- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #19.241
yaptım nie olmuo ya linki kopyalıp yapıştırıp kaydet dedim olmadııı![]()
Linki buraya da kopyalar mısın bakayım sağlam mı?
bu kistler %1-2 gebelikte görülebiliyormuş ilerleyen haftalarda çoğu kayboluyormuş ancak bazen de kromozom bozukluklarına eşlik edebiliyormuş tarama sonuçlarım iyi çıktı ama doktorum ben olsam hiç tarama yaptırmadan amniyosentez yaptırırdım kesin sonucu o veriyor ama sonucunda olumsuz bişey çıkarsa gebeliği sonlandırmak gibi bir düşüncem yoksa gerek de yok diyor
Allah göstermesin, amniyosentez yaptırmak bir bakıma iyi, bebeğin ya iyiyse boş yere 4 ay daha "acaba mı" diyerek stres altında beklemeyeceksin.Kendi tercihim ben amniyosentez yaptırır ve kendimi ona göre hazırlardım canım, bunun aldırmakla da alakası yok, bir süprizle karşılaşmak yerine aldırsan da aldırmasan da öğrenmek en mantıklısı.Diliyorum ki turp gibidir bebeğin

Nıye yanlıs anlayayım canım, ben su an ofkemden saglıklı dusunemıyorum.
Yalan soylemeklede mı kotu yapmısım?
Ama vıcdanı rahatmıs ya beyefendının, azıcık rahatsız olsun ıstedım.
Ben ıkı gecedır hep aglıyorum, reva mı bunlar bana?
Senın yorumunu okuyuncaya dek, 3. maıl geldı, yıne soruyordu.
Senın yorumunu okuyunca da yanıt verdım ona.
Ben de senin gibi bir yalan söyleyebilirdim kendini kötü hissetmesi için, o yüzden o konuda keşke yapmasaydın diyemem :)
O da zaten vicdanım rahat diyerek gaz vermiş sana..Ama yeter ki sonradan bunun yalan olduğunu aranız düzelince ona farkettirme.Bi ara da hatta sanırım çok fazla üzüldüğümden oldu felan dersin, bu lafı da araya sıkıştırırsın, ama surat asma, üzgün dur inan daha etkili :) O da zaten telaşlanmış bak kaçıncı maili olmuş, bundan sonra inşallah daha hassas davranır.
slm kızlar naılınız benim oğluşum sağ olsun sabahları bir tarafa toplanıyor başladı rahatsız etmeye..ben şimdi daha 4 cü aydamıyım..hep 5 biliyordum kendimi...
Selam canım hoşgeldin, neler yapıyorsun??
Olsun haftaya 5. ayında olacaksın 19. hafta