Amin canım inşallah
Bizim evde genellikle ben derim Bu ev benim sen git. diye, şaka olarak tabi ki.
Eşim de der, İyi valla ev senin, araba senin,bana ne kalıyo

Hatta geçen gün şakalaşırken, Evim var,arabam var, ee çocuğum da var sana ihtiyacım kalmadı herif. dedim, Vay anasını çocuğu da mı sahiplendin en sonunda.dedi.

Şaka tabi bunların hepsi, ama arkadaşlarımızdan filan ayrılanlar oldu bizim, konusu geldiğinde aramızda konuştuk, eşini evden gönderen arkadaşlarına kızdı. Ben olsam eşimden ayrılsam da elimi üzerinden çekmem, rahat etmesi, problem yaşamaması için hep uzaktan gözetlerim dedi. Ayrıca biri evden gidecekse bu erkek olmalı diye ekledi.
O zamana kadar ben kızarsam basar giderim huleyn kafalarındaydım ben ama şimdi öyle düşünmüyorum.
Biri gidecekse bu erkek olmalı, Rabbim evlerimizden ırak etsin bu huzursuzlukları tabi ki,Allah vermesin.
Daha dün konuştuk, Hasanlar belki barışır. dedim ayrı olan arkadaşlarımız için, sanmam Hasanı aradım dün, az önce Eskişehir otobüsüne bindirdim yolladım Haticeyi dedi dedi.
Hasanı haksız buluyoruz ikimiz de, serserinin önde gidip bayrak sallayanı bir adam. Ama karısını suçluyormuş çok kavga çıkarıyor diye.
Eşim dedi ki Yahu benim gibi bi adama bile kızacak konu buluyorsun sen, Hasana karısı kızmış çok mu haklıdır. Sonra da beni kızdırmak için Bak kızdırma beni ben de seni bindiririm Eskişehir arabasına heeee. Dedi.
Hadi be dedim ben de, ben seni 320Aya bindiririm yollarım annene
.
Hehehe doğru yollarsın sen diyo