2012 Şubat Anneleri

Kızlar ben saglık ocagına gidiyorum simdi..

Hem kan tahlili sonuclarını alıcam hem de tetanoz asısı olucam..

Cok korkuyorum asıdan dua edin bana :((((

günaydınn dınn dınnn...

eheheheheh kızlar bugün güzel bi gün. aslında kötü başladı. benim mesaim 08.00 da başlıyr eşiminki de 08.30 da. ben merkeze çok uzak bi yerde çalışıyorum, eşim merkezde. hamileliğim boyunca sabahları hiç servise binmedim. eşim bindirmiyor, (yollarımız biraz kötü de) her sabah eşim benimle kalkıp beni iş yerime bıraktı. doğurana kadar da devam edecek sanırım.

bu sabah benim telin alarmı çaldı ben eşim nasılsa birazdan kalkacak dıye durdurdum. eşimin birazdan alarmı çaldı nasılsa gökçe kalkacak diye durdurmuş. ve bingo gözlerimi açtığımda saat 8.30du ehehehe. eşim de inanılmaz mıymıntı olduğu için, banyosu, saçı, giyinmesi epey zaman aldı. "her sabah banyo yapmak zorunda değilsin. hele hele ben geç kalmışken yapma bari" diye trip attım adama yol boyu. cevap vermeyince de (ki hiç vermez o sıra ben yokmuşum gibi davranır ve bu benı hepten deli eder) baya sinirlendim. neyse işe şimdi geldim. yerime oturdum ve ilk defa bu kadar sert tekmeler hissediyorum karnımda. kelebeğim kanatlandı karnımın içinde sanki... babama haksız yere kızdın diye annesine ceza kesiyor aklınca miniğim.

ama süperrrr bi hismiş bu... uçuyorum havalarda.

:) Çok heyecanlıııı' Ben de sabırsızlıkla bekliyorum o sert tekmeleri :16: :16:

Canım face grubu kapanmadı ki.

Gecenlerde aktif olmayan uyeleri sildiler gruptan seni de o arada silmislerdir buyuk ihtimalle.

Yahu nedir bu face grubu? Bi benim haberim yok heral bundan :)

Canım face grubu kapanmadı ki.

Gecenlerde aktif olmayan uyeleri sildiler gruptan seni de o arada silmislerdir buyuk ihtimalle.

nasıl kapanmadı ki güzelim,arama motorunda çıkıyordu eskiden şimdi çıkmıyor.hemde ben yorum yapıyordum aktiflik buysa eğer...neyse canım sildilerse de ne yapalım.ama bence başka bir terslik var sildiklerini sanmıyorum...hiç kimsenin hakkı değil o şekilde silmek.sen çıktım demiştin,hala takip ediyormusun anlamadım.bana linki yollarsan sevinirim.teşekkürler....

Dünyam, kusura bakma ben azelyaya cevap veriyorum sandım.sen de face grubundamıydın arkadaşım....kusura bakma bana linki yollarmısın...teşekkürler...

günaydın kızlar
dün akşam servisle eve giderken karnıma bir ağrı saplandı hemen doktora gittim apar topar önüme ilk gelen hastaneye daldım..
çok şükür bebeğim iyiymiş...
sizede böylee sancı oluyormu birden kramp gibi

Günaydın canım...Bana da ani hareket ettiğimde yada bazen gece sağdan sola dönerken giriyor kramp, karnıma.
Aynen bacağa giren kramp gibi ama yumuşaması daha kısa sürüyor.

Selam kızlar bende öğrendim sonunda cinsiyetini erkekmiş....ama dr kalbinde beyaz bir parlaklık gördü ve down sendromu riski taşıdıgı için 4lü test verdi..sonuçlar yarın çıkacak yüreğim pır pır...daha karnımda onu yeni yeni sevip onla konuşmaya başlamıştım şimdi ondan da kopmuş gibi hissediyorum bana dua edin ne olur...inşallah bir sorun çıkmazda sağsalim doğar küçük oğlum:43:

Canım gönlünü ferah tut,Allahın izniyle hiçbirşey olmayacak.Benim bir arkadaşıma da akciğerde kist var dediler bebeğine, ama doğuma kadar kayboldu şimdi maşallah çok tatlı bebeği var, çok sağlıklı.

Ana kucağı gibi yapmışlar...
Salıncak da aynı zamanda...
Güzel bişeye benziyor...

Canım..
Bu ürünün benzeri ama daha ucuzu
sadece sallanan koltuklusu var bende
ve şu an çatı katında..
Evim dar benim...
İstediğim gibi kullanamıyorum..

Ana kucağı çok gerekli..
Ben üçünde de kullandım...
Sallanması da güzel..
Benimki araba koltuğu gibi olan ana kucaklarından

Mama sandayesi ben hiç almadım
Arkadaşım vermişti..
Oğlum doğduğunda hediye almış..

Ama tabii şimdi o eski halinden eser yok..
Ben genelde kucağımda yedirdim..
Eşimde yer sofrasını sever..
Bu yüzden nasıl kolayıma geldiyse öyle yedirdim..

