2012 Şubat Anneleri

Arkadaşlar Merhaba;

Aranıza yeni katıldım ve ilk mesajım...Bende Şubat annesiyim Allah nasip ederse...5 Şubat :):nazar:

canım hoşgeldin,hayırlı olsun bebişin :49:

sorma içim dışıma döndü ama olsun..oğluma bişey olmasın..:59::59:

çok geçmiş olsun canım,kendine dikkat et aman....

kızlar şu bavulla gezme işine çok güldüm çok tatlısınız ya hepimiz aynıyız sanırım çok hevesli ve heyecanlıyız ne yapalım ama komikte olsa elimizde değil

canım ya napayım,7 aylık olmadan büyük eşyalarını almak istemiyorum...ama bi yandan da ufak ufak almaya başladık,hediyeler falan derken kocaman bi bavul oldu....geziyorum bavulla öyle evin içinde,çok eğlenceli :66::66:

canım herşeyini sanki biraz büyük almışın gibi geldi yada fotoların öyle..ama hastane için zıbın takımını iki takım al ki kirlendiğinde diğerini giydirirsin bebeğe..biberon emzik düşünmüyormusun? emmezse çok lazım olur.. bezlerinide depola şimdiden ama çok küçük boydan fazla alma..

hangi giysiden kaç tane alsam iyi bi türlü bende karar veremedim.çok alsam bebekler çabuk büyüyor,elimizde kalacak,az alsam kışın yıkanınca kuruması falan sorun olur mu :44: :44:

canım ben ilk başta her ikisinide düşündüm çünkü benim evimde doğalgazlı ama her yeri yakmicam.. Bambamda en fazla 6 ay yatıyor haberin olsun..ben ondan vazgeçtim en az 3 4 yaşına kadar yatar diye normal beyaz mobilya beşik alıcam..park yataktanda memnun olmayan çok kişi var ilk başta çok düşünmüştüm ama eşimde onu istemedi..sen bilirsin yinede ilerde yatak alırım dersen parklada idare edersin..ama yaşına geldiğinde çocuk için fazla yararlı olacağını sanmıyorum bide çamaşırları her an elinin altında olması lazım bence çekmeceli bi beşik alsan daha iyi mobilya ama sen bilirsin..park yatakların markası çok önemli dandiklerde çok ses ve bozulma oluyormuş..dikkat et..

canım artık iki odada soba yakıcaz çünkü babamız gece calışıp gündüz evde nöbetten çıkıp evde anlıyacagın iki çocuk olacak benim biri bir odada öbürü öbür odada :))) neyse bende oda seklinde alayım diyorum bebege oda yapayım bide günlük kullanmaya bi park yatak oturma odasına kurarım artık böyle işteee. Teşekkürler yorum için

yine kimse yok yavvv... kızlar midem şuan sanki zeytinyağ içmiş gibi eve gidince tarhana çorbası bol limonlu bide mandalina yesem bişey olmaz dimi..yine geceki gibi olurum diye çok korkuyorum...ahhh çalışmaktanda çok sıkıldım ama sabretmeliyim 3 ayım kaldı izine çıkmaya..inş..oğlumla... bu arada bir aylık şeyleri fazla almayın kızlar hemen büyüyorlar.iki yada üç takım zıbın seti yeter bence..bende aldım ciciler ama biriksin eklicem diğer topiğimize...

canım artık iki odada soba yakıcaz çünkü babamız gece calışıp gündüz evde nöbetten çıkıp evde anlıyacagın iki çocuk olacak benim biri bir odada öbürü öbür odada :))) neyse bende oda seklinde alayım diyorum bebege oda yapayım bide günlük kullanmaya bi park yatak oturma odasına kurarım artık böyle işteee. Teşekkürler yorum için

sobanın sıcağını hiçbişey tutmuyor ama iki odandada soba olması çok zor senin için hem yaza kadar ev batar hemde allah korusun sakın kömür atıp yatma gece :20: kömür kor olsun öyle yatın gece..aman zehirlenme falan insan korkuyor dikkat edin canım sakın..:20:bide bebeği sürekli aynı ısıda odada tutmaya çalış..bi sıcak bi soğuk çok hasta olur..ahh ahh benim kardeşlerimin biride aralıkta doğdu ne sıkıntı yaşamıştık,o zaman doğalgaz yoktu....sobada en çok özlediğim şey hani çamaşırları üzerine asıyorsunya..2 dakikada kuruyo..doğalgazda 2 günde anca oda çok yakarsan... oda mis gibi yumuşatıcı kokuyorya o bir başkaydı eskiden..ahh ahh allah kolaylık versin canım..işimiz zor hepimizin ama anne olmak çok güzel bi duygu..:16:

sobanın sıcağını hiçbişey tutmuyor ama iki odandada soba olması çok zor senin için hem yaza kadar ev batar hemde allah korusun sakın kömür atıp yatma gece :20: Kömür kor olsun öyle yatın gece..aman zehirlenme falan insan korkuyor dikkat edin canım sakın..:20:bide bebeği sürekli aynı ısıda odada tutmaya çalış..bi sıcak bi soğuk çok hasta olur..ahh ahh benim kardeşlerimin biride aralıkta doğdu ne sıkıntı yaşamıştık,o zaman doğalgaz yoktu....sobada en çok özlediğim şey hani çamaşırları üzerine asıyorsunya..2 dakikada kuruyo..doğalgazda 2 günde anca oda çok yakarsan... Oda mis gibi yumuşatıcı kokuyorya o bir başkaydı eskiden..ahh ahh allah kolaylık versin canım..işimiz zor hepimizin ama anne olmak çok güzel bi duygu..:16:

tavsiyeni dikkate alıcam canım ama alıştık soba olayına yasadığııız ilçe küçük değil doğalgaz kaloriferli ev bulmakta sorun .kendi evimiz diye katlanıyoruz kat kaloriferide biraz sıkıntı ne yapalım artık.bişey sorcam resimleri nereye ekliyorsunuz hangi topiğe

selam kızlar nasılsınız?biz yarın 20. haftaya giriyoruz hala kesin değil bebeğimin cinsiyeti göstermiyor kendini doktor büyük ihtimal kız dedi ama göstermediği için kesin değil,artık kasık ve bel ağrılarım arttı sizde durumlar nasıl?

ay say say bitmez ama öncelik sırasına göre Tuna, Kayra, Deniz, Eren, Ali, Kaan, Can, Ege, Demir, Bera... listeyi uzatırım daha. ama sanırım en içime sinen Tuna, ne yazıkki eşimin sevmediği bir arkadaşıymış. yine de olur dedi. bu sefer de ben kararsız kaldım... o hep kız isimleri düşünmüş :31: çocuklara anket çalışması yaptıracağım bu gidişle :37:

bir an kırılırsınız diye çekindim. anlayışınız için teşekkürler. dilerim en içinize sineni koyarsınız... ama Hilal gerçekten güzel...

selam canım tunayı görünce yazmak istedim sende bizim durumdasın yalnız bizde bu ismi eşim buldu benimde olur dediğim tek isim oldu zamanlada alıştık. gel gelelim kayınvalideme gidince söyledik ve hemen aa kız ismi o koymayın gittikleri kuaforde çalışan bır kadının ismiymiş bende dedimki kızım olsa tuna koymam ama düşünürüz daha var demiştim bu 2 3 ay önce oluyor.. şimdi hala tuna bana sıcak gelıyor onun dışında ya rahmetli babamı isterim yada baska isimlere gerek yok tuna anlam olarak telaffuz olarak hemde modern bir isim bence... bu arada eşimin ailesinin tercihide taha ismi evet anlamı güzel ama ben ısınamadım acıkcası telaffuzuda zor sert bence...

ooo ffffff ooffff tuna deme bana lütfen bak yine eşime zıplicam ben hep tuna istedim hatta nişanlıyken bile öyle olmasını istemiştim ama eşim şu çocuklar duymasındaki tuna yüzünden vaz geçti değiştik kıramadım bende onu o erkeği istedi isim için öyle olsun dedim ,

orda nasıl bir tuna var ki ?
ben o diziyi sevmiyorum zaten ama tunayı herzaman erkek ismi adam ismi olarak seviyorummm

canlarımm ıyı geceler uzun bi aradan sonra tekrar aranızdayım.memleketteydım yeni geldım.ailemle güzel vakit geçirdim çok güzel oldu valla.
sizde bu arada bayağı kaynatmışınız..
yazdıklarınızı okuyacam şimdi...
hepinizi çok özledimm
sizler naptınızzz bakalımm bebişleriniz nasıllar?inşallah hepiniz çok ıyısınızdır:))

canım ben ilk başta her ikisinide düşündüm çünkü benim evimde doğalgazlı ama her yeri yakmicam.. bambamda en fazla 6 ay yatıyor haberin olsun..ben ondan vazgeçtim en az 3 4 yaşına kadar yatar diye normal beyaz mobilya beşik alıcam..park yataktanda memnun olmayan çok kişi var ilk başta çok düşünmüştüm ama eşimde onu istemedi..sen bilirsin yinede ilerde yatak alırım dersen parklada idare edersin..ama yaşına geldiğinde çocuk için fazla yararlı olacağını sanmıyorum bide çamaşırları her an elinin altında olması lazım bence çekmeceli bi beşik alsan daha iyi mobilya ama sen bilirsin..park yatakların markası çok önemli dandiklerde çok ses ve bozulma oluyormuş..dikkat et..

canım ben yatak olarak buyuyen yatak dusunuyordum ama cevremde aldıgım yorumlardan dolayı bende ahşap bir besık almaya karar verdım su an . çünkü o yataklar fazla derın olamıyor altlarında bazaları cekmecelerı vs oluyor ve dusme tehlıkesı oluyormus cokda dusen olmus hatta Allah korusun!
şimdi çekmeceli alıcam diyorsun ya çekmece olunca onunda derınlığı azalır sanırım bu konuya dıkkat et uyarmak ıstedım canım

merhaba kizlar. ben cagla kimileriniz hatirlar gebeligimizin ilk haftalarinda girmistim bebis gorunmemisti 10gun beklemek lazim denmisti coksukur bebis gorundu 5gun gec dollenme seklinde hesaplandi 28 subat mdt. kizim olucak yine bir kizim daha var bu ikinci :) kizim 2bucuk yasinda. tekrar tanitayim kisaca kendimi viyanada yasiyorum 3bucuk yillik evliyim. 26yasindayim.. bu zamana kdr pek giremedim Turkiyede tatildeydim sonra kizim hastalandi ustune ben hastalandim anca toparlanabildik. bundan sonra bolbol girmeye calisirim..

merhaba kizlar. ben cagla kimileriniz hatirlar gebeligimizin ilk haftalarinda girmistim bebis gorunmemisti 10gun beklemek lazim denmisti coksukur bebis gorundu 5gun gec dollenme seklinde hesaplandi 28 subat mdt. kizim olucak yine bir kizim daha var bu ikinci :) kizim 2bucuk yasinda. tekrar tanitayim kisaca kendimi viyanada yasiyorum 3bucuk yillik evliyim. 26yasindayim.. bu zamana kdr pek giremedim Turkiyede tatildeydim sonra kizim hastalandi ustune ben hastalandim anca toparlanabildik. bundan sonra bolbol girmeye calisirim..

Hoşgeldin canım çok geçmiş olsun ben de siteyi daha çok okuyorum pek yazmaya fırsat kalmıyor:) malum çalışan bayanlar bütün gün internet başında olunca yazışmalar süre gidiyor ama biz ev hanımları ev işiydi gelen gidendi derken aaa bir bakıyoruz akşam olmuş yine kimseyle birşey konuşamadan geçiyor gün:)) eskiden yorumları beğenebiliyorduk ama artık onu da yapamıyoruz:) neyse hayırlısı olsun benim de kızım olacak inşallah 24 şubat tahmini doğum tarihimiz hayırlısı olsun :nazar:

allah herkesin meleğini korusun....sağlıklıca cümlemize kucağımıza alıp büyütmeyi
nasip etsin rabbim....

kızlar benimde 2. bebeğim bir kızım var çok şükür...22 aylık...:nazar:
şimdide 16+2 günlük hamileyim ..

som adet tarihim 5 haziran...muh.doğum tarihim 11 mart ama
ben sezeryan ile doğum yaptığım için 38 yada en geç 39 da doğuma girerim rabbimin izniyle...

listeye benide eklermisiniz....

bu perşembe 3 lü tarama testlerimi yaptırıcam ve kısmetse yavrumun cinsiyetini öğreneceğim...
çok heyecanlıyım çok mutluyum sanki ilk kez anne oluyorum çok muhteşem bir duygu rabbim her isteyen kadına nasip
etsin inşallah....:71:

Back
X