2012 Şubat Anneleri

acil acil acil

kızlar bebeğinizin kalp atışlarını ne zaman görmüştünüz? eltim aradı yine doktora gitmiş 5 hafta 2 gunluk hamıle kese tamam duzgun gozukuyor ama kalp atışları daha yok dedı. dedım daha çok mınık benımkını 7. haftada gormuştuk dıye hatırlıyorum ama atamış da olabılırım. ???? kız baya üzülmüş...

acil acil acil

kızlar bebeğinizin kalp atışlarını ne zaman görmüştünüz? eltim aradı yine doktora gitmiş 5 hafta 2 gunluk hamıle kese tamam duzgun gozukuyor ama kalp atışları daha yok dedı. dedım daha çok mınık benımkını 7. haftada gormuştuk dıye hatırlıyorum ama atamış da olabılırım. ???? kız baya üzülmüş...

6. haftada keseyi 7. haftada kalp atışını gördük biz de.

acil acil acil

Aman aman içini ferah tutsun..Çünkü ben 5. haftada keseyi gördüm, 7. haftada da kalp atışını duydum.
7. haftadan önce duyulmuyor.

acil acil acil

7+3 falandık sanırım Gökçecim. Yanlış hatırlamıyorsam doktorum da 8. haftada görünür demişti. Burda daha erken görenler de oldu ama 8. haftaya kadar yolu var. Bence hiç ama hiç üzülmesin...

Canım ben kabul ettiğime bin pişmanım
Yıllar sonra bana ben senin oğluna şunu yapmıştım dedi..
O kullanılmış eşyalara
Eşime baktım...
Bana sus der gibi baktı
Sustum...
Ama hala içimde yara sözü

Benimki 1-2 kez evime gelip temizlik yaptı hamileyken,onda da iç kanama geçiriyordum sırt üstü yatmak mecburiyetindeydim.O da dip bucak değil, günlük temizlik...
Onu da gelmezdi de düşük yaptığımda kimse kapımı açmadı diye sitem ettim, ona istinaden.
Eskişehiri annemi aradı söyledi,selam veren herkese reklamını yaptı, hatta merhabadan öte samimiyetim olmayan karşı komşuma bile söylemiş gelip temizliğini ben yapıyorum diye.
Gören de sürekli benim evimde sanacak...Bizimki de seninki gibidir yani...
Görümcemse sürekli kendini övme ihtiyacında bir tiptir, kompleksli denen cinsten.
Yeni evlendiğimde evime geldi öfkeyle ve sertçe "benim evim de böyle güzeldi ama çocukların olunca görürüm ben eser kalıyormu,her yer talan olacak!!" dedi.Kına yakarsın işte ne güzel diyecektim sustum.2,5 sene isteyerek çocuk yapmadım,iki lafından biri "Çocuğun yok tabi,hayat size kolay,onu yapmaya ne var,çocuğun olsun görürüm." oldu.
Şimdi de "Ben tek çocuğu zorluktan bile saymıyorum, tek çocuğu büyütmeye ne var,asıl zor olan 2 çocuk." diyor.
Hanımefendi ev hanımı,annesi ve kızkardeşi sürekli arkasında,yetişemediği yerde arkasını topluyorlar bir de.
Ona rağmen bir kez hamdolsun iyiyim dediğini duymadım, hep yakınır.
Amma doluymuşum ben de selam verene dökülüyorum bu ara :33::33:

acil acil acil

Ben 5+2 de keseyi gordum
7+2 de kalp atıslarını gordum canım.

acil acil acil

ben de 7.haftada duymuştum kalp atışlarını..daha onunki çok minik yaa!üzülmesin canım benım yaa..

kızlar merhablar..nasılsınız bakalımm???
bugün hiç giremedim valla kaynatmışınız ne güzell
bugün yine hastaneye gıttım bizimki yine inat etti bacaklarını açamadı
ama doktor büyük ihtimal kız dediii
benim de kızım olacak inşallah

eleferacım benı de ekler mısın
adım kahogulu
yaş 24
cinsiyet kız
adı elif sare
sat 2 mayıs
tahmini doğum 20 şubat

