2012 Şubat Anneleri

Rıca ederım, Meltemcıgım.
Ben adımı yazmayayım, bakarsın tanıdık bırı fılan cıkar. :18:
Gercı herseyı yazıyorum ama :26:

ıstanbul da oturuyorum bende.
Oturmaz olaydım!

ecrinnn, gecmıs olsun canım.
Ben bırsey dıyemeyecegım, hıc bır fıkrım yok.
Zaten kendıme hayrım da yok.

Dunyam, senın de gozun aydın.
ınsallah hepımız guzel haberler alırız.

Rıca ederım, Meltemcıgım.
Ben adımı yazmayayım, bakarsın tanıdık bırı fılan cıkar. :18:
Gercı herseyı yazıyorum ama :26:

ıstanbul da oturuyorum bende.
Oturmaz olaydım!

ecrinnn, gecmıs olsun canım.
Ben bırsey dıyemeyecegım, hıc bır fıkrım yok.
Zaten kendıme hayrım da yok.

Dunyam, senın de gozun aydın.
ınsallah hepımız guzel haberler alırız.

sagol hayatımmm:16::16:

Anlıyorum ben seni, bana aşık değilsin ki
Benim seni çok sevmem, kendimle ilgili...

Bana biraz zaman ver
Yaralarım çok yeni
Kabahat sende değil ki
Bu benimle ilgili...

Ağla kalbim,
Ağla gözlerim,
Başkasını seversin, unut onu yüreğim...

Eleferacım İstanbulun nersindesin? Ben de İstanbula sonradan geldim tüm çevrem Eskişehirde kaldı.Burda akrabalarım var,halam kuzenlerim filan hem de yakınız ama akmaz kokmaz tipler...Faydaları yok....

nerde olayımm hayatımm kayınvalidemle savasıyorumm.. kimseye de anlatamıyorum buraya yazıp kendimi konusmuss sayıyorum. :59: bide hastalıgım geldi tam oldu. yemekten sonra parol alayım o zaman cnm sagol.. antibiyotik de cok düsük dozmuss ama yinede tedirgin oldum..

Aslında antibiyotikleri saglam insanlara da onermiyorlar diye duymustum. Bagısıklık kazandırıyormus vucuda.

Ama parol iyi gelir ic canım bol bol limonlu biseyler ic bir de. En kısa zamanda atlatırsın insallah.

Eleferacım İstanbulun nersindesin? Ben de İstanbula sonradan geldim tüm çevrem Eskişehirde kaldı.Burda akrabalarım var,halam kuzenlerim filan hem de yakınız ama akmaz kokmaz tipler...Faydaları yok....

Evım Sutluce de canım, bılmıyorum bılır mısın buraları.
Eyup tarafı dıyorlar.

Is yerım Etıler de.

Benım de halam, kuzenlerım, dayımın cocukları... Nıce akrabam var aslında.
Ama hıc bırı ıle gorusmuyorum.
Anlayacagın, bana da kımsenın faydası yok.

Esıme de dedım, benım kocamın bana hayrı yok kı, baskasından medet umayım!

merhabalar..
bende çok hastayımyaa..:((
dün boğaz ağrısıyla bşlamıştı,bugün burun tıkanıklığ,öksürük,de eklendi..kolum kanadım kalkımyo..bide hemoroidim iyice bgün beni mahvetti.
pazartesiyi bekliyorum,iyi olmazsam doktora gidicem..

dünden beri yeni girdim daha foruma,biraz okudum da kafam pek algılamıyo bugün detayları baş ağrısıda var..devamınıda okurum yattığım yerden..
ya ne olmuş böyle annişleri eşleri üzmüş hep,ağlatmış:((
inanın aynı şeyleri zamanında bizde yaşadık,hamile kalıncada pek bişey değişmedi ,biraz iyiysek,bi bakmışım hiç anlamadan tartışma çıkmış.
bizde hiç öyle şeyler yaşanmaz diyenede inanmam doğrusu.iki farklı insan,aynı evde yaşıyorsa ,her nekadar severek ve isteyerek evlenmiş olsakta tartışmalar,kırgınlıklar tabi olur..önemli olan hatalarımızı anlayıp birdaha yapmamak(her iki taraf içinde söylüyorum)
bizimde tartışmalarımız genelde eşimin ailesine aşırı düşkünlüğünden dolayı olur,ve ben bunu taa nişanlıyken anlamıştım,nede olsa ailesidir deyip,eşimi çok sevdiğim için sesimi çıkartmamıştım,bişeyde diyemezdim zaten,sonuçta benimde bi ailem var.ama evlenince bana daha bi zor gelmeye başladı bu düşkünlükler,beni özellklede beni ikinci plana atması vs..zamanla buda düzeldi biliyormusunuz,yada artık ben umursamıyorum..bilmiyorum..
herşeye rağmen eşime seviyorum..

merhabalar..
bende çok hastayımyaa..:((
dün boğaz ağrısıyla bşlamıştı,bugün burun tıkanıklığ,öksürük,de eklendi..kolum kanadım kalkımyo..bide hemoroidim iyice bgün beni mahvetti.
pazartesiyi bekliyorum,iyi olmazsam doktora gidicem..

dünden beri yeni girdim daha foruma,biraz okudum da kafam pek algılamıyo bugün detayları baş ağrısıda var..devamınıda okurum yattığım yerden..
ya ne olmuş böyle annişleri eşleri üzmüş hep,ağlatmış:((
inanın aynı şeyleri zamanında bizde yaşadık,hamile kalıncada pek bişey değişmedi ,biraz iyiysek,bi bakmışım hiç anlamadan tartışma çıkmış.
bizde hiç öyle şeyler yaşanmaz diyenede inanmam doğrusu.iki farklı insan,aynı evde yaşıyorsa ,her nekadar severek ve isteyerek evlenmiş olsakta tartışmalar,kırgınlıklar tabi olur..önemli olan hatalarımızı anlayıp birdaha yapmamak(her iki taraf içinde söylüyorum)
bizimde tartışmalarımız genelde eşimin ailesine aşırı düşkünlüğünden dolayı olur,ve ben bunu taa nişanlıyken anlamıştım,nede olsa ailesidir deyip,eşimi çok sevdiğim için sesimi çıkartmamıştım,bişeyde diyemezdim zaten,sonuçta benimde bi ailem var.ama evlenince bana daha bi zor gelmeye başladı bu düşkünlükler,beni özellklede beni ikinci plana atması vs..zamanla buda düzeldi biliyormusunuz,yada artık ben umursamıyorum..bilmiyorum..
herşeye rağmen eşime seviyorum..

gecmişş olsun hayatımm aynenn benimkide böle oldu:2::2::2: evet cnmm ev içinde illa bişilerr yasanıyo zaman zamann ama insan esiyle bunları asabiliyo.. ama söz konusu ailelerr oldu mu iş içinden cıkılmaz bi hal alıyo resmen.. esim beni ikinci plana atmaz ama işlerr düz yürüsün ister hep. bizimde kayınvalidemle gayet hos bi ilişkimizz vardı ama 2 ay hergünn bizi yanyana getiripp bide 1 hafta köyde aynı evde kaldırınca sonuc bu oldu.. mesafe gitti yetmedi bide kavga ettikk.. hiçkimseyi görmek istemiyorum ama nasıl olucak bilmiyorum:58::58::58::58::58:

selam hanımlar bugün öğrendim benim bebiş kız olacakmış. ama ikili test sonucunda papp-a seviyem düşük çıktı 3lü test sonrasında amniyosentez yaptıracam büyük ihtimalle :( bu yüzden kafam çok karıştı doğrusu ne yapacam bilemiyorum

Evım Sutluce de canım, bılmıyorum bılır mısın buraları.
Eyup tarafı dıyorlar.

Is yerım Etıler de.

Benım de halam, kuzenlerım, dayımın cocukları... Nıce akrabam var aslında.
Ama hıc bırı ıle gorusmuyorum.
Anlayacagın, bana da kımsenın faydası yok.

Esıme de dedım, benım kocamın bana hayrı yok kı, baskasından medet umayım!

Uzakmışız hayatım ya...Yakın olsak cidden görüşmek isterdim.Ben de Ataşehirde oturuyorum iş yerim Tuzlada.
Benim halamın kızı bana yürüyerek 15 dk mesafede oturuyor.Ama ne arar ne sorar ne gelir...Ben de gitmiyorum o samimiyeti bulamayınca...Halam da arabayla 10 dk mesafede oturuyor, kaç kez gittim eşimle kardeşimle ama kendisi ne arar ne sorar.Gitsem surat asar gitmesem aramadın sormadın der.
Halkalı tarafında da bir kuzenim oturuyor(muş) yolda görsem tanımam o kadar uzun zamandır görmedim.

Kız kardeşim Beşiktaşta oturuyor,evlendirme dairesine yakın.Bi onlayız işte.Benim derdim oldumu o koşar yazık.Ama o da öğrenci,evlerimiz de yakın olmayınca sık sık olmuyor görüşmeler.Telefonla hergün konuşuyoruz,doktora filan gelir benle,gelir kalır bizde,ama hergün hergün olamıyor tabi.Evli olsa daha sıklaşır belki görüşmelerimiz.Ama tabi öğrenci evinde kalıyor,eşimle sık sık gidemeyiz,bir kız ev arkadaşı var,sürekli beni görse sorun çıkarır kardeşime diye....
Hani denetliyormuşum gibi.Ev arkadaşından yana da çok sorunlar yaşadık benim yüzümden huzuru kaçsın istemem.
Kardeşim de saygılıdır.Tatil günlerinizde sürekli rahatsız etmek istemiyorum abla der.E hafta içi çalışıyoruz.

Ben İstanbula 24-25 yaşlarında geldim.Eskişehirde doğup büyüdüm, üniversiteyi orada okudum.Çevrem hep orada...Buraya geldiğimde de hemen eşimle tanıştık,birde ilk seneler hep şantiyelerde çalıştım,fazla çevre kurmaya vaktim olmadı...Burda okusam filan çevrem olurdu en azından....

samsunlu canlarım ayrıntılı usgyı nerde baktırıyosunz??yer ve doktor ısmı bı de nekadar konustunz mu?

Selamlar kızlar....
Tatlım ben Anakliniğe gidiyorum, orda radyoloji uzmanına göründüm renkli ayrıntılı..Doktorun ismini hatırlamıyorum zaten buna bakan 1 doktor var hastanede.Ben 3lü testle beraber 100tl. ödemiştim, ya 60 ya da 70tir sanırım tam bilmiyorum.

gunısıgımmm, gecmıs olsun sana da.
Bugunlerde hamıle hanımlar kendılerıne ıyı bakmıyorlar sanırım.
Dıkkat edın bıraz kendınıze.
Bol bol dınlenın, c vıtamını alın.

Benım esımın de aılesıne duskunlugu vardır.
Bır donem onların yuzunden cok sorunlar yasadık.

Sımdı de arkadası yuzunden yasıyoruz.
Hadı, aıleyı bır nebze anlarım da, arkadas ne oluyor yahu!

edazes;
ınsallah 3'lü sonucların temız cıkar.
Oyle olacagına da ınanıyorum ben.
Gonlunu ferah tut ve sımdıden gecmıs olsun.

Kızlar ayrıntılı usg fiyatlarını bilen var mı?

Telefonda hastanelerden ogrenme sansınız varsa arayıp ogrenebilir mişsiniz? Sigortam yok benim kaca patlar acaba

Gidecegim hastane telde fiyat vermiyor benim merak ettim tahmini ne kadar diye

Selamlar kızlar....
Tatlım ben Anakliniğe gidiyorum, orda radyoloji uzmanına göründüm renkli ayrıntılı..Doktorun ismini hatırlamıyorum zaten buna bakan 1 doktor var hastanede.Ben 3lü testle beraber 100tl. ödemiştim, ya 60 ya da 70tir sanırım tam bilmiyorum.

saol cnm benım de 22.haftada yaptırmm lazım da tıpa gıdıcem aslında ama orda 5 dakıka bakıyomus prof.guvenıyorum aslında ama herkese 1 saat falan bakmıslar baska yerlerde senın ne kadar surdu??cd verdı mı??

gecmişş olsun hayatımm aynenn benimkide böle oldu:2::2::2: evet cnmm ev içinde illa bişilerr yasanıyo zaman zamann ama insan esiyle bunları asabiliyo.. ama söz konusu ailelerr oldu mu iş içinden cıkılmaz bi hal alıyo resmen.. esim beni ikinci plana atmaz ama işlerr düz yürüsün ister hep. bizimde kayınvalidemle gayet hos bi ilişkimizz vardı ama 2 ay hergünn bizi yanyana getiripp bide 1 hafta köyde aynı evde kaldırınca sonuc bu oldu.. mesafe gitti yetmedi bide kavga ettikk.. hiçkimseyi görmek istemiyorum ama nasıl olucak bilmiyorum:58::58::58::58::58:

sendemi rahatsızdın,diyorum ya sayfaları okuyorum ama kafam basmıyo bugün..:26:geçmiş olsun canım..
benim evşimin ailesi çok uzakta,başka şehirde senede 1 gelirler ama tam gelirler,1-2 ay kalırlar bende!hep eşimin yüzünden o ısrar eder,kalın kalıcaksınız diye..e onlarda hazır zaten kalmaya..inan onlar gelince evden kaçasım geliyo..başbaşa kalsınlar ..
:47:

saol cnm benım de 22.haftada yaptırmm lazım da tıpa gıdıcem aslında ama orda 5 dakıka bakıyomus prof.guvenıyorum aslında ama herkese 1 saat falan bakmıslar baska yerlerde senın ne kadar surdu??cd verdı mı??

Yarım saat sürdü, her yerine baktı ve çok güleryüzlü bir adamdı.Cd de verdiler..

kaç aylık hamilesiniz hesaplayın :21:

Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

Back