günaydın kızlar
dün akşam servisle eve giderken karnıma bir ağrı saplandı hemen doktora gittim apar topar önüme ilk gelen hastaneye daldım..
çok şükür bebeğim iyiymiş...
sizede böylee sancı oluyormu birden kramp gibi
Günaydın canım...Bana da ani hareket ettiğimde yada bazen gece sağdan sola dönerken giriyor kramp, karnıma.
Aynen bacağa giren kramp gibi ama yumuşaması daha kısa sürüyor.
Selam kızlar bende öğrendim sonunda cinsiyetini erkekmiş....ama dr kalbinde beyaz bir parlaklık gördü ve down sendromu riski taşıdıgı için 4lü test verdi..sonuçlar yarın çıkacak yüreğim pır pır...daha karnımda onu yeni yeni sevip onla konuşmaya başlamıştım şimdi ondan da kopmuş gibi hissediyorum bana dua edin ne olur...inşallah bir sorun çıkmazda sağsalim doğar küçük oğlum
Canım gönlünü ferah tut,Allahın izniyle hiçbirşey olmayacak.Benim bir arkadaşıma da akciğerde kist var dediler bebeğine, ama doğuma kadar kayboldu şimdi maşallah çok tatlı bebeği var, çok sağlıklı.
Ana kucağı gibi yapmışlar...
Salıncak da aynı zamanda...
Güzel bişeye benziyor...
Canım..
Bu ürünün benzeri ama daha ucuzu
sadece sallanan koltuklusu var bende
ve şu an çatı katında..
Evim dar benim...
İstediğim gibi kullanamıyorum..
Ana kucağı çok gerekli..
Ben üçünde de kullandım...
Sallanması da güzel..
Benimki araba koltuğu gibi olan ana kucaklarından
Mama sandayesi ben hiç almadım
Arkadaşım vermişti..
Oğlum doğduğunda hediye almış..
Ama tabii şimdi o eski halinden eser yok..
Ben genelde kucağımda yedirdim..
Eşimde yer sofrasını sever..
Bu yüzden nasıl kolayıma geldiyse öyle yedirdim..
Şimdi eşim alalım diyor...
Ama bana kalsa yine 4. aydan 6. aya anakucağında
6. aydan sonra sallanan koltukta
Yada küçük sandalyelerimiz var bizim
Onlarla idare edelim diyorum..
Ama eşim kararlı alacağım diyor..
Kraft güzel gibi...Bebek yanımda da yatar gece gündüz...
Seninki de güzel ama bana bu fazladan gibi geliyor...
Çünkü bunun parasıda çoktur...
Bana bu daha kullanışlı ve uygun geldi..
Senin fikrin ne ?
Bu nasıl senin için?
Eki Görüntüle 253291
Evet bu şey çok daha kullanışlı geldi bana canım.
Ana kucağının kullanışlı olduğunu zaten duymuştum.Ben bebek arabasına uyumlu olanlardan (araç koltuğu gibi olanlardan) alacağım ksımetse.
Bu tipini de bşr bakayım,nerelerde varmış...
günaydınn dınn dınnn...
eheheheheh kızlar bugün güzel bi gün. aslında kötü başladı. benim mesaim 08.00 da başlıyr eşiminki de 08.30 da. ben merkeze çok uzak bi yerde çalışıyorum, eşim merkezde. hamileliğim boyunca sabahları hiç servise binmedim. eşim bindirmiyor, (yollarımız biraz kötü de) her sabah eşim benimle kalkıp beni iş yerime bıraktı. doğurana kadar da devam edecek sanırım.
bu sabah benim telin alarmı çaldı ben eşim nasılsa birazdan kalkacak dıye durdurdum. eşimin birazdan alarmı çaldı nasılsa gökçe kalkacak diye durdurmuş. ve bingo gözlerimi açtığımda saat 8.30du ehehehe. eşim de inanılmaz mıymıntı olduğu için, banyosu, saçı, giyinmesi epey zaman aldı. "her sabah banyo yapmak zorunda değilsin. hele hele ben geç kalmışken yapma bari" diye trip attım adama yol boyu. cevap vermeyince de (ki hiç vermez o sıra ben yokmuşum gibi davranır ve bu benı hepten deli eder) baya sinirlendim. neyse işe şimdi geldim. yerime oturdum ve ilk defa bu kadar sert tekmeler hissediyorum karnımda. kelebeğim kanatlandı karnımın içinde sanki... babama haksız yere kızdın diye annesine ceza kesiyor aklınca miniğim.
ama süperrrr bi hismiş bu... uçuyorum havalarda.
Günaydın canım....Senin eşin aynı benimki gibi işte.Mıymıy

Kaç kez böyle geç kalmışızdır, aheste aheste çıkmıştır evden...
Ben kapıda kulaklarımdan buhar çıkar vaziyette beklerim.
Bu birkaç gündür bende tekme gibi,dalgalanama gibi şeyler hissediyorum ama emin olamıyorum....Bağırsak hareketimidir acep diye...
Ama daha önce de hiç hissetmediğim şeyler.Genellikle akşam oluyor benim öğleden sonra başlıyor.
Gece de tepişip durdu, uykumun arasında hissettim. Karnım sürekli ligiligi ligiligi halindeydi.
Kızıma normal insanların gece uyuduğunu öğretmem lazım sanırım