- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #20.521
ben egepole gidiyorum nezahat hanıma. sen hangi doktora gitmiştin? gökalp ve hakan bey i cok övüyorlar halbuki. ay bizz kadın doktor aramaktan bi hal oldugmuz için ben doktorumu cokk seviyorumaslında cok hastane var da işte insan iyi seyler duymak istiyo gitmeden. ege saglıkta evrim hnm var normal muayeneye ona gidiyodum ama gebelikten sonra anlasmalı hastane aradım. kent cok pahalıydıı ve kadın doktoru yoktu. gazi erken dogarsa kabul etmiyo
özel izmir e hiç bakmadım verem tedavimi onlar yapmıstı kücükken o nedenle aramızda bi sogukluk var doktorumda rahmetli oldu:97::97::97: sifaya bakmıstım ama niye gitmedigimi hatırlamıyorum. :44::44::44: bari eve yakın olsun dedim heralde
![]()
benım doktorum dılek hanımdı.ben nezahat hanıma bıde hakan beye kanamam olduğu için acıl gırmıştım.nezahat hanım tatlı bı bayan.gökalp beyide çok önerdıler ama eşim kıskandığı için istemedı.apartmanda hamıle komşumuz var onun tavsıyesıyle şifaya gıttım çokta memnun kaldım.ıkılı testı burda yaptırdım bana 11+6 cınsıyetı söyledıler doğru çıktı.ekimin başındada 3 boyutlu için gıdıcem inşallah.