2012 Şubat Anneleri

allah herkesin meleğini korusun....sağlıklıca cümlemize kucağımıza alıp büyütmeyi
nasip etsin rabbim....

kızlar benimde 2. bebeğim bir kızım var çok şükür...22 aylık...:nazar:
şimdide 16+2 günlük hamileyim ..

som adet tarihim 5 haziran...muh.doğum tarihim 11 mart ama
ben sezeryan ile doğum yaptığım için 38 yada en geç 39 da doğuma girerim rabbimin izniyle...

listeye benide eklermisiniz....

bu perşembe 3 lü tarama testlerimi yaptırıcam ve kısmetse yavrumun cinsiyetini öğreneceğim...
çok heyecanlıyım çok mutluyum sanki ilk kez anne oluyorum çok muhteşem bir duygu rabbim her isteyen kadına nasip
etsin inşallah....:71:

merhaba kizlar. ben cagla kimileriniz hatirlar gebeligimizin ilk haftalarinda girmistim bebis gorunmemisti 10gun beklemek lazim denmisti coksukur bebis gorundu 5gun gec dollenme seklinde hesaplandi 28 subat mdt. kizim olucak yine bir kizim daha var bu ikinci :) kizim 2bucuk yasinda. tekrar tanitayim kisaca kendimi viyanada yasiyorum 3bucuk yillik evliyim. 26yasindayim.. bu zamana kdr pek giremedim Turkiyede tatildeydim sonra kizim hastalandi ustune ben hastalandim anca toparlanabildik. bundan sonra bolbol girmeye calisirim..

Sizler daha önceden yazıyordunuz ama tekrar hoşgeldiniz ve Allah tamamına erdirsin :nazar:

Gunaydın canlarım,

Yogun bır hafta sonundan sonra hepınıze merhaba.

Dun kızımı temız havada bol bol gezdırdım ve de tamamen organık urunler yedık.
Oda masallah yol boyunca bıle tepındı durdu.
Ya aslında hala onun olduguna ınanamıyorum.
Ama kac gundur sureklı karnımda bırsey oynuyor, odur herhalde dıye mutlu oluyorum.

Sızler nasılsınız bakalım?
Guzel gectı mı hafta sonunuz?

bblau dünyam 80 azelya 55 elefera günışığıım yok bugün..nerdesiniz kızlar yavvv :59:
çook sıkıldım bennnnnnnnnn:84::84::84:

Canıımmmm,

Ben Cumartesı aksamı esım ve esımın anne-babası ıle yazlıga gıttım.
Gercı gıtmesem de, pazar gunlerı pek acmıyorum bılgısayarı.

Sen nasılsın?
ıyı oldun mu?

ben cok ince bi hatun olmadığım için öle dısardan cok erken gözükmemişti yani karnımın üzerine el konulduğunda 5.ayın sonunda hissediliyordu ama yanlıs hatırlamıyorsam 7.ayın sonu 8.ayımda böle ayagını falan dayarsa görebiliyorduk.karın yapısıylada ilgili bişey diye biliyorum ben bu hareket işini yanlış değilse :)

Sağol canım cevabın için , senden başkada cevaplayan olmamış sorumu herkesin ilk hamileliği galiba?

günaydın topiğin en güzel hamile adayları... (yeah girişe bak)
günaydın canım hoşgeldin
Gunaydın canlarım,

Yogun bır hafta sonundan sonra hepınıze merhaba.

Dun kızımı temız havada bol bol gezdırdım ve de tamamen organık urunler yedık.
Oda masallah yol boyunca bıle tepındı durdu.
Ya aslında hala onun olduguna ınanamıyorum.
Ama kac gundur sureklı karnımda bırsey oynuyor, odur herhalde dıye mutlu oluyorum.