Şimdi eşim alalım diyor...
Ama bana kalsa yine 4. aydan 6. aya anakucağında
6. aydan sonra sallanan koltukta
Yada küçük sandalyelerimiz var bizim
Onlarla idare edelim diyorum..

Ama eşim kararlı alacağım diyor..
Kraft güzel gibi...Bebek yanımda da yatar gece gündüz...

Seninki de güzel ama bana bu fazladan gibi geliyor...
Çünkü bunun parasıda çoktur...

Bana bu daha kullanışlı ve uygun geldi..
Senin fikrin ne ?
Bu nasıl senin için?
Eki Görüntüle 253291

Evet bu şey çok daha kullanışlı geldi bana canım.
Ana kucağının kullanışlı olduğunu zaten duymuştum.Ben bebek arabasına uyumlu olanlardan (araç koltuğu gibi olanlardan) alacağım ksımetse.
Bu tipini de bşr bakayım,nerelerde varmış...

günaydınn dınn dınnn...

eheheheheh kızlar bugün güzel bi gün. aslında kötü başladı. benim mesaim 08.00 da başlıyr eşiminki de 08.30 da. ben merkeze çok uzak bi yerde çalışıyorum, eşim merkezde. hamileliğim boyunca sabahları hiç servise binmedim. eşim bindirmiyor, (yollarımız biraz kötü de) her sabah eşim benimle kalkıp beni iş yerime bıraktı. doğurana kadar da devam edecek sanırım.

bu sabah benim telin alarmı çaldı ben eşim nasılsa birazdan kalkacak dıye durdurdum. eşimin birazdan alarmı çaldı nasılsa gökçe kalkacak diye durdurmuş. ve bingo gözlerimi açtığımda saat 8.30du ehehehe. eşim de inanılmaz mıymıntı olduğu için, banyosu, saçı, giyinmesi epey zaman aldı. "her sabah banyo yapmak zorunda değilsin. hele hele ben geç kalmışken yapma bari" diye trip attım adama yol boyu. cevap vermeyince de (ki hiç vermez o sıra ben yokmuşum gibi davranır ve bu benı hepten deli eder) baya sinirlendim. neyse işe şimdi geldim. yerime oturdum ve ilk defa bu kadar sert tekmeler hissediyorum karnımda. kelebeğim kanatlandı karnımın içinde sanki... babama haksız yere kızdın diye annesine ceza kesiyor aklınca miniğim.

ama süperrrr bi hismiş bu... uçuyorum havalarda.

Günaydın canım....Senin eşin aynı benimki gibi işte.Mıymıy :1: Kaç kez böyle geç kalmışızdır, aheste aheste çıkmıştır evden...
Ben kapıda kulaklarımdan buhar çıkar vaziyette beklerim.

Bu birkaç gündür bende tekme gibi,dalgalanama gibi şeyler hissediyorum ama emin olamıyorum....Bağırsak hareketimidir acep diye...
Ama daha önce de hiç hissetmediğim şeyler.Genellikle akşam oluyor benim öğleden sonra başlıyor.
Gece de tepişip durdu, uykumun arasında hissettim. Karnım sürekli ligiligi ligiligi halindeydi.
Kızıma normal insanların gece uyuduğunu öğretmem lazım sanırım :34:

kızlar facede kocamla savas yapmaktan burdaki geçmiş sayfaları okuyamadım yaa.farmvilleden sonra bu oyunda değişik geldi sıkılana kadar savasır dururuz artık :37:

Hmmm annen için üzüldüm şimdi böyle anlatınca. Benim de farklılık var iki bacağım arasında ama milimetrik. Yani hamdolsun dışardan anlaşılmıyor kalça çıkığım. Yürürken aksamam da yok çok şükür, inşallah doğumdan sonra da olmaz... Annenin normal doğum yapmış olması bana acaip umut verdi. Bana normal yapamazsın diyorlar, sezeryan diyorlar. Çatım mı dar yoksa kolaylarına geldiği için mi bilmiyorum ama, benim 1. tercihim normal doğumdan yana. Ha tabi zorunluluklarım olursa sezeryana da çok uzak değilim.... Bu arada çok teşekkür ederim... Son cümlen çok duygulandırdı, gözlerim doldu... :75: :71:

Tabi canım annemin durumu epey ağır...Aksama çok belli tabi, ortopedik ayakkabıyla bile.
Ameliyatı çok araştırdık, ama büyük bir ameliyat annem için cesaret edemedik.
Ayrıca bacağının birinde incelme de mevcut, yani düzeltilmesi gereken çok şey vardı, riskli bir ameliyat. Bıçak altına yattıktan sonra düzelmemesi, hatta kötüleşmesi ihtimali de vardı. Riske edemedik. Operasyonu çıkardık fikrimizden.
Ki annem özel bir bankada yöneticiydi, çok yorucu ve stresliydi işi, rahmetli babam da hiç yardım etmeyen bir insandı. Birçok fiziksel ve manevi yüke rağmen sorunsuz atlattı hamileliklerini....
Şu an artık zaten koşulları çok rahat, kendini yormuyor, canı nasıl isterse öyle hareket ediyor, o yüzden yaşlanmaya bağlı sorunları dışında fiziksel sorunu yok hamdolsun.
Sezeryana da çok uzak olmamak lazım, artık çok daha kolay ve zahmetsiz oluyor zaten....

