- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #20.301
diyeceksiniz ki yine mi sen ve dertlerin ama o kadar bunaldım ki size de yazmazsam sanırım depresyona gireceğim.
pazartesi günü küçüğüm okula başlayacak ya hazırlandık hep birlikte evden çıkacağız .hatta kızlarım çıktılar bizi arabada bekliyorlar.tam o sırada eşimin tlf.çaldı.(tlf hep sessizdedir.neden diye 1-2 kez sordum kendisi bi bürokratı koruyor onun yanında tlf .çalması hoş olmuyor dedi ben de çok kurcalamadım)sessiz tlf çalarken derinden gelen bi ses olur titreme gibi.telefonuna baksana dedim yoooo çalmadı dedi.aaa olur mu çaldı dedim.tlf eline aldı hemen cebine koydu yok çalmamış dedi.bi bakayım dedim hayır dedi.ısrar ettikçe kaçtı.odadan çıkıp banyoya girmeye çalıştı.arkadan üstüne atladım görseniz halimi gülerdiniz.yakaladım odaya çektim, kapıyı kilitledim.bu odadan o numaraya bakmadan çıkarsam karnımdakinin ölüsünü öpeyim bu gece eve gelmem dedim.siktir ol dedi.(hayvan)telefonu elinden kaptım üstüme taladı vber diye o sırada yere düştüm üstüme çıktı.nasıl yalvarıyorum bak ben bu şüpheyle yaşayamam yalvarırırm ayağının altını öpeyim nolur diyorum da kesinlikle pes etmiyor.en sonunda tlf elimden aldı ve duvara fırlatıp parçaladı.
sorarım size dostlar ben böylesi bi adama nasıl çocuk doğururum nasıl bu evde kalırım nasıl onun suratına bakarım.başımı alıp gideyim diyorum nereye gideyim.babam yeni öldü annemin acısı kendine yeter kadın dayanamaz.
3 gündür ağlıyorum bana yazık değil mi.insan 12 yıllık eşine bunu yapar mı?kesin bişeyler karıştırıyor ama ısrarla inkar ediyor.tlf çalmadı sein psikolojin normal değil abartıyorsun diyo öküz.peki çalmadıda neden göstermedin diyorum inatlaştın benimle diyo.çıkmazdayım ne yapacağımı bilmiyorum.
Hay Allah canım ya…Nazar değdi topiğimize…Peki bu sessiz telefondan başka sende şüphe uyandıracak bir şeyler var mı? Ne bileyim eve geç gelmeleri, başka telefon konuşmaları, açıklanamayan harcamaları filan gibi…Yani belki gerçekten itham edilmek, suçlanmak hoşuna gitmemiştir de ondan tepki vermiştir. Bazı erkekler hoşlanmazlar inatlaşılmaktan, agresif tavırlardan…