Sızler nasılsınız bakalım?
Guzel gectı mı hafta sonunuz?

aynen yoğun hafta sonu fena bir gezi ve full karında oynamalar bizde bu hafta sonu masko yaptık 18 tane mobilya mağazası gezdim göre göre içime sine sine bakındım fiyalar oldukça değişmeli kızlar mdf takımlar ve suntalam takımlar olmak üzere 2 grupta benim evim çatı katı ve odamda küçücük olduğu için ancak büyüyen beşik ve şifonyer koyabiliyorum birde şu emzirme koltuğundan(eşim ısrar ediyor al diye) şimdi suntalam takımlarda büyüyen beşik+karyola=1250 tl yatağı uyku seti filan içinde mdf takım olarak ise çok değişmeli 1500tlden başlıyo 2600tlye kadar var ama tasarımlar süper gerçekten son alternatif olarakta ikeaya gittim kısa boylu gardırop bakmak amacıyla beşiklerini beğenmiyorum die hiç düşünmemiştim ordan birşey almayı fakat mantıklı geldi beşik fiyatları 190-210tl arasında değişşiyo gardıropları süper diyazyn etmişler ben,m odaya sığıyo en azından gardırop 320tl şifonyer 219 tl çıvarı valla koca odayı 900tl ye döşeyebiliyoruz mdf takım olarak arkadaşlar tek kötü tarafı beşik işte böyle bakalım annem bir gelsin ne kadarlık bir bütçe ayırmış oğluma seçimimi ona göre yapıcam aklınızda olsun die fiyatları paylaştım

hehe millet toplanmış :46: pazartesi sendromu yaşamadıım için çok şanslıyım sanırsam hele ki hamilelikte daha da zordur eminim çalışan hanımlara extra kolay gelsin sabırrrr diliyorum sizler için :)

inanılmaz mide problemi yaşıyorum.

nefes borumda bi tıkanıklık varmış gibi hissediyorum. o da yetmiyormuş gibi mide yanmam artık dayanılmaz olmaya başladı. gavısgon da bana mısın demedi. napacagımı bilemedim :(

günaydın canım hoşgeldin

aynen yoğun hafta sonu fena bir gezi ve full karında oynamalar bizde bu hafta sonu masko yaptık 18 tane mobilya mağazası gezdim göre göre içime sine sine bakındım fiyalar oldukça değişmeli kızlar mdf takımlar ve suntalam takımlar olmak üzere 2 grupta benim evim çatı katı ve odamda küçücük olduğu için ancak büyüyen beşik ve şifonyer koyabiliyorum birde şu emzirme koltuğundan(eşim ısrar ediyor al diye) şimdi suntalam takımlarda büyüyen beşik+karyola=1250 tl yatağı uyku seti filan içinde mdf takım olarak ise çok değişmeli 1500tlden başlıyo 2600tlye kadar var ama tasarımlar süper gerçekten son alternatif olarakta ikeaya gittim kısa boylu gardırop bakmak amacıyla beşiklerini beğenmiyorum die hiç düşünmemiştim ordan birşey almayı fakat mantıklı geldi beşik fiyatları 190-210tl arasında değişşiyo gardıropları süper diyazyn etmişler ben,m odaya sığıyo en azından gardırop 320tl şifonyer 219 tl çıvarı valla koca odayı 900tl ye döşeyebiliyoruz mdf takım olarak arkadaşlar tek kötü tarafı beşik işte böyle bakalım annem bir gelsin ne kadarlık bir bütçe ayırmış oğluma seçimimi ona göre yapıcam aklınızda olsun die fiyatları paylaştım

18 magaza mı :53:
Naptın sen?
Esın de senınle mıydı?
Ayyy benım esım ılk magazada pes ettıyor hemen ınsanı.
Zaten ben ne alacagıma karar vererek gıtmıstım, ikea ya.
Ama yınede bıraz gezınmek ıstedıgımde hemen sızlandı.

Bende bebegıme ekonomık ve zevkıme gore bır oda yapmaya calıstım.
Bızım odamız kucuk oldugu ıcın cok fazla detaya gıremıyoruz.
Insallah bır kac yıl sonra daha buyuk bır ev alırsak, o zaman yapacagım detayları.

Senınde odan kucukmus madem, bence ıkea dakı urunler daha uygun olur.
Ustelık bence hem sık hemde uygun fıyat.

nefes borumda bi tıkanıklık varmış gibi hissediyorum. o da yetmiyormuş gibi mide yanmam artık dayanılmaz olmaya başladı. gavısgon da bana mısın demedi. napacagımı bilemedim :(

geçmiş olsun canım baharatlı şeylerden uzak dur vee seni bundan kurtaracak süpper bir önerim var curchill bilirsin belki yani limonu sık üzerine tuz at ve üzerine soda... sonra iç midenle ilgili bişeyyciiin kalmaz

hehe millet toplanmış :46: pazartesi sendromu yaşamadıım için çok şanslıyım sanırsam hele ki hamilelikte daha da zordur eminim çalışan hanımlara extra kolay gelsin sabırrrr diliyorum sizler için :)

Sendrom degılde, uykusuzluk yasıyorum.
Gece 22:00 gıbı gırdık eve, esyaları yerlestır, dus al derken saat 23:30 oldu.
Ve su an her yerım agrıyor, uyumak ıstıyorummmmm.

