- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #19.121
Elefera, tatlım... Diğer arkadaşların da dediği gibi biz birbirimize destek olmak, sıkıntılarımıza çözüm bulmak, sevnçlerimizi paylaşmak için burdayız... Gerçi böyle söyleyince de herkes adına söylemiş gibi oldum ama, ben herkesin de böyle düşündüğünü düşünüyorum... Muhabbeti bozmak ne demek güzel arkadaşım benim...
Benimde eşimle bu tür tartışmalarım çok olmuştur. Arkadaşları yüzünden değil de kendi ailesi yüzünden. Her zaman ailesinin arkasındadır. Ailesi her zaman iyi niyetlidir, sorun benden çıkar. O sebeple benim de defalarca kez "boşanalım" dediğim olmuştur. Ha keza onunda... Ama düşünsene... Bizler bu adamları ne kadar çok sevdik ki onlardan bebek sahibi olmak istedik... Sokaktaki herhangi birileri değil ki onlar bizler için bi tartışmada herşeyi siliverelim gitsin... O yüzden lütfen akşamdandır kendini ve bebeğini üzdüğün yeter. Sen artık tek başına değilsin ki bitanem... İndir şimdi o gözlerini bu ekrandan karnına doğru, bakalım kimi göreceksin...![]()
Tesekkur ederım, hepınıze...
Gozlerım doldu yazdıklarını okurken, bebegım uzulmus mudur, ben agladım ya etkılenmıs mıdır?
Cok kızıyorum kendıme daha sonra, ama tutamıyorum kı kendımı

Hımmm sevıyorum hala okuzumu, ama o benı sevmıyor sanırım.
canım valla benim eşimde aynı
eve hep geç gelir eve geldiğinde ise borçlardan zor döndüğünden falan bahseder durur
arkadaşlarıyla görsen öyle mutludur ki ne kahkahalar atar
benim eşimde alyans takmıyor günahmış diye
şimdi bende çıkardım takmıyorum
eskiden senin gibi kafama takardım
ama şimdi iş çıkışı anneme gidiyorum dizilerimi seyrediyorum geziyorum yatıyorum
borç iş dinleyeceğime böyle daha mutluyum![]()
ama benım aılem yok kı burada.
Gercekten kımsem yok.
Ne bır arkadas ne bır akraba.
Esımın aılesı de hamıle oldugum ıcın 2-3 haftada bır arar.
Bak bu bıle coktur onlar ıcın.
Oysa bıze cok yakınlar.
ama tabıı kayınvalıdem aylardır yazlıkta.
Dogumdan sonra gelır artık.
elefera bu erkeklerin %90 ı aynı canım
bence hiç kafana takma
tabii hamilesin diye daha alıngan dönemdesin ve kendini yalnız hissediyorsun
ama gerçekten kendine yapacak bir şeyler bul eve gittiğinde
kitap oku puzzle yap el işi yap hem kafan dağılır
hemde o seninle iletişim kurmaya çalışsın
Herseyden sıkıyorum artık.
Ben esımden ılgı ıstıyorum.
Baska bırseyle ılgılenmek degıl

Neyse eve gıdeyım bende artık.
Aksam belkı gırerım.