2012 Şubat Anneleri

Ah canım geçer geçmez mi, geçen 3 atlet-don, bebek bel tutucu, birkaç bere aldım, bi de 10lu ağız bezi, 45 tl verdim.
Bu arada bende hastane için pijama takımı alacaktım üşürüm diye, bana gecelik tercik et, çünkü kontrole geliyorlar odana dediler, yani kanama var mı ne durumda felan diye gelip kontrol ediyorlarmış belirli aralıklarda..

neler neler almıs anacığı kuzucuğa güzel günlerde giysin o donlarıı,dolapları taşsın dolsunn cicilerleee:66:canım eğer normal doğum olursa doğumun öle bi sıkıntın olmaz sanırsam kontrol falan hem cok daha rahat edersin normal pijamalarla sezeryanlarda gecelik türü daha rahat oluyor demişlerdi arkadaslar ben pijamalarla cok rahat ettim.ama yanınızda illaki bi sabahlık yada yelek falan olsun.ister istemez bi ter boşalıyor sonrada üşüyorsun.koridorda yürüken o sabahlıklar cok işe yarıyor.

Bizim Ali diye arkadaş var onunla hep "geldi 3 harfli" diye dalga geçmişlerdir :27: Hani belirteyim aklında bulunsun :23:

akşam akşam cubuk krakeri kacırdım boğazıma dayımın adı ali annem hep öle der kardesine:66::66:

iyi akşamlar kızlar ancak girebildim ama herkes gitmiş galiba, bugün doktora gittim yarın ayrıntılı ultrasn var. inşallah güzel haberler alırım yarın , bebişim 450-500gr arası olmuş( maşallah bebişime) doktor iyi görünüyor dedi,herşeyi normalmiş, kramplarım vardı sık olmasada eger sıklaşırsa magnezyum veiriz şuan gerek yok dedi.
bu arada kilolarınızı ouyunca şok oldum ben 60 kilo ile hamile kaldım şuan 66.5 kg dayım son haftalarda çok hızlı kilo alıyorum aşırı yemesemde, allah sonumu hayır etsin bebegim saglıklı olsunda dert etmiyorum kiloyu çok
bugün yatak baktım tahta bebşikler çok güzel görünüyor ama park yataktaa gözüm kaldı, yorumları okudum şimdide iyice kararsız kaldım, inanırmısınız bebişe hiçbirşey almadım daha. eşimde bende 2 ay kalana kadar bekleyelim diyoruz ablam bişeyler almıştı okadar:))

:))))) mumurtalarına kurban :1:
Ben de cinsiyetini öğrenmeme bi hafta kala Allahım ne zor geçmişti ya, şimdi öğrendim ya su gibi akıp gidiyor günler :)) Ama şimdi senin şafağını saymaya başlıyorum, merak ediyorum bende :52:

canımmm.bugun bitti sayılırrr son 10 günnn diye geriye saymaya baslıyım bennn hepberaberceee:64:

neler neler almıs anacığı kuzucuğa güzel günlerde giysin o donlarıı,dolapları taşsın dolsunn cicilerleee:66:canım eğer normal doğum olursa doğumun öle bi sıkıntın olmaz sanırsam kontrol falan hem cok daha rahat edersin normal pijamalarla sezeryanlarda gecelik türü daha rahat oluyor demişlerdi arkadaslar ben pijamalarla cok rahat ettim.ama yanınızda illaki bi sabahlık yada yelek falan olsun.ister istemez bi ter boşalıyor sonrada üşüyorsun.koridorda yürüken o sabahlıklar cok işe yarıyor.

akşam akşam cubuk krakeri kacırdım boğazıma dayımın adı ali annem hep öle der kardesine:66::66:

Heheheh helal kız :60::60: Ben o yüzden Ali koyamadım, çokta severim o ismi..Bizi eşimle tanıştıran arkadaşımızın ismi de Ali, jest olur dediydik ama maalesef :D
Normal düşünüyorum canım ben inşallah normal olur, annem kan felan olur doğuma giderken pek değer vermediğin birşey giy dedi :D
Doğumdan sonra ben de pijama istiyorum aslında, ama ne olur ne olmaz bi de gecelik atarım çantaya.Sabahlık konusunda haklısın, bi de sabahlıkla takım lohusa tacı :23: Ay bu lohusa, lağusa ne illet bi isim beee ya daha cici bir isim bulamamışlar küfür eder gibi lohusaaaa :47::27:

iyi akşamlar kızlar ancak girebildim ama herkes gitmiş galiba, bugün doktora gittim yarın ayrıntılı ultrasn var. inşallah güzel haberler alırım yarın , bebişim 450-500gr arası olmuş( maşallah bebişime) doktor iyi görünüyor dedi,herşeyi normalmiş, kramplarım vardı sık olmasada eger sıklaşırsa magnezyum veiriz şuan gerek yok dedi.
bu arada kilolarınızı ouyunca şok oldum ben 60 kilo ile hamile kaldım şuan 66.5 kg dayım son haftalarda çok hızlı kilo alıyorum aşırı yemesemde, allah sonumu hayır etsin bebegim saglıklı olsunda dert etmiyorum kiloyu çok
bugün yatak baktım tahta bebşikler çok güzel görünüyor ama park yataktaa gözüm kaldı, yorumları okudum şimdide iyice kararsız kaldım, inanırmısınız bebişe hiçbirşey almadım daha. eşimde bende 2 ay kalana kadar bekleyelim diyoruz ablam bişeyler almıştı okadar:))

Gözünaydın enice maşallah :nazar::nazar:
Kilo konusunda bendensin :)) Ben de 49la hamile kalıp, 56yı görenlerdenim :12:

he anladım canım çıtçıtlı zıbınları diyosun sen.. bende tam takımlardan sandım..evet onlar çok lazım..daha çok eksiğim var benim yaa..kalın battaniye almam lazım bi pike bi kalın yünlülerden penye aldım bitane sonra bakım ürünü hiç almadım daha..tırnak makası falan.. şampuan..2 takım set almam lazım hastane için pijama ayaklı yedek ve iç çıtçıtlı atlet uzun kol kısa kol çok almam lazım.. ana kucağı yani puset çantasıyla..kilod almam lazım 3 4 aylıktan sonrası için.. bebeğin bacağının çapraz olmasını engellermiş..:emir_bebek: kendime pijama takımı almam lazım üzerine sabahlıklı istiyorum kışlık..hastanede yürütürlerse giyerim hemen.... bide gecelik alcam uzun bulursam malum kapalı olunca gecelikle zor olur rahat edemem hiç..hastanede..olmazsa iki takım pijama alırım önden düğmeli..farklı renklerde.. altaçması banyo havlusu ooo eksiğim çok 300 tlyi geçer dimi kızlar bunlar..:44:
[ /LEFT]​

Walla ben daha ilk kez dün FBli bebek çorabı aldım o kadar...Yani sizden en beteri benim heralde hala alıswerıse baslamadım ve o kadaaar cok almamız gereken var kı,dogum cantası da var hazırlanacak tey tey...Nası zor işler bunlar yahu:44:

saydığın isimlerin hepsi birilerinde var çevremizde maaşallah.. eşim benim daha olgun isimleri seviyor beni deli ediyo..halit kürşad işte nebilim tevrat kalın isimler.. o yüzden bulamadık bi isim..duru koy kız olsaydı kesin adı duruydu benimkinin....kesindi...:16:

O zaman birkaç önerılecek ısmı toplayım da arkadaslarıma falan anket yaparım..Başka yol kalmadı.Kalın ve eskı ısımler mı mesela Akın,Bulut,Orhan gibi mi

Heheheh helal kız :60::60: Ben o yüzden Ali koyamadım, çokta severim o ismi..Bizi eşimle tanıştıran arkadaşımızın ismi de Ali, jest olur dediydik ama maalesef :D
Normal düşünüyorum canım ben inşallah normal olur, annem kan felan olur doğuma giderken pek değer vermediğin birşey giy dedi :D
Doğumdan sonra ben de pijama istiyorum aslında, ama ne olur ne olmaz bi de gecelik atarım çantaya.Sabahlık konusunda haklısın, bi de sabahlıkla takım lohusa tacı :23: Ay bu lohusa, lağusa ne illet bi isim beee ya daha cici bir isim bulamamışlar küfür eder gibi lohusaaaa :47::27:

zaten doğuma giderken bebişim seni soyuyorlar arkadan transparan boyundan bi iple tutan yeşil,mavi,hastanesine göre çiçekli bi önlük giydiriyolarr yani ben doğum yