- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #20.561
günaydın sevgiler
kahvaltı zamanıııııı![]()
Gunaydın :80:
Ne yiycen bakiim kahvaltıda? Benim de karnım ac, ama canım hicbisey istemiyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın sevgiler
kahvaltı zamanıııııı![]()
Günaydın tatlı hamilelerGüzel bir gün gecsin umarım ki....
Kızlar benim burnum kanıyor ara ara; önceden gece kanıyordu, sabah yastiga bulasmis oluyordu ordan biliyordum.. son zamanlarda gündüz de olmaya basladı... olabiliyormus diye okudum ama baska yasayan var mı merak ettim :26::26::26:
selam canım ben özel çapa hastanesine gidiyorum doktorum Zeynep ÖmerSelam Şubat anneleri:85:,İstanbul'dan olanlar hangi doktora ve hastaneye gidiyorsunuz acaba?
günaydın kızlarrrr
dün akşam sırtüstü yatıyordum sağa dönerken
karnımla kasığımın arasında bir yere acayip ağrı girdi aa diye bağırdım resmen
sizce bir şey olmuşmudur keşke doktoramı gitseydim bugün
Kızlar benim burnum kanıyor ara ara; önceden gece kanıyordu, sabah yastiga bulasmis oluyordu ordan biliyordum.. son zamanlarda gündüz de olmaya basladı... olabiliyormus diye okudum ama baska yasayan var mı merak ettim :26::26::26:
selam canım ben özel çapa hastanesine gidiyorum doktorum Zeynep Ömer
geçmiş olsun cnm dün düşmüştüm ya ben duşta akşam 9,5 gibi kasıklarıma bir ağrı girdi ağlattı beeni resmen dik oturamıyodum eşim nasıl bağırıyo ben sana demedim mi dün gidelim die falanda filan akşam vakıf gureba hastanesinin acil kısmına gittik 11de kadın doğumcuya yönlendirdiler doktorda kızdı madem düştün dün nie gelmedin ya bebek karnında ölseydi ne olurdu dedi ama çok şükür çocuğum iyi sapasağlam baktılar düşmenin etkisi yeni çıkıyor olabilir ddi doktor ağrı kesici verdi yine çok şiddetli ağrın olursa derhal doktoruna başvur dedi ama fena korktum ya kadının biri benden önce kürtaj oldu bebeeği temizlik yaparken düşürmüş ne biçim ağlıyoduu öyle korktum ki eymene de bişi olcak die Allahım bizleri ve yavrularımızı korusun
Gunaydın :80:
Ne yiycen bakiim kahvaltıda? Benim de karnım ac, ama canım hicbisey istemiyor![]()
kızlar ben geldiim
testimiz güzel çıktı sorun yok
veeeee
benimde bir KIZIM oluyoo
canım tabloya benim cinsiyeti yazabilirsin artık oh be sonunda
17 şubat doğum tarihi
adı:buğlem-su olcak inşallah
günaydın kızlarrrr
dün akşam sırtüstü yatıyordum sağa dönerken
karnımla kasığımın arasında bir yere acayip ağrı girdi aa diye bağırdım resmen
sizce bir şey olmuşmudur keşke doktoramı gitseydim bugün
ben işe gidiyorumm kızlar karnımız doyduu çok şükür ohhhhhh
ya şükür demeyi öğretmek istiyorumm oglusumaa![]()
Gunaydın pikepolat'cıgım.
Ben de okumustum gecenlerde burun kanaması olusacagını. Ama sen gene de doktoruna danıs derim ben icin rahat eder en azından.
Simdiye kadar okumadım canım kimsede burun kanaması oldugunu.
canım hamilelikten önce oluyormuydu
günaydın kızlarr..canım aynı sey bende de oluyor ara ara hatta hareket olarak hissettiğimizden farklı bişey.ben bu durumu pazartesi sordum daha doktora endişelenicek bişey olmadığını sanki bıçak batması gibi sağ kasıkta olan hareketi bebeğin durusunu değiştirdiğini bi nevi büyük bi hareket yaptığı için olduğunu söyledi.korkma yanii![]()
Günaydın canım..evet zaten bugün doktora gidiyorum ona sorucam... ben burda kimse yasadı mı onu merak ettim.. hani sık görünen bisey mi gibisinden...
yok tatlım pek olmuyordu... sana da cok gecmis olsun.. kramplar oluyor galiba ara ara ... tabii doktora sormak en iyisi.. ama yavrunu hissettiysen insallah bi sorun degildir tatlım...
kızlar benimde bu ara diş etlerim kanıyor diş hekimine de gitmedim.giden ve bir öneri alan varmı bu durum için?hani kalsiyum falanda bolca alıyorum günde nerdeyse 1 lt süt içiyoruz.ben cok severim deolağan bi durummus ama bi tavsiye alan varmı bu konu için merak ettim.
karşıyakanın neresinden ben taşındım gerçide ailem orda hala yalı sahilde bekir kuaför die büyük ve meşhur bir kuaför var o sokaktaydım bende sen ???
kızlar benimde bu ara diş etlerim kanıyor diş hekimine de gitmedim.giden ve bir öneri alan varmı bu durum için?hani kalsiyum falanda bolca alıyorum günde nerdeyse 1 lt süt içiyoruz.ben cok severim deolağan bi durummus ama bi tavsiye alan varmı bu konu için merak ettim.
Günaydın bayanlar..
Benim normalde de diş etlerim kanardı ve hamileliğimden önce gittim bana soft diş fırçası kullan dedi..
Diş etlerin çok hassas dedi ve gargara yazmıştı..
Ama hamilelikte olan diş etlerinin kanaması C vitamini eksikliğindenmiş..
Yani ablamın diş etleri hamileliğinin son dönemlerinde kanamaya başlamıştı ve o doktoruna sormuş demiş eczaneden C vitamini haplarından al istersen demiş.. yada bol bol C vitamini tüket demiş..
Ben hamileyken kend doktoruma sordum dedi gargaraya devam et..
cok sevindimHayırlı olsun canım..