- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #22.041
Kızlar birşey sorcam ..
İnternetten alışveriş yapıyorumda hediye çeki kazanmam için birşeyler daha almam lazımda gözüme bu çarptı..
Bebeiş olunca gerekir diye düşündüm , sizce?
http:MEDISANA FTC 77030 ATEŞ ÖLÇER - Teknosa Alışveriş Sitesi
Medisana 77030 FTC Digital Kalem Tip Termometre,Kalem Tip Ateş Ölçerler,Medisana - Medikal Hepsi - Sağlık ve Medikal Ürünlerini Ucuza Bulabileceğiniz Adres
bu ürün hakkında bilgisi olan var mı?
evet canım ben aldım o ürünü çok memnunum odanın dahil olmak üzere makat ve baş bölgesinden okutmayla ölçüm yapıo çok güzel bir ürün tawsiye ederim..bende kendi çalıştığım medikal firmasından bebek olucak die özellikle almıştım..
kızlarrrr bişi sorucam hepinizeeee... ilk bebekte cocugun odasını kız tarafı mı yapar??? ayyy bana kaynanam taaaa biz nişanlanmadan önce en kücük kızınınn kayınvalidesini anlatmıstı.. o kibar sosyete kadınn beni anakucagı mı ne onu almayı unuttum diye herkesin yanında yerin dibine soktu beni diye. halbuki benn bütün odasını herrrbişeyini almıstım onu unutmusum demişti. bende saskınlıkla bebek odasını kız tarafımı yapıyo mki dedimm. tabi kız annesi alır demişti.. benimm annem de sana lafı degdirmişş simdiden haberin olsun diye demişti:90::90::90::90: ama sorun su kii hamileyimm büyük ihtimalle bebege oda yapamıcak olmamıza ragmen esim ikide 1 babamların oda vs almasıyla ilgili espriler yapıyor.. benim ailemle ilişkilerim sancılı baya bunu bilmesi ve bilerek konusması delirtiyorr.. ömrü hayatımda duymadım diyorum bende oda takımını anane alsın.. ama internette bazı yerlerde alındıgını duydum. sizlerde var mı böyle adetler?? neler alınıyorr nelerr yapılıyor??
walla canım bizde war maalesef öle adet ankaralıyız bende bilmioudum anneme oda takımı alcaz dedimm hayır sakın almayın biz alcaz dedi.bizde ilk bebeği anne tarafı beşiğini felan yaparmışş ama kayınpederimde alıcak yanii
kızlar çok özledim bugün walla sizi bugün ilk iş günümdü...giremedim nete hepinizi çok özledimmmm