hepımızde fazlacana bı alınganlık var ama hamıle kadına da bu denmez yani :))

Hamilelikten canım gerçekten
Çok çabuk ağlıyorum ben
Noluyor anlamıyorum
Git ya odamdan dedim müdürlerime birkaç saat önce
Baka kaldılar
:37::37::37:

Anlayisli davranmalari gerek bize... :1: Zaten hamile oldugunu biliyorlarsa, ve cocuklari varsa anliyorlardir zaten durumu...

Benim durum biraz farkli... Onlara ses cikaramiyorum, Isyerinde millete sinir olup, sonra esimi arayip herkesi sikayet ediyorum, bana bunu yapti, bunu dedi diye...:1::1::1::1::1:

Back
X