merhabalar..
bende çok hastayımyaa..

(
dün boğaz ağrısıyla bşlamıştı,bugün burun tıkanıklığ,öksürük,de eklendi..kolum kanadım kalkımyo..bide hemoroidim iyice bgün beni mahvetti.
pazartesiyi bekliyorum,iyi olmazsam doktora gidicem..
dünden beri yeni girdim daha foruma,biraz okudum da kafam pek algılamıyo bugün detayları baş ağrısıda var..devamınıda okurum yattığım yerden..
ya ne olmuş böyle annişleri eşleri üzmüş hep,ağlatmış

(
inanın aynı şeyleri zamanında bizde yaşadık,hamile kalıncada pek bişey değişmedi ,biraz iyiysek,bi bakmışım hiç anlamadan tartışma çıkmış.
bizde hiç öyle şeyler yaşanmaz diyenede inanmam doğrusu.iki farklı insan,aynı evde yaşıyorsa ,her nekadar severek ve isteyerek evlenmiş olsakta tartışmalar,kırgınlıklar tabi olur..önemli olan hatalarımızı anlayıp birdaha yapmamak(her iki taraf içinde söylüyorum)
bizimde tartışmalarımız genelde eşimin ailesine aşırı düşkünlüğünden dolayı olur,ve ben bunu taa nişanlıyken anlamıştım,nede olsa ailesidir deyip,eşimi çok sevdiğim için sesimi çıkartmamıştım,bişeyde diyemezdim zaten,sonuçta benimde bi ailem var.ama evlenince bana daha bi zor gelmeye başladı bu düşkünlükler,beni özellklede beni ikinci plana atması vs..zamanla buda düzeldi biliyormusunuz,yada artık ben umursamıyorum..bilmiyorum..
herşeye rağmen eşime seviyorum..