2012 Şubat Anneleri

kızlar bebek odası aldınız mı yada alcakmısınız ben çok kararsızım ya park yatak mı alsam oda takımımı alsam yada beşikmi alsam mobilyadan bilemedim...:44:

Bana da öyle anlatmışlardı,ama ben hiç öyle bir gaz tecrübesi geçirmedim şu ana kadar:)

:1::1::1: Dimiii belki kabız olabilir :D

kızlar bebek odası aldınız mı yada alcakmısınız ben çok kararsızım ya park yatak mı alsam oda takımımı alsam yada beşikmi alsam mobilyadan bilemedim...:44:

Yavru sen geçmiş okumuyon mu hiç :)) naber napıon dedim hiçbirşey yazmadın?
Ayrıca aldım ben odasını ikeadan.

doğumdan çok tırsıyorum ama nedense içimde normal doğurma isteği çok fazla sağ olsun pınar altuğ normal doğurarak ve şimdi dal gibi vücuduyla bana ilham veriyor....sezeryandanda daha çok tırsıııyooorummmmmmm:14:

yok canım okumadım hiç..eskilere dönsemde o konular bitmiş oluyor ne aldın bakim...benim kafam çok dolu bugünlerde yavvvv işte stres evde aynı...:59:

Kendine dikkat et, stres zararlı biliyorsun..
Ben ikeadan beyaz bebek takımı yaptım, hensvık diye geçiyor adı, 2 kapılı dolap, alt açma sehbası, beşik, kitaplık gibi bişi, bi de şifonyer aldım..
Park yatağı oda yapmıcaksan al, oda yapacaksan park yatak alma derim ben.

Yok Allah'ın izni ile iyi bebeğin canım, ben de gebeliğimin başında çok ağlamıştım bir sebepten dolayı, çok endişeliydim ama gerçekten yazılmış günü varsa birşey olmuyor, onun için sıkıntıya sokma kendini. Acilde cinsiyet öğrenme işine gelince;
İlk başta zaten "niye geldin" diye bir soruyorlar, şikayetin ne gibisinden...Ben de "mide bulantılarım kesildi korkuyorum" demiştim ne yapayım :D Halbuki mide bulantım hiç olmamıştı :))
Herneyse eğer doktor biraz güleryüzlüyse cinsiyetini de soruverirsin, ben sormuştum ama göstermemişti o zaman "maalesef kapatmış" demişti.

ınsallah canım benım, ınsallah melegım annesını uzmez.
ıyı haberlerını alırım.
Bende kasıklarım ve belım agrıyor dıyeyım o zaman, yalanda degıl.
Kasıklarım da agrı vardı, bugun belım agrımaya basladı, ara ara.
ınsallah ogrenırım cınsıyetını kuzumun.
Ayy olurum ya ben onun ugruna.

Ah ahh bende cok kararsızım.
Ama park yataktan vazgectım.
Hem cok buyuk hemde cok gosterıslı degıl bence.
Oda ıse alamayacagım, calısma odam cok soguk oluyor cunku.
Oraya bır dolap, bır ıkı susleme yaapcagım.
Karyolasını da sımdılık kendı odama koyacagım.

Azelyam
ya, bebegının odasının foto.larını eklesene.
Cok merak edıyorum, nasıl yaptın.

ınsallah canım benım, ınsallah melegım annesını uzmez.
ıyı haberlerını alırım.
Bende kasıklarım ve belım agrıyor dıyeyım o zaman, yalanda degıl.
Kasıklarım da agrı vardı, bugun belım agrımaya basladı, ara ara.
ınsallah ogrenırım cınsıyetını kuzumun.
Ayy olurum ya ben onun ugruna.

Ah ahh bende cok kararsızım.
Ama park yataktan vazgectım.
Hem cok buyuk hemde cok gosterıslı degıl bence.
Oda ıse alamayacagım, calısma odam cok soguk oluyor cunku.
Oraya bır dolap, bır ıkı susleme yaapcagım.
Karyolasını da sımdılık kendı odama koyacagım.

Azelyam
ya, bebegının odasının foto.larını eklesene.
Cok merak edıyorum, nasıl yaptın.

9. ayda ekleyebilcem anca canım ya :26: Hem hazırlıklar anca biter tümünü eklenmiş olurum, hem de bu topicte ziyaretçiler de var bilion nazardan tırsıyorum :18::26: Onun için 9. ayda koyayım dedim, bu arada ikeanın karyolasına funnababy uyku seti düşünüyorsan uymuyor karyola 60*120..Şimdiden söyleyeyim dedim, ben bulamadım canım sıkıldı da :)

Kendine dikkat et, stres zararlı biliyorsun..
Ben ikeadan beyaz bebek takımı yaptım, hensvık diye geçiyor adı, 2 kapılı dolap, alt açma sehbası, beşik, kitaplık gibi bişi, bi de şifonyer aldım..
Park yatağı oda yapmıcaksan al, oda yapacaksan park yatak alma derim ben.

inş çok parmaklıkları aralıklılardan almadın çünkü biraz büyüdüğünde oraya kolunu bacağını sokuyor eklede cicilere bende merak ettim..maalesef çok stresliyim bu aralar..evden taşınmak istiyordum ev bulamadım bide hamileyim nasıl taşınacağız zor olur... taşınmasam annemlere yakın olmak istemiyorum çünkü görüşmüyorum artık çok canımı yaktılar bende bitirdim ama aynı apartmanda olmak istemiyorum..torunlarını değil görmek çamaşırlarını bile görmeye hakları yok onların....düşün yani cinsiyetinden bile haberleri yok başkalarından öğrenecekler...onlara az bile ama kendileri istedi..babam ev almadan kocan görüşmeyelim dedi neymiş kocam onlara yakışmıyormuş kiracıyız yaa.....hadi bunuda takmıyorum artık..iş yerime yeni bir bayan muhasebeci alındı ona işten çıkana kadar işi öğretmem lazım onun stresindeyim:44:...tam 3 ayım kaldı evimi özlüyorum valla evde oluncada bu kez doğum sancım ya tutarsa kocamda işte olacak o başlayacak yani stresim çok çok..inş oğlum bana çekmez....bide ona alışveriş yapamadım hiç maşallah sen bayağı bişeyler aldın..ben işim çok anlayacağım...:59:

meraba kızlar bende şubat annesi olcam allahın izniyle bugün tam 4.ayımız bitti 26 şubat kızımın tahmini doğum tarihi bu arada sat:22 mayıs ayrıca kızımın adı: elif olcak inş.
bu arada son 1 haftadır kızımı hissediyorum sanırım sizlerde hissetmeye başladınızmı yada kaçıncı haftada başladınız hissetmeye ??

inş çok parmaklıkları aralıklılardan almadın çünkü biraz büyüdüğünde oraya kolunu bacağını sokuyor eklede cicilere bende merak ettim..maalesef çok stresliyim bu aralar..evden taşınmak istiyordum ev bulamadım bide hamileyim nasıl taşınacağız zor olur... taşınmasam annemlere yakın olmak istemiyorum çünkü görüşmüyorum artık çok canımı yaktılar bende bitirdim ama aynı apartmanda olmak istemiyorum..torunlarını değil görmek çamaşırlarını bile görmeye hakları yok onların....düşün yani cinsiyetinden bile haberleri yok başkalarından öğrenecekler...onlara az bile ama kendileri istedi..babam ev almadan kocan görüşmeyelim dedi neymiş kocam onlara yakışmıyormuş kiracıyız yaa.....hadi bunuda takmıyorum artık..iş yerime yeni bir bayan muhasebeci alındı ona işten çıkana kadar işi öğretmem lazım onun stresindeyim:44:...tam 3 ayım kaldı evimi özlüyorum valla evde oluncada bu kez doğum sancım ya tutarsa kocamda işte olacak o başlayacak yani stresim çok çok..inş oğlum bana çekmez....bide ona alışveriş yapamadım hiç maşallah sen bayağı bişeyler aldın..ben işim çok anlayacağım...:59:

Parmaklıkları iki yanında var işte, ama yatak koruyucu geliyor oraya ayrıca araları küçük bacaklarının pek sığacağını sanmıyorum.
Baban çok ayıp etmiş canım inan üzüldüm dediğine.Yani onların yarın başına ne geleceği belli mi? Hangi malın garantisi varmış ki..Bir depreme bir yangına bakar Allah korusun.Böyle büyüklenmesi çok yanlış.
Doğum sancın eşin işteyken tutarsa ararsın gelir canım ne var bunda, zaten son dakikaya kadar evde sancı çekmek daha iyiymiş, ben beklicem evde sancılar 5 dakikada 1 e inene kadar.
Alışverişte zaten izne ayrıldığında olur, inanır mısın ben sokak sokak gezmedim, herşeyimi internetten aldım :D Sen de benim gibi yapabilirsin.

hııh oldu sonunda saolun kızlarr benim o linkten olmadı yaa halbuki ordaki ticker daha iyiydi ama napalım artık:37:

Güle güle kullan canım, ben seviyorum bu tickerı :)) Ondan kendime de bunu yaptım :1:

meraba kızlar bende şubat annesi olcam allahın izniyle bugün tam 4.ayımız bitti 26 şubat kızımın tahmini doğum tarihi bu arada sat:22 mayıs ayrıca kızımın adı: elif olcak inş.
bu arada son 1 haftadır kızımı hissediyorum sanırım sizlerde hissetmeye başladınızmı yada kaçıncı haftada başladınız hissetmeye ??

Merhaba hoşgeldin canım Allah tamamına erdirsin.
Ben hergün hissedemiyorum, 19. haftamda başladım pırpır şeklinde hissetmeye, sadece geçen gece elimle de hissettim :))

Son düzenleme:
9. ayda ekleyebilcem anca canım ya :26: Hem hazırlıklar anca biter tümünü eklenmiş olurum, hem de bu topicte ziyaretçiler de var bilion nazardan tırsıyorum :18::26: Onun için 9. ayda koyayım dedim, bu arada ikeanın karyolasına funnababy uyku seti düşünüyorsan uymuyor karyola 60*120..Şimdiden söyleyeyim dedim, ben bulamadım canım sıkıldı da :)

Hımm, bekleyecegız o zaman, napalım.
Valla ben daha uyku setı dusunmedım, hele bır yatak ısını cozeyım de :1:
Ama tesekkur ederım uyarın ıcın canım.

Aılene hıc anlam veremıyorum.
Sırf esının maddı durumu ıyı olmadıgı ıcın mı boyle yapıyorlar.
Onlara o malı-mulku veren kım?
Bazı bınalarda goruyorum, 'mulk Allah'ındır' yazıyor, oyle hosuma gıdıyor kı!
Boyle malı mulku ıle boburlenen ınsanları sevmıyorum, darılma ama.

Dogum sancıları bır anlık degıl kı canım.
Sıklasınca ararsın esını, atlar bı taksıye gelır hemen yanına.
Bende bazen kasıyorum kendımı ama, aslında cok kolay.
Sadece ılk tecrubemız olacagı ıcın bıraz abartıyoruz, ne yaparız ne ederız dıye.

Senın 3 ayın kalmıs bak, benım daha 4 ayım var.
Gececek butun bu gunler ve bır bakacaksın kı melegın kollarında.
Masum masum sana bakıyor, mınıcık ellerını yuzune dokunduruyor.

Parmaklıkları iki yanında var işte, ama yatak koruyucu geliyor oraya ayrıca araları küçük bacaklarının pek sığacağını sanmıyorum.
Baban çok ayıp etmiş canım inan üzüldüm dediğine.Yani onların yarın başına ne geleceği belli mi? Hangi malın garantisi varmış ki..Bir depreme bir yangına bakar Allah korusun.Böyle büyüklenmesi çok yanlış.
Doğum sancın eşin işteyken tutarsa ararsın gelir canım ne var bunda, zaten son dakikaya kadar evde sancı çekmek daha iyiymiş, ben beklicem evde sancılar 5 dakikada 1 e inene kadar.
Alışverişte zaten izne ayrıldığında olur, inanır mısın ben sokak sokak gezmedim, herşeyimi internetten aldım :D Sen de benim gibi yapabilirsin.

hiç sorma canım insana en ihtiyac duyduğu anda ailesinin böyle yapması çok koyuyor...evet ararım inş kolay doğum yaparız..sağ olasın keşke benle herkes böyle konuşup moral verse....:59:

Hımm, bekleyecegız o zaman, napalım.
Valla ben daha uyku setı dusunmedım, hele bır yatak ısını cozeyım de :1:
Ama tesekkur ederım uyarın ıcın canım.