karats canım senin bugun müydü randevu? cinsiyetinide öğreneceğiz dimi insallah :) ay ben öğrenemedim herkes öğrensin istiyorum :))

mrb canım : evet bugün saat 3 te randevumuz =)
inşallah gösterirde bende öğrenirim bugun=)

olsun canım seninde bidahaki randevunda daha sağlama alırsın cinsiyeti :1:

Geldim kızlar saglık ocagından. Ellerinde ası olmadıgı icin yapamadılar asıyı..

Tahlil sonuclarım cıkmıs. Kolestrol ve trigliserid im yuksek cıkmıs.. Bir sorun olur mu ki hamilelikte yaa?

Hemsire bir dahiliyeye gorunmemi soyledi kasıklarımdaki agrı icin de idrar tahlili yaptırmamı soyledi.

Oglumun kalp atıslarını dinletti cok sukur icim rahatladı valla..

Geldim kızlar saglık ocagından. Ellerinde ası olmadıgı icin yapamadılar asıyı..

Tahlil sonuclarım cıkmıs. Kolestrol ve trigliserid im yuksek cıkmıs.. Bir sorun olur mu ki hamilelikte yaa?

Hemsire bir dahiliyeye gorunmemi soyledi kasıklarımdaki agrı icin de idrar tahlili yaptırmamı soyledi.

mrb canım dün gidememişsin :(
neyse bugün pı pıtları duymuşsun oda güzel..

trigliserid için mutlaka doktroe gözük:94::94::94:
benim arkadaşımında yüksek çıktığı için doktr bebek düşünmemesini söyledi
6 ay ilaç kullancak eğer düşerse ona göre hamile kalcak..

geldim kızlar saglık ocagından. Ellerinde ası olmadıgı icin yapamadılar asıyı..

gözün aydın canım
diğerlerini kendi doktoruna bir sor istersen

YOK YOK BU SABAHTA Bİ MUSİBETLİK VAR ARKADAŞ.

tam tamına 38 adet yazmam gereken faturam vardı. 35 tanesini girdim. o sıra odadkı kız paylaşıma bende olan bi evrağı atmam istedi. eheheheheheh ve ben naptım bilin? kaydetmeden çıktım o sayfadan. eheheheheheh... ehehehhehe. 09.30dan berı bununla uğraşıyordum yaaa:((((

bi okuyun üfleyin beni bakayım ordan.

mrb canım dün gidememişsin :(
neyse bugün pı pıtları duymuşsun oda güzel..

trigliserid için mutlaka doktroe gözük:94::94::94:
benim arkadaşımında yüksek çıktığı için doktr bebek düşünmemesini söyledi
6 ay ilaç kullancak eğer düşerse ona göre hamile kalcak..

Serbest t3 die bir deger var o da troidle ilgili galiba o da biraz yuksek cıkmıs.

Off nasıl bekliycem p.tesiyi ben?

Salak gibi gorumcemin aklına uydum dun gitmedim sonucları almaya bugun gene gidicem diye!

Dun ogrenir bugun doktora giderdim :47: Salak kafam salak :47:

deliriyorum muntazaman...

neden neden diye sorun ama. bu sabah çay içmediğim için. içseydim olmazdı. ıhlamur benim neyime. ıhlamur bana napar? bak ne oldu...

Günaydın kızlar,
oyelken geçmiş olsun canım dikkat et sana geçmesin grip..

Ben bu sabah acıdan ağlayarak uyandım :( Sol ayağımın baldır kısmına bir kramp girdi öyle böyle değil, sanki kesiyorlardı, sanırım uykumda gerindim ondan oldu, şu an bile yürürken acısını hissediyorum...
Tekmelerden hazır konu açılmışken ben de dünkü olayı anlatayım..
Dün gece yatağımıza yattık, benim çenem düştü birşeyler anlatıyorum eşime, o sırada elim karnımda..Bizim küçük hareketlendi elimle de hissettim :nazar: Sonra eşime "dürttü beni" dedim, elini aldım karnıma götürdüm sessiz sessiz bekliyoruz çıt yok...Tam "ya sana gıcık herhalde sen elini koymayınca oynamıyor" dedim ki sesimi duymasıyla, eşimin elini koyduğu yeri dürtmesi bir oldu :1: Yani eşimde ilk kez hissetmiş oldu, bebeğim sanırım benim sesimi duyduğunda heyecan yapıp tepki veriyor, ya da anne sus kafamı şişirdin demeye çalışıyor daha çözemedim :86:

Back
X