Limon_ik’cığım benim de plasenta önde,olması gereken yerden aşağıda ve doktor lekelenmemin olabileceğini söylemişti.
Henüz olmadı ama hep tetikteyim. Plasenta aşağıda olduğunda da bebek hareketleri az hissediliyormuş.
Azelyacığım, senden aynıt gelince epey rahatladım sanırım birçok arkadaşımız aynı şeyleri yaşıyor.
Özellikle hasta sonunda bebeğimizi hissetmeyişimizi hafta içine göre daha hareketli olmamıza bağlıyorum.
Biz hareketliyken daha az hissedebiliyoruz çünkü. Benim sabahtan beri karnımda bir sinek uçarmış gibi bir hareket var.
Alışık olduğum hareket sistemi de bu zaten. Sizleri okuyup bu hareketi de hissedince biraz rahatladım.
Gökçeciğim, senin annen de benim annem gibi çileli bir kadınmış. Onların da imtihanı bu ve ahrette mükafat alacaklarına eminim…
Bizler de elden geldiğince destek olacağız napalım…Hayat maalesef iyi ve de kötü günlerden oluşuyor, her şey her zaman istediğimiz gibi olmuyor…
Bugün ben de keyifsizim. Eşime bitirtmeye çalıştığım bir iş var, çok sıkıştırsam bunalıyor, sıkıştırmasam ihmalkar. Ama önemli. 2 senedir ne emekler verdiği bir durum…
Telefon etmemek için kendimi sıkıyorum, bin kere aradım sabahtan bu yana. Zaten iş yerinde adam….
Kendim evraktır vs.dir kontrol ediyorum sabahtan bu yana, şiştim valla…Biraz da karnı ağrıyor bir yandan

((