- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #23.281
selamm kızlarrr. ancak simdi gelebildimm. hastanede işimizz cok gec bitti. adam pediyatrik kardiyologmus. ama ne hikmetse devlet hastanesi olmasına ragmen bodrumdan bi kızı doktoru buraya göndermişş. tepecik,, konak gibi cocuk hastaneleri de buraya sevkediyormus yapamadıklarından.. biz sevk durumunu bilmedigimizden saf gibi gittik.. dr kayıt yaptırın dedi. eer vakit varsa tepecikten sevk alalım dedik. yok yok önce sizi alcam dedi. devlet hastanesi ama sevkin yoksa 90 tl ye giriyomussunyuhh dedim.. neysee parayı verdigimizz bişi degill yatan hasta önceligi varmıss kuvöz kuvözz bebek yagdıı odaya.. 1 saat de kapıda bekledik heralde
dr önce görmedim dedi parlama yaptı heralde didi..tam oh dicekken evet gördüm sol kapakcıkta dedi. 2mm kücük bişi kendi kendine gecmeli dedi. 24 üncü haftaya gelmeden tekrar geliceksin kontrol edicezz gitmiş mi dedi.
simdi 15 gün daha bekle. gerci içim biraz olsun rahatladı. bide internetten hiçbişi okuma dedi:97::97: bundan sonrasıı dua edip beklemek.. umuyorum 15 gün sonra kuzumunn minnacık kalbinden yok olucak o kitle
iyi gecelerrr
![]()
canım bılıyorum cok zor ama sakın olmaya calıs gorceksın sadece uzuldugunle kalcaksın guzel dusun guzel olsun ben beyınde kıtle okumustum dogana kadar tam hatırlamıyorum hangı haftada ama mutlaka kayboluyormus doktorlar bazı seylerı bıze soylemese daha ıyı olcak ama cenelerını tutamıyorlar herhalde bılmesekde olur aslında ne bıleyım Allahım hayırlısını versın ıyı gecelerr