Aılene hıc anlam veremıyorum.
Sırf esının maddı durumu ıyı olmadıgı ıcın mı boyle yapıyorlar.
Onlara o malı-mulku veren kım?
Bazı bınalarda goruyorum, 'mulk Allah'ındır' yazıyor, oyle hosuma gıdıyor kı!
Boyle malı mulku ıle boburlenen ınsanları sevmıyorum, darılma ama.

Dogum sancıları bır anlık degıl kı canım.
Sıklasınca ararsın esını, atlar bı taksıye gelır hemen yanına.
Bende bazen kasıyorum kendımı ama, aslında cok kolay.
Sadece ılk tecrubemız olacagı ıcın bıraz abartıyoruz, ne yaparız ne ederız dıye.

Senın 3 ayın kalmıs bak, benım daha 4 ayım var.
Gececek butun bu gunler ve bır bakacaksın kı melegın kollarında.
Masum masum sana bakıyor, mınıcık ellerını yuzune dokunduruyor.

yo ne darılacağım canım çok doğru diyorsun evet eşimin evi yok diye çok küçümsüyorlar zaten beni vermek istemediler hiç..allaha havale ettim ben....evet inş aralık sonu yılbaşına çıkmış olacağım...inş dediğin gibi olur..aynı binadayız bide ailemle onlarla merdivenlerde dahi karşılaşmak istemiyorum o kadar kırgınım ki..olmassa bu sene idare edeceğim ev bulamaz isem..hayırlısı neyse o olsun.....yeni bayan gelmeside iyi oldu işe en azından işten rahat çıkarım..artık işide pek takmıyorum çünkü stres.. bebeğimden önemli değil bebeğim iş ve ailemden çok çok önemli...allah yardımcımız olsun...aileme en son bin kat yabancı sizden daha iyi dedim gerçekten sözlerinizle şuan onu kanıtlıyorsunuz sağolun....:2:

Son düzenleme:
Allah senın ıyılıgı versın emı?
Tabıı cok su ıctıysen ondan da olabılır.
Bıraz ara ver bakalım.
Istersen bıraz da yuruyus yap.

Sağol canım, yürüyüş şu an çok yapmak istiyorum, inşallah iş çıkışı yürücem..Ay bi de hem küçük hem büyük tuvaletim geldi :9: Neyse çıkıcam nasılsa 15 dakika sonra.

yo ne darılacağım canım çok doğru diyorsun evet eşimin evi yok diye çok küçümsüyorlar zaten beni vermek istemediler hiç..allaha havale ettim ben....evet inş aralık sonu yılbaşına çıkmış olacağım...inş dediğin gibi olur..aynı binadayız bide ailemle onlarla merdivenlerde dahi karşılaşmak istemiyorum o kadar kırgınım ki..olmassa bu sene idare edeceğim ev bulamaz isem..hayırlısı neyse o olsun.....yeni bayan gelmeside iyi oldu işe en azından işten rahat çıkarım..artık işide pek takmıyorum çünkü stres bebeğimden önemli iş ailem bebeğimden çok çok önemli...allah yardımcımız olsun...aileme en son bin kat yabancı sizden daha iyi dedim gerçekten sözlerinizle şuan onu kanıtlıyorsunuz sağolun....:2:

Sen eşinle mutluysan boşver gerisi önemli değil.Baban hadi neyse de, anne yüreği yumuşaktır, gizli gizli gelir belki torun sevmeye ne dersin? Bak dumyam80in annesi yumuşadı.

Back
X