- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #19.381
kızlar doğumdan önce veya doğumdan sonra işten ayrılmayı düşünen var mı aranızda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim cnm bnm..
Bayramdan öncede hafif lekelenmem olmuştu ve hemen doktora gitmiştim..
Doktorda plesenta aşağıda duruyor ondan kaynaklanabilir bol bol dinlenmen gerekiyor demişti..
Ve geçen Salı kontrole gittiğimde sordum durum nasıl tekrardan olabilir mi diye şuan herşey normal görünüyor demişti..
İnternettende araştırdım olabilirmiş bu aylarda.. 22 . haftalardan sonra yer değiştirme durumu varmış..
Bir iki ay daha çalışabilseydim sonra çıkcam zaten işten..
Rabbim sağlıklı birşekilde kucağımıza almayı nasip etsin.
Canım gayet açık zaten cevap :)) Tam da işaretlediğin aydasın, 1 gün farketmezki.
Ankarada cilt bakım yaptırmak isterseniz bu tür yerleri özenle seçmek lazım , şeri gibi sednaform gibi benim gittiğim yerler var. Hatta firsatbaskenti.com 'da tunalıda sednaformun cilt bakım fırsatı var hemde derinlemesine , öyle yalap , şulap değil.Herkese tavsiye ederim bende 200-250 arasında yaptırıyordum bu sefer fırsattan yararlanıcam.peki başka yer bilen varmı
kızlar doğumdan önce veya doğumdan sonra işten ayrılmayı düşünen var mı aranızda
Normal olduguna cok sevındım senın adına canım.
Kendını cok yormadan, dıkkat ederek belkı bıraz daha calısabılırsın.
ınsallah hersey gonlune gore olur.
Ve ınsallah saglıkla kucagına alırsın kuzucuklarını.
Oyle de, ıste bırı desın ıstıyorum bana, ıkı hafta sonra 5 aylık olacaksınız dıye
Kendı kendıme dıyınce (elımde bılgı olsa da) sankı aldatmaca yapıyormusum gıbı hıssettım.
Bırde baska yerde soyle yazıyor;
1 Aylık Gebelik
2 Aylık Gebelik (4-8 haftalar arası)
3 Aylık Gebelik (9-12 haftalar arası)
4 Aylık Gebelik (13-16 haftalar arası)
5 Aylık Gebelik (17-20 haftalar arası) Bu durumda bız 5. aya mı gırıyoruz? Yanı soranlara bebegım 5 aylık mı dıyecegım?
6 Aylık Gebelik (21-24 haftalar arası)
7 Aylık Gebelik (25-28 haftalar arası)
8 Aylık Gebelik (29-33 haftalar arası)
9 Aylık Gebelik (34-40 haftalar arası)
10 Aylık Gebelik (40 haftadan sonraki dönem)
Karısık bır soru oldu sanırım.
Ben bebegım bır an once buyusun ıstıyorum da![]()
Bu ay üç kere usg ye girdim.Oğlum yüzünü göstermiyor.Sinir oldum annesine çekmiş inatçı o da.usg de hesaplanan hafta ile bebeğimin haftası arasında bir hafta fark var.usg daha büyük diyor normal mi?
Gökçeciğim, senin annen de benim annem gibi çileli bir kadınmış. Onların da imtihanı bu ve ahrette mükafat alacaklarına eminim…
Bizler de elden geldiğince destek olacağız napalım…Hayat maalesef iyi ve de kötü günlerden oluşuyor, her şey her zaman istediğimiz gibi olmuyor…
Bugün ben de keyifsizim. Eşime bitirtmeye çalıştığım bir iş var, çok sıkıştırsam bunalıyor, sıkıştırmasam ihmalkar. Ama önemli. 2 senedir ne emekler verdiği bir durum…
Telefon etmemek için kendimi sıkıyorum, bin kere aradım sabahtan bu yana. Zaten iş yerinde adam….
Kendim evraktır vs.dir kontrol ediyorum sabahtan bu yana, şiştim valla…Biraz da karnı ağrıyor bir yandan((
cinsiyet öğrenmek için defalarca hem de aynı gün içinde defalarca ultrasona girmek çok sağlıklı olmasa gerek....
evet çok merak ediyoruz ama avrupada toplamda 3 yada 4 kere ultrasona alıyorlarmış gebeleri......
sabredelim bence....Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin....bu ay olmazsa bir ay sonra öğrenelim....zaten öğrendikten sonra doya doya alışveriş yapacak vaktimiz zaten olacak....
naçizane fikrimdir![]()
slm millett ben geldim...![]()
Cok gecmis olsunben de iki gundur hasta gibiydim bugun iyiyim cok sukur, dogal ilaclardan denesen daha iyi olur bence, bal+toz zencefil+limon karisimi iyi geliyor,hem pastil gibi de, bir de tavuk suyu corbasi birebir, bol karabiberli limonlu. Tavuk suyunun icindeki maddelerin oksuruk surubu ve ilac yapiminda kullanildigi okumustum.
Bir de dinlenebilirsen ne guzel... Insallah hemen iyilesirsin.
iyi geceler 17+2 hamileyim...12+3 te dr bebek erkek demişti,fakat bugün gittiğimizde pipi falan görülmedi ve dr kız da olabilir dedi...erkek anneleri siz cinsiyeti gördüğünüüzde pipisi ve testisi çok bellimiydi???
araya reklam girdi kızlar iyi miBen yalap şulap seviyorum var mı önereceğin yer bacım?
ben 26 kasımda işten ayrılıcam canım ve bebeğim 3-4 aylık olana kadar çalışmayacağım, ama dönmek istediğimde tekrar dönebileceğimi söyledi patronum.
ben doğumdan sonra rapor izinlerle 6 ay işe gelmeyeceğim. Ondan sonra iyi bakıcı bulup işi yürütmem gerek. çalışan anne olmak ne zorr![]()
Kimse bana bisey yazmadı
Kuserim ama![]()
![]()
Kimse bana bisey yazmadı
Kuserim ama![]()
![]()
Ben de normal doğum iznine çıkacağım işi bırakmayacağım Allah nasip eder de planladığım gibi giderse.
Eğer patronum verirse belki süt izinlerini toplu kullanırım...
Ultrasonun bebeğe bir zararı olsaydı Türk doktorları emin ol sokmazlardı canım.Atatürk bile bizim doktorları övdüyse vardır elbet bir bildiği değil mi? Ayrıca Avrupada 3. aya kadar gebe bile saymadıkları için sokmuyorlar ultrasona..Ama tabiki cinsiyetin kesinliği açısından 17. haftada sabredilebiliyorsa gidilmeli bence.
Selam yavru hoşgeldin![]()
Ben de normal doğum iznine çıkacağım işi bırakmayacağım Allah nasip eder de planladığım gibi giderse.
Eğer patronum verirse belki süt izinlerini toplu kullanırım...
Ultrasonun bebeğe bir zararı olsaydı Türk doktorları emin ol sokmazlardı canım.Atatürk bile bizim doktorları övdüyse vardır elbet bir bildiği değil mi? Ayrıca Avrupada 3. aya kadar gebe bile saymadıkları için sokmuyorlar ultrasona..Ama tabiki cinsiyetin kesinliği açısından 17. haftada sabredilebiliyorsa gidilmeli bence.
Selam yavru hoşgeldin![]()