2012 Şubat Anneleri

Eeeee kız çocuğu :69: Kız çocukları babaya düşkün olurlar..Gerçi ben anneme daha düşkünüm ama babacığıma da hiç kıyamazdım nur içinde yatsın.
Eşim dün bir olay anlattı çok güldüm.
İşyerinden bir arkadaşının oğlu 5 yaşında, annesine çok düşkün, geçen akşam annesinin yanına gitmiş "yine o adamla mı yatacaksın" demiş :1: "o adam" diye kasdettiği babası :27:

Ben de anneme düşkündüm rahmetli babam sertti,mesafeliydi ama yine de kıyamazdım. Allah yattığı yerlerde dinlendirsin babalarımızı.
Eşinin arkadaşının oğlu süpermiş yalnız, direkt dışlamış babayı :37:
Ben kızım eşimle çok yakın olsun, ona düşkün olsun çok isterim....

Son düzenleme:
Ben de anneme düşkündüm rahmetli babam sertti,mesafeliydi ama yine de kıyamazdım. Allah yattığı yerlerde dinlendirsin babalarımızı.
Eşinin arkadaşının oğlu süpermiş yalnız, direkt dışlamış babayı :37:
Ben kızım eşimle çok yakın olsun, ona düşkün olsun çok isterim....

Amin, nur içinde yatsınlar.
Tahminimce düşkün olur, bebekken hele kucağından inmez :1:

Eeeee kız çocuğu :69: Kız çocukları babaya düşkün olurlar..Gerçi ben anneme daha düşkünüm ama babacığıma da hiç kıyamazdım nur içinde yatsın.
Eşim dün bir olay anlattı çok güldüm.
İşyerinden bir arkadaşının oğlu 5 yaşında, annesine çok düşkün, geçen akşam annesinin yanına gitmiş "yine o adamla mı yatacaksın" demiş :1: "o adam" diye kasdettiği babası :27:

hahahahahaha :D:D:D

dunyamm80, senin 20 haftamı 27 haftamı canım?

Yirmi yirmi...27 olsa aralık analarına postalardık kendisini :34:

20 canım 27 olur mu icimizde en buyugu 20+3 suan (=

Yirmi yirmi...27 olsa aralık analarına postalardık kendisini :34:

ok canım,

Akşamları dizilerde olduğu gibi özet geçilse ne güzel olur :21:

aynen usandırdılar artık, reklamları kestiler ama özet başladı zaten özet değil diziyi tekrar veriyolar nerdeyse

20 canım 27 olur mu icimizde en buyugu 20+3 suan (=

Anladım canım bende yarılamaya az kaldı hayırlısı herkese

Ama o zaman karşılacamıcaktık :1: Hem büyük olsamda farketmez, sezeryan olcaklar daha önce doğuracak benden :P

Karsılasırdık gene. Ben seninle ilk hamileligini ogrendiginde konusmustum hamileyim topiginde sanırım yanlıs hatırlamıyorsam. :37:

Kızlar canım dısarıdan biseyler almak istiyor. esim para bırakmadı eve ama benim gizli param var :27:

Giidip alsam mı yaaa cok canım cektiiii :56:

Karsılasırdık gene. Ben seninle ilk hamileligini ogrendiginde konusmustum hamileyim topiginde sanırım yanlıs hatırlamıyorsam. :37:

Kızlar canım dısarıdan biseyler almak istiyor. esim para bırakmadı eve ama benim gizli param var :27:

Giidip alsam mı yaaa cok canım cektiiii :56:

Ne alcan :23:
Hamileyim topiğine girmedim, hamile miyim diye bir konu açmıştım belki orda yazmışsındır :))

Kızlar bişey sormak istiyorum...

Benim karnım hep soğuk sizdede böyle bişey varmı, vucudum sıcak ama karnım soğuk.

Salı günü kontrolüm var doktorumada sorcam ..

bblau ve Azelya bebeginize muzik dinlettiniz mi hic?

Benimki muzik sesi duyunc pıt pıt atmaya baslıyor :9:

varya pıtırcık öğlen yemeğinde koydum hareketli şarkıları bizim olan türk müzik sevmedi shakira yı koydum ojos asi parçasını karnımda döndüğünü gördüm resmen vay dedim eşek sıpasına bakk müzikte ayırıyo:1:

Ne alcan :23:
Hamileyim topiğine girmedim, hamile miyim diye bir konu açmıştım belki orda yazmışsındır :))

Duyuru: Ben de hamileyimmm de bir konu acmıstın iste ordan hatırlıyorum seni :27:

Ne yiycemi soylersem canınız ceker diye seettim :56:

Kızlar bişey sormak istiyorum...

Benim karnım hep soğuk sizdede böyle bişey varmı, vucudum sıcak ama karnım soğuk.

Salı günü kontrolüm var doktorumada sorcam ..

Benim de oyle canım karnım hep soguk, goguslerim hep sıcak.

Back
X