Evet canım araştırmayı, bir konu üzerinde detay bilgi sahibi olmayı,bunları aktarmayı seviyorum.
Hatta bu huyum bazı arkadaşlarım tarafından kullanılmıştır bile zamanında, sen çok iyi araştırırsın şu nasılmış diye üzerime yıkmaya çalışırlardı bazı şeyleri.
Ben o zaman bu huyumdan vazgeçmem gerektiğinin farkına vardım
Hem stres olduğum, hem de bunun normal olmadığının farkına vardığım için.
Zaten stresli bir tipim. Hamile kalma evresinde de çok stres yaşadım,7-8 ayda 2 kez hamile kaldım ama çoktan bebeğim olmayacak doğal yoldan psikolojisine girmiştim bile.
Endişelerim, kaygılarım, stresli yapım sebebiyle uzman yardımı almak istedim, hatta iyi bir psikiyatrist ile iletişime geçtim, hipnoterapi almak için.
Ama hamile kalınca o arada, ertelendi mecburen.
Ama bunun üstüne düşmeliyim.
Ben Jane marka bir bebek arabası ve ana kucağı aldım canım.Eğer doğruysa satıcı Avrupada imal edilen tek bebek arabası markası olduğunu söyledi.
Maxi cosi ayarında,hatta bakışa göre daha iyidir filan dedi. Oturma ünitesi şaseden ayrılıyor. Yerine ana kucağı takılabiliyor.
Yine oturma ünitesi çift taraflı-çift yönlü kullanılabiliyor.ana kucağı dünyanın en güvenli ana kucağı seçilmiş.
Ana kucağı üzerinde küçük bir bebek müziği çalan player da var ama denemedim cidden çalıyor mu :))))))
Artık satıcının yalancısıyım ben de, biz inandık :)
Eki Görüntüle 260971
Eki Görüntüle 260972
Canım benim ya, inşallah Rabbimin izniyle hiçbirşey de çıkmayacak.
Okumadığın iyi olmuş, ben de okumayacağım, okumayalım.Gönlümüzü ferah tutatlım, iyi düşünelim, iyi olsun.
Görelim Mevlam neyler, neylerse güzel eyler.Dualarım seninle.