2012 Şubat Anneleri

Günaydın tatlı hamileler :3::3::3: Güzel bir gün gecsin umarım ki....

Kızlar benim burnum kanıyor ara ara; önceden gece kanıyordu, sabah yastiga bulasmis oluyordu ordan biliyordum.. son zamanlarda gündüz de olmaya basladı... olabiliyormus diye okudum ama baska yasayan var mı merak ettim :26::26::26:

Gunaydın pikepolat'cıgım.

Ben de okumustum gecenlerde burun kanaması olusacagını. Ama sen gene de doktoruna danıs derim ben icin rahat eder en azından.

Simdiye kadar okumadım canım kimsede burun kanaması oldugunu.

Selam Şubat anneleri:85:,İstanbul'dan olanlar hangi doktora ve hastaneye gidiyorsunuz acaba?
selam canım ben özel çapa hastanesine gidiyorum doktorum Zeynep Ömer
günaydın kızlarrrr
dün akşam sırtüstü yatıyordum sağa dönerken
karnımla kasığımın arasında bir yere acayip ağrı girdi aa diye bağırdım resmen
sizce bir şey olmuşmudur keşke doktoramı gitseydim bugün

geçmiş olsun cnm dün düşmüştüm ya ben duşta akşam 9,5 gibi kasıklarıma bir ağrı girdi ağlattı beeni resmen dik oturamıyodum eşim nasıl bağırıyo ben sana demedim mi dün gidelim die falanda filan akşam vakıf gureba hastanesinin acil kısmına gittik 11de kadın doğumcuya yönlendirdiler doktorda kızdı madem düştün dün nie gelmedin ya bebek karnında ölseydi ne olurdu dedi ama çok şükür çocuğum iyi sapasağlam baktılar düşmenin etkisi yeni çıkıyor olabilir ddi doktor ağrı kesici verdi yine çok şiddetli ağrın olursa derhal doktoruna başvur dedi ama fena korktum ya kadının biri benden önce kürtaj oldu bebeeği temizlik yaparken düşürmüş ne biçim ağlıyoduu öyle korktum ki eymene de bişi olcak die Allahım bizleri ve yavrularımızı korusun

Kızlar benim burnum kanıyor ara ara; önceden gece kanıyordu, sabah yastiga bulasmis oluyordu ordan biliyordum.. son zamanlarda gündüz de olmaya basladı... olabiliyormus diye okudum ama baska yasayan var mı merak ettim :26::26::26:

canım hamilelikten önce oluyormuydu

selam canım ben özel çapa hastanesine gidiyorum doktorum Zeynep Ömer

geçmiş olsun cnm dün düşmüştüm ya ben duşta akşam 9,5 gibi kasıklarıma bir ağrı girdi ağlattı beeni resmen dik oturamıyodum eşim nasıl bağırıyo ben sana demedim mi dün gidelim die falanda filan akşam vakıf gureba hastanesinin acil kısmına gittik 11de kadın doğumcuya yönlendirdiler doktorda kızdı madem düştün dün nie gelmedin ya bebek karnında ölseydi ne olurdu dedi ama çok şükür çocuğum iyi sapasağlam baktılar düşmenin etkisi yeni çıkıyor olabilir ddi doktor ağrı kesici verdi yine çok şiddetli ağrın olursa derhal doktoruna başvur dedi ama fena korktum ya kadının biri benden önce kürtaj oldu bebeeği temizlik yaparken düşürmüş ne biçim ağlıyoduu öyle korktum ki eymene de bişi olcak die Allahım bizleri ve yavrularımızı korusun

amin canım inşallah
ben nasıl olsa cumartesi gideceğim diye gitmedim
birde demir tahlillerim vardı önce onları yaptırıp doktorun yanına gitmem lazım
oyüzden dedim cumartesi sabah erkenden gider kan aldırırım
sonra sonuçlarla birlikte doktorun yanına giderim diye
birde sabah sanki hareket ediyor gibi geldi :nazar:

günaydın kızlarrrr
dün akşam sırtüstü yatıyordum sağa dönerken
karnımla kasığımın arasında bir yere acayip ağrı girdi aa diye bağırdım resmen
sizce bir şey olmuşmudur keşke doktoramı gitseydim bugün

günaydın kızlarr..canım aynı sey bende de oluyor ara ara hatta hareket olarak hissettiğimizden farklı bişey.ben bu durumu pazartesi sordum daha doktora endişelenicek bişey olmadığını sanki bıçak batması gibi sağ kasıkta olan hareketi bebeğin durusunu değiştirdiğini bi nevi büyük bi hareket yaptığı için olduğunu söyledi.korkma yanii:34:

Gunaydın pikepolat'cıgım.

Ben de okumustum gecenlerde burun kanaması olusacagını. Ama sen gene de doktoruna danıs derim ben icin rahat eder en azından.

Simdiye kadar okumadım canım kimsede burun kanaması oldugunu.

Günaydın canım.. :71: evet zaten bugün doktora gidiyorum ona sorucam... ben burda kimse yasadı mı onu merak ettim.. hani sık görünen bisey mi gibisinden...

canım hamilelikten önce oluyormuydu

yok tatlım pek olmuyordu... sana da cok gecmis olsun.. kramplar oluyor galiba ara ara ... tabii doktora sormak en iyisi.. ama yavrunu hissettiysen insallah bi sorun degildir tatlım...

günaydın kızlarr..canım aynı sey bende de oluyor ara ara hatta hareket olarak hissettiğimizden farklı bişey.ben bu durumu pazartesi sordum daha doktora endişelenicek bişey olmadığını sanki bıçak batması gibi sağ kasıkta olan hareketi bebeğin durusunu değiştirdiğini bi nevi büyük bi hareket yaptığı için olduğunu söyledi.korkma yanii:34:

ohhh inşallah canım çok sağol içim rahatladı

Günaydın canım.. :71: evet zaten bugün doktora gidiyorum ona sorucam... ben burda kimse yasadı mı onu merak ettim.. hani sık görünen bisey mi gibisinden...

yok tatlım pek olmuyordu... sana da cok gecmis olsun.. kramplar oluyor galiba ara ara ... tabii doktora sormak en iyisi.. ama yavrunu hissettiysen insallah bi sorun degildir tatlım...

bacaklarda olduğunu biliyorum ama karında bilmiyordum valla

kızlar benimde bu ara diş etlerim kanıyor diş hekimine de gitmedim.giden ve bir öneri alan varmı bu durum için?hani kalsiyum falanda bolca alıyorum günde nerdeyse 1 lt süt içiyoruz.ben cok severim de :37: olağan bi durummus ama bi tavsiye alan varmı bu konu için merak ettim.

kızlar benimde bu ara diş etlerim kanıyor diş hekimine de gitmedim.giden ve bir öneri alan varmı bu durum için?hani kalsiyum falanda bolca alıyorum günde nerdeyse 1 lt süt içiyoruz.ben cok severim de :37: olağan bi durummus ama bi tavsiye alan varmı bu konu için merak ettim.

bana bir doktor diş eti kanamaların olabilir istersen temizleyelim dişlerini demişti
100 liramı ne istedi bende vazgeçtim hem acır belki diye
ama ilgisi varmı bilmiyorum
bugün benimde kanadı dişlerimi fırçalarken

Günaydın bayanlar..

Benim normalde de diş etlerim kanardı ve hamileliğimden önce gittim bana soft diş fırçası kullan dedi..
Diş etlerin çok hassas dedi ve gargara yazmıştı..
Ama hamilelikte olan diş etlerinin kanaması C vitamini eksikliğindenmiş..
Yani ablamın diş etleri hamileliğinin son dönemlerinde kanamaya başlamıştı ve o doktoruna sormuş demiş eczaneden C vitamini haplarından al istersen demiş.. yada bol bol C vitamini tüket demiş..
Ben hamileyken kend doktoruma sordum dedi gargaraya devam et..

Günaydın bayanlar..

Benim normalde de diş etlerim kanardı ve hamileliğimden önce gittim bana soft diş fırçası kullan dedi..
Diş etlerin çok hassas dedi ve gargara yazmıştı..
Ama hamilelikte olan diş etlerinin kanaması C vitamini eksikliğindenmiş..
Yani ablamın diş etleri hamileliğinin son dönemlerinde kanamaya başlamıştı ve o doktoruna sormuş demiş eczaneden C vitamini haplarından al istersen demiş.. yada bol bol C vitamini tüket demiş..
Ben hamileyken kend doktoruma sordum dedi gargaraya devam et..

hımm o halde portakal,mandalina beklicez :) bak ben bu konuyu hiç sormadım bizim doktor teyzeye bi sorayım.c vitaminim eksik demek.ama multivitamin içiyoruz onda yokmudur ki .vitamin patlaması yasıcam valla yakında.yumusak diş fırcası ve gargarayı deneyeyim ama hemen.

cok sevindim :46: Hayırlı olsun canım..

çok sağol canım ..amin cümlemizinki :nazar::nazar:

bende burnumu silerken arada oluyo kanama çok az ..bende okudum (normalde benm hiç burnum kanamazdı)
hamileliğin bu aylarında burun tıkanıklığı ve kanaması normalmiş..
bebek büyüdüğü için kalp çook fazla kan pompalıyomuş .........böyle bişeyler yazıyodu
panik yapma :54::54:

Son düzenleme:
Back
X