İnşallah annesi. Allah gönlünüze göre versin sağlıkla gelsin minişin. Hayırlı uğurlu olsun :nazar:

Anne Adayı Bebeginin Cinsiyeti Bebeginin Adı Sat Tahmini Dogum Tarihi

bblau Kız 23 Nisan 1 Şubat

busraaa05 Erkek 23 Nisan 1 Şubat

aZelYa55 Erkek Kuzey 25 Nisan 1 Şubat

pişmaniye 27 Nisan 1 Şubat

merve2211 Erkek 25 Nisan 1 Şubat

dirim99 Erkek 27 Nisan 1 Şubat

karma-x Kız 28 Nisan 2 Şubat

CanSea Kız 29 Nisan 3 Şubat

Eylül Erkek 29 Nisan 3 Şubat

Brgl86 Erkek 29 Nisan 3 Şubat

filizim Erkek 29 Nisan 3 Şubat

kelebek1978 30 Nisan 4 Şubat

Dünyam80 Erkek Ömer 30 Nisan 4 Şubat

cerenim 1 Mayıs 5 Şubat

neva29 1 Mayıs 5 Şubat

Limon_ik Erkek 1 Mayıs 5 Şubat

tansell 1 Mayıs 5 Şubat

littlesunshine Erkek 1 Mayıs 5 Şubat

xzgi Kız 1 Mayıs 5 Şubat

ginger-curls Erkek Kuzey 8 Mayıs 7 Şubat

ecrinn Erkek 2 Mayıs 8 Şubat

sevgikelebegi 2 Mayıs 6 Şubat

DYGBAL İkiz / Kız 3 Mayıs 7 Şubat

enice Kız 3 Mayıs 7 Şubat

pikepolat Erkek 3 Mayıs 5 Şubat

melekbade 4 Mayıs 8 Şubat

simurganka Kız 4 Mayıs 11 Şubat

zeynep0146 5 Mayıs 10 Şubat

adengokce Erkek Demir Aden 5 Mayıs 4 Şubat

zerdal 5 Mayıs 9 Şubat

ege_m 5 Mayıs 9 Şubat

banuesra 6 Mayıs 10 Şubat

neselikiz 6 Mayıs 10 Şubat

mrv091010 7 Mayıs 11 Şubat

zuhale 8 Mayıs 12 Şubat

hatice_84 8 Mayıs 12 Şubat

Nazome 9 Mayıs 13 Şubat

benim_olan Erkek 11 Mayıs 15 Şubat

juweline Erkek Tuna 11 Mayıs 28 Şubat

bilginkız Kız 11 Mayıs 15 Şubat

berfinbilgen Kız 12 Mayıs 16 Şubat

karats 13 Mayıs 18 Şubat

soguknevale 13 Mayıs 18 Şubat

umut33 13 Mayıs 18 Şubat

simarik34 Kız 14 Mayıs 18 Şubat

berraksuuu Erkek 14 Mayıs 18 Şubat

adese 15 Mayıs 18 Şubat

günısıgımmm Erkek 15 Mayıs 19 Şubat

demetmania Kız Liva 15 Mayıs 19 Şubat

ssshuma 15 Mayıs 24 Şubat

srgmn Kız 16 Mayıs 20 Şubat

aysebahar 17 Mayıs 20 Şubat

desperado Kız 17 Mayıs 25 Şubat

elefera 18 Mayıs 22 Şubat

mannak Kız 19 Mayıs 25 Şubat

layla1955 Erkek 20 Mayıs 24 Şubat

mg2008 Erkek 21 Mayıs 24 Şubat

alin84 Kız 21 Mayıs 24 Şubat

duyguvt Kız 22 Mayıs 26 Şubat

busra_17 24 Mayıs 27 Şubat

mycupcake 24 Mayıs 28 Şubat

hayatisigii 24 Mayıs 28 Şubat

mujdes Erkek 25 Mayıs 29 Şubat

celinns Erkek 25 Mayıs 29 Şubat

acidem 1 Erkek / 1 Kız 29 Mayıs 25 Şubat

oyelken İkiz 31 Mayıs 25 Şubat

beni deeeeeee ekler misiniz? .sat:8 mayıs tdt:12 şubat erkek bebek,isim belli değil.

