2012 Şubat Anneleri

Tatlım ben dönencesini alıp yatağına taktım, her akşam gidip kurup dinletiyorum :1:
Ama benimkisi müziğe tepki vermiyor, ben çok heyecanlı birşey anlatırsam dürtüyor "kendine gel kız" diye :1:

ahahahahaha :1: Benim oglum annesi gibi oynak olucak o zaman,

Ben de muzige tepki veririm hemen eslik ederim :9:

Tatlım ben dönencesini alıp yatağına taktım, her akşam gidip kurup dinletiyorum :1:
Ama benimkisi müziğe tepki vermiyor, ben çok heyecanlı birşey anlatırsam dürtüyor "kendine gel kız" diye :1:

Bayaga erken başlamışsınız ben daha çok fazla bişey yapmadım 7 ayı hayırlısınla bir doldurayım bir anda alınır hepsi, ben hala haraketlerini hissetmiyorum ayrıca hiç kilo almadım daha zaten zayıftım yine aynıyım bir göbek var, artık dışardan bakılınca anlaşılıyor hamile olduğum:)

Son düzenleme:
sıkma canını hamilesin normal yani olcak o kadar doğumdan sonra verirsin. benim eşimin kuzeni 47 kilo ile hamile kaldı 90kgla doğum yaptı anormal olan bu:) şimdi 50-51 kg filan.

ne diyosunnnnnnnnnnn:53: :53: :53: :53: :53:
hakkaten anormalmiş yaaa
aslında benim hiç kilo almamam lazımdı doktorlara göre ama olmuyo işte ya
bu araa sanırım kaçırdım ipin ucunu özellikle akşam yemeklerini
bide gün içinde yalnızım dengeli beslenmiyorum eminim
bidde çok geç uyanıyorum ya

benimzaten vucudumda en büyük problemim göbekti şimdi iyice çıktı hamile olduğum her halukarda belli oluyo ya

Bu bana da oluyo, makattan değil ama sadece vajinadan.
Hatta vajinanın da iç kısmına değil de sanki bikini bölgesi kısmına saplanır gibi oluyo...niyeyse artık...

canım sabahta aynı seyi oyelken ile konustuk hatta.pazartesi ben bu bıcak saplanması gibi olan durumu doktoruma sordum benim sağ kasıkta aniden biri bıcak saplıyormus gibi oluyodu.doktor bana endişe edilecek bir durum olmadığını bebeğin pozisyon değiştirirken olabileceğini söylemişti.yani ufak hareketler değilde amuda kalkıp geri yan gelip yatmak gibi düşün o bıcak saplanır gibi olduğu durumlarda demişti.

ahahahahaha :1: Benim oglum annesi gibi oynak olucak o zaman,

Ben de muzige tepki veririm hemen eslik ederim :9:

Ohhhh ana oğul döktürürsünüz artık :))
Bayaga erken başlamışsınız ben daha çok fazla bişey yapmadım 7 ayı hayırlısınla bir doldurayım bir anda alınır hepsi, ben hala haraketlerini hissetmiyorum ayrıca hiç kilo almadım daha zaten zayıftım yine aynıyım bir göbek var, artık dışardan bakılınca anlaşılıyor hamile olduğum:)

Ya 7 aylık doğarsa :1: Allah korusun tabi de her ihtimali düşünürken bunu da düşünmek lazım...işin aslı 6. aya giricem erken değil bence.
Ben hepsini bi anda halledemem zaten çabuk yoruluyorum, halledenlere de helal olsun valla zor iş.
Ne güzel işte kilo almamışsın, umarım aynı şekilde devam eder.:34:

Son düzenleme:
Ya 7 aylık doğarsa :1: Allah korusun tabi de her ihtimali düşünürken bunu da düşünmek lazım...işin aslı 6. aya giricem erken değil bence.
Ben hepsini bi anda halledemem zaten çabuk yoruluyorum, halledenlere de helal olsun valla zor iş.
Ne güzel işte kilo almamışsın, umarım aynı şekilde devam eder.:34:
[/QUOTE]

benim öyle bir riskim var erken doğum gibi, ooo senin normal tatlım bayağa olmuş senin benim daha 4,5 aylık, ben daha önceden gezdim alıcağım yerleri tespit ettim sadece gidip almak kalıyor yani, bu aralar bendede çabuk yorulma bel ağrıları oluyor, halolur canım neden olmasın tek seferde çıkıcak işte hepsi bir seferdede yerleştirilecek oldu bitti sonra cimcime beklenicek gelsin diye:1: kiloya gelince biraz alsam iyi olucak aslında

Son düzenleme:
ama olmazki siz bana bagımlılık yaptınızz burda :))) azelya ne yazmıs oyelken ne demiş bblau ne yorum yapmıs kızlardan kimlerin cinsiyeti belli olmus yoruluyorum ben ama:37: şimdi dısarı cıkıcam aklım kalıcak burda aksama cok sayfa birikmese bari :30::30:

Ya ben de öyle düşündüm, doktorun bulamadığını sağlık ocağımı buldu diye, ama yine doktordan duymadan rahatlayamıcam sanırım.Hepatit b aşısı olmadım sanırım onu gebeliğin 7. ayında diye duydum, ya da iyice karıştırdım artık herşeyi şu an hiçbir bilgim aklımda yok :26:
Bi de ben normal bi insandan çok çok fazla su içerim...
Bu arada tsh değerlerim geldi annem getirdi normal gözüküyor;

TSH 1,75 çıkmış normal değerler 0.35-4,49 yazıyor
serbest T4 10.67 diyor, normali 12-22ymiş. Bu serbest olan düşükmüş, ama düşük olmasının ne gibi bir zararı var onu bilmiyorum :26:
Yalnız birşey dikkatimi çekti, (EC) epitel 20 çıkmış o nedir anlamadım, normalinde 0-5 arasında olması lazımmış

TSH gayet normal, benim de 1,8di.
Sanırım kastettiği serbest t4 ama zaten esas olarak bakılması gereken tsh bildiğim kadarıyla.
Epitel hücre de kum dökme gibi durumlarda çoğalıyormuş. Çok ciddi bir duruma işaret ettiğini sanmam.
Sarılıkla alakalı şeyi nerden çıkardı onu anlayamadım ama, oturduğu yerinin üstünden uydurmuş olabilir!

Azelya'cıgım bana da kolestrolum yuksek diye hemsire hemen dahiliyeye gitmem gerektigini soylemisti.

Kadın dogum doktoruna cıktıgımda soyledim doktora. Bana hamilelikte kolestrole bakılmaz ki dedi.

Bebekten kaynaklanan bir yukselmeymis o normalmis yani. Ama hemsire beni cok telaslandırdı birsey var sandım cok korktum.

Sarılık asısını dun sordum saglık ocagına ben de yapılacak diye biliyordum sadece tetanoz asısı yapılacak 2 tane dedi hemsire bana

Ben sana dedim ama hayatım gebelerin kolestrolü yüksek oluyor onu takma diye.
Onu yaşadım ben çünkü.

ama olmazki siz bana bagımlılık yaptınızz burda :))) azelya ne yazmıs oyelken ne demiş bblau ne yorum yapmıs kızlardan kimlerin cinsiyeti belli olmus yoruluyorum ben ama:37: şimdi dısarı cıkıcam aklım kalıcak burda aksama cok sayfa birikmese bari :30::30:

Cok guzel bir paylasım sitesi ama canım. Bak ben hamileligimi yarıladım artık. Nasıl gecti zaman bilmiyorum..

Burası olmasaydı evde sıkıntıdan patlar zaman geciremezdim herhalde. :16:

evet ya insan bilgisayarın başından kalkmak istemiyor
ama rahat ol
benim bilgisayarımda da bilgi işlem bir şeyler kuracakmış
1-1,5 saat sürecek ben olmayacağım
bblau da işlerine dönecekmiş
en iyisi hepimiz mola verelim birazcık

Anne Adayı Bebeginin Cinsiyeti Bebegin Adı Sat Tahmini Dogum Tarihi

hacer1 Erkek Musab 18 Nisan 6 Şubat
bblau Kız 23 Nisan 1 Şubat
aZeLYa55 Erkek Kuzey 25 Nisan 1 Şubat
pişmaniye Erkek Ömer 27 Nisan 1 Şubat
karma-x Kız 28 Nisan 2 Şubat
ecrinnn Kız 28 Nisan 2 Şubat
sinemaksungur Erkek Alperen 27 Nisan 1 Şubat
Eylül Erkek 29 Nisan 3 Şubat
Dünyam80 Erkek Ömer 30 Nisan 4 Şubat
cerenim 1 Mayıs 5 Şubat
Limon_ik Erkek 1 Mayıs 5 Şubat
tansell Erkek 1 Mayıs 5 Şubat
littlesunshine Erkek 1 Mayıs 5 Şubat
xzgi Kız 1 Mayıs 5 Şubat
kahogulo Kız Elif Sare 2 Mayıs 20 Şubat
ginger-curls Erkek Kuzey 8 Mayıs 7 Şubat
DYGBAL İkiz / Kız 3 Mayıs 7 Şubat
enice Kız 3 Mayıs 7 Şubat
pikepolat Erkek 3 Mayıs 5 Şubat
simurganka Kız 4 Mayıs 11 Şubat
qiza Erkek Talha Göktuğ 4 Mayıs 8 Şubat
skyup Kız 4 Mayıs 8 Şubat
adengokce Erkek Demir Aden 5 Mayıs 4 Şubat
zerdal 5 Mayıs 9 Şubat
suprise Erkek Yasin 5 Mayıs 9 Şubat
banuesra 6 Mayıs 10 Şubat
neselikiz 6 Mayıs 10 Şubat
breeze1 Erkek 8 Mayıs 12 Şubat
Nazome 9 Mayıs 13 Şubat
kmehtap Kız 9 Mayıs 20 Şubat
benim_olan Erkek 11 Mayıs 15 Şubat
juweline Erkek Tuna 11 Mayıs 15 Şubat
berfinbilgen Kız 12 Mayıs 16 Şubat
karats Kız Buğlem Su 13 Mayıs 17 Şubat
bennebileyim Kız 13 Mayıs 17 Şubat
berraksuuu Kız 14 Mayıs 18 Şubat
adese Kız 15 Mayıs 18 Şubat
günısıgımmm Erkek 15 Mayıs 19 Şubat
demetmania Kız Liva 15 Mayıs 19 Şubat
ssshuma 15 Mayıs 24 Şubat
aysebahar Erkek 17 Mayıs 20 Şubat
desperado Kız 17 Mayıs 25 Şubat
elefera Kız Elif Naz 18 Mayıs 22 Şubat
mannak Kız 19 Mayıs 25 Şubat
layla1955 Erkek 20 Mayıs 24 Şubat
mg2008 Erkek 21 Mayıs 24 Şubat
leader Erkek Mahmut Eymen 21 Mayıs 25 Şubat
duyguvt Kız 22 Mayıs 26 Şubat
filancam Erkek 22 Mayıs 26 Şubat
srgmn Erkek 23 Mayıs 27 Şubat
busra_17 24 Mayıs 27 Şubat
mycupcake Erkek 24 Mayıs 28 Şubat
herseyimsin12022011 Erkek 25 Mayıs 29 Şubat
mujdes Erkek 25 Mayıs 29 Şubat
celinns Erkek 25 Mayıs 29 Şubat
acidem 1 Erkek / 1 Kız 29 Mayıs 25 Şubat
oyelken İkiz 31 Mayıs 25 Şubat

kızımı eklemişsiniz teşekkür ederiz:54::54::54::54:

bblau ve Azelya bebeginize muzik dinlettiniz mi hic?

Benimki muzik sesi duyunc pıt pıt atmaya baslıyor :9:

Benimki müzikten pek çakmıyor sanırım.Dinletiyorum tepki yok :27:
Dün akşam biraz konuştum kendisiyle benim sesimi de hiç sallamadı :26:
Sabah babası karnımı sevdi,öptü öyle gitti işe iki uçan tekme çaktı bizimki, babaya aşığız sanırım biraz :69:

Oyyyy :70: akşamları ben sana özet geçeyim :1:

Babasından birlikte fırca yiycez o zaman artıkk :37:

Bazen esim kızar bagıra bagıra soylerim diye :9: :9:

Babasını da kandırın :1:

TSH gayet normal, benim de 1,8di.
Sanırım kastettiği serbest t4 ama zaten esas olarak bakılması gereken tsh bildiğim kadarıyla.
Epitel hücre de kum dökme gibi durumlarda çoğalıyormuş. Çok ciddi bir duruma işaret ettiğini sanmam.
Sarılıkla alakalı şeyi nerden çıkardı onu anlayamadım ama, oturduğu yerinin üstünden uydurmuş olabilir!
.

Enfeksiyonla alakalı olabilir o zaman epitel..İçimi rahatlatıyorsun:70:

Sabah babası karnımı sevdi,öptü öyle gitti işe iki uçan tekme çaktı bizimki, babaya aşığız sanırım biraz :69:

ahahahaha bizimki de babayı sallamıyor hic valla :60: :60:

Dun gece esimi bekliyordum yatmıstım oglum tekme atıyordu hareket ediyordu.

Esim geldi birden durdu hareketleri :9: Sen geldin cocuk korktu dedim, Babası geldi anladı uyku saati gelmistir onun ondandır diyo :9: :9:

evet ya insan bilgisayarın başından kalkmak istemiyor
ama rahat ol
benim bilgisayarımda da bilgi işlem bir şeyler kuracakmış
1-1,5 saat sürecek ben olmayacağım
bblau da işlerine dönecekmiş
en iyisi hepimiz mola verelim birazcık

Akşamları dizilerde olduğu gibi özet geçilse ne güzel olur :21:

Enfeksiyonla alakalı olabilir o zaman epitel..İçimi rahatlatıyorsun:70:

İç rahatlatma mühendisiyim :42:

Eeeee kız çocuğu :69: Kız çocukları babaya düşkün olurlar..Gerçi ben anneme daha düşkünüm ama babacığıma da hiç kıyamazdım nur içinde yatsın.
Eşim dün bir olay anlattı çok güldüm.
İşyerinden bir arkadaşının oğlu 5 yaşında, annesine çok düşkün, geçen akşam annesinin yanına gitmiş "yine o adamla mı yatacaksın" demiş :1: "o adam" diye kasdettiği babası :27:

Back
X