Benimki 1-2 kez evime gelip temizlik yaptı hamileyken,onda da iç kanama geçiriyordum sırt üstü yatmak mecburiyetindeydim.O da dip bucak değil, günlük temizlik...
Onu da gelmezdi de düşük yaptığımda kimse kapımı açmadı diye sitem ettim, ona istinaden.
Eskişehiri annemi aradı söyledi,selam veren herkese reklamını yaptı, hatta merhabadan öte samimiyetim olmayan karşı komşuma bile söylemiş gelip temizliğini ben yapıyorum diye.
Gören de sürekli benim evimde sanacak...Bizimki de seninki gibidir yani...
Görümcemse sürekli kendini övme ihtiyacında bir tiptir, kompleksli denen cinsten.
Yeni evlendiğimde evime geldi öfkeyle ve sertçe "benim evim de böyle güzeldi ama çocukların olunca görürüm ben eser kalıyormu,her yer talan olacak!!" dedi.Kına yakarsın işte ne güzel diyecektim sustum.2,5 sene isteyerek çocuk yapmadım,iki lafından biri "Çocuğun yok tabi,hayat size kolay,onu yapmaya ne var,çocuğun olsun görürüm." oldu.
Şimdi de "Ben tek çocuğu zorluktan bile saymıyorum, tek çocuğu büyütmeye ne var,asıl zor olan 2 çocuk." diyor.
Hanımefendi ev hanımı,annesi ve kızkardeşi sürekli arkasında,yetişemediği yerde arkasını topluyorlar bir de.
Ona rağmen bir kez hamdolsun iyiyim dediğini duymadım, hep yakınır.
Amma doluymuşum ben de selam verene dökülüyorum bu ara