Hoşgeldin canım.....
HAyırlı olsun kızın...
Adı da çok ama çok güzel...
Elif ismine biterim ben

Sare de ilkokul arkadaşımın adı

hoşbuldum canım benim çok sağolasınn..
teyzesi işte benim de kızım olacakmış mış mış:))
allahın izniylee..
yavrularımız adlarıyla mutlu yaşarlar inşallahh

acil acil acil

ben 7. haftada kalp atışlarını duymuştum. panik olmasın boşuna 7. haftadan itibaren kalp atışı dinleniyor.

Benimki 1-2 kez evime gelip temizlik yaptı hamileyken,onda da iç kanama geçiriyordum sırt üstü yatmak mecburiyetindeydim.O da dip bucak değil, günlük temizlik...
Onu da gelmezdi de düşük yaptığımda kimse kapımı açmadı diye sitem ettim, ona istinaden.
Eskişehiri annemi aradı söyledi,selam veren herkese reklamını yaptı, hatta merhabadan öte samimiyetim olmayan karşı komşuma bile söylemiş gelip temizliğini ben yapıyorum diye.
Görümcemse sürekli kendini övme ihtiyacında bir tiptir, kompleksli denen cinsten.
Yeni evlendiğimde evime geldi öfkeyle ve sertçe "benim evim de böyle güzeldi ama çocukların olunca görürüm ben eser kalıyormu,her yer talan olacak!!" dedi.Kına yakarsın işte ne güzel diyecektim sustum.2,5 sene isteyerek çocuk yapmadım,iki lafından biri "Çocuğun yok tabi,hayat size kolay,onu yapmaya ne var,çocuğun olsun görürüm." oldu.
Şimdi de "Ben tek çocuğu zorluktan bile saymıyorum, tek çocuğu büyütmeye ne var,asıl zor olan 2 çocuk." diyor.
Hanımefendi ev hanımı,annesi ve kızkardeşi sürekli arkasında,yetişemediği yerde arkasını topluyorlar bir de.

Oturduğum yerden gıcık oldum kadına :47: Kıskançlığını dizginleyemiyor ve laflarına yansımış resmen.

Merhaba arkadaşlar bende 19+1 günlük hamileyim.kızım olacak inşallah.kızıma isim arıyorum.gökçe ile ceylin arasında kaldık.eşim gökçe diyor ama ben karar veremedim.2 tanede oğlum var.onların isimleride alperen,göktürk.sizde fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.sizler bebişlerinize hangi isimleri düşünüyorsunuz?

Merhaba arkadaşlar bende 19+1 günlük hamileyim.kızım olacak inşallah.kızıma isim arıyorum.gökçe ile ceylin arasında kaldık.eşim gökçe diyor ama ben karar veremedim.2 tanede oğlum var.onların isimleride alperen,göktürk.sizde fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.sizler bebişlerinize hangi isimleri düşünüyorsunuz?

Gökçe derim ben..Ceylin ismi çok itici bence.

acil acil acil

23 nisan Son adet tarihim
3 haziranda kese
16 haziranda kalp atışları

canım benim valla ben de çok sinir oldum desemm..
tabi yapacak temizliğini de yapacak yerı geldiğindee..
ama ne yazıkkı böyle çok insanlar varr..

acil acil acil

canım ben 5+3 te ilk kontrolume gittiğimde sadece kese vardı haftaya tekrar gelin kalp atışını
duymak için demişti yani 6+3 te gittiğimizde duymuştuk kalp atışlarını
eltinin üzülmesine gerek yok normal yani

Back
X