Gecmıs olsun canım benım.
Yedıklerıne cok ama cok dıkkat etmelısın.
Benım bır onerım de yok ne yazık kı:59:
ınsallah cabucak ıyılesırsın.

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım baharatlı şeylerden uzak dur vee seni bundan kurtaracak süpper bir önerim var curchill bilirsin belki yani limonu sık üzerine tuz at ve üzerine soda... sonra iç midenle ilgili bişeyyciiin kalmaz

deneyelim bakalım. içmedim hiç ama lezzetli olur o. tam benlik limon ve tuz varsa tamamdır o. :)

ya böyle mide kapağımla nefes borumun birleştiği yerde bi tıkanıklık var gibi. bişi varmış gibi hissediyorum. öfff.

Gökçecim hamilelikten mi kaynaklı yoksa reflü filan gibi bişeyden mi muzdaripsin acaba? Reflü belirtilerine benzettim anlattıklarını.
Bi gastroenterolojiye gitsen olmazsa? Benim şu an bu derece mide rahatsızlığım yok. Ama ilk haftalarda çok oluyordu benim.
Sürekli asitli ve soğuk şeyler içme isteği oluyordu bende. Soda içiyordum, dondurma yiyordum geçici de olsa rahatlıyordum.

sağol güselim epey zor oluyo özellikle sabahları kalkmak eziyet
18 magaza mı :53:
Naptın sen?
Esın de senınle mıydı?
Ayyy benım esım ılk magazada pes ettıyor hemen ınsanı.
Zaten ben ne alacagıma karar vererek gıtmıstım, ikea ya.
Ama yınede bıraz gezınmek ıstedıgımde hemen sızlandı.

Bende bebegıme ekonomık ve zevkıme gore bır oda yapmaya calıstım.
Bızım odamız kucuk oldugu ıcın cok fazla detaya gıremıyoruz.
Insallah bır kac yıl sonra daha buyuk bır ev alırsak, o zaman yapacagım detayları.

Senınde odan kucukmus madem, bence ıkea dakı urunler daha uygun olur.
Ustelık bence hem sık hemde uygun fıyat.

benim mağaza dolaşmam en fazla 20 dk sürerde :D çok oyalanmayı sevmem bakarım incelerim çıkarım almaya gitmedik ya ben epey bir eleme yaptım kafamda 4 mağaza bıraktım annem hediye olrak bebek odası alacakmış ilk toruna anneanne alıyormus odayıda yani dediğim gibi baya karışık aslında düşüncelrim resimleri bulursam paylaşacağım sizlerle birazdan ikea mantıklı ama dediğim gibi beşik konusu beni düşündürüyor son çare olrak ordan bakıcam eşim benden daha çok seviyo gezmeyi ben pes ettim o dolaşalım diyo hala :52:

günaydın millet,ben bu sene öğleciyim:( hiç memnun değilim .saat 6da geliyorum bütün gün oğlumdan ayrı kalıyorum. neyse bu sabah biraz erken kaldırdı oğlum beni,yoksa ben uykucuyumdur yani.alışveriş sitelerine baktım biraz.bugün unnadoda çatlak kremi indirimde ,bir bakın isterseniz...başka şeyler de var

hoşgeldin güzellik
nasıl gidiyor oğlun sıkı sıkı tekmeliyormu seni:)

Hosbulduk canım.

Valla iyi gittigi soylenemez 3-4 gundur sırtımda sag kuregimin altında cok fena bir agrı var oturamıyorum hic cok canım acıyor ne yaptıysam gecmedi :59:

Oglum babası gibi uykucu herhalde fazla tekme atmıyor aklına estikce tekmeliyor =) Ama artık baya baya hissediliyor karnım oynuyor yerinden :16:

Senin nasıl gidiyor, bayadır yoktun sen gormuyordum seni? Cinsiyetiniz kesinlesti mi? Hareketleri hissetmeye basladın mı?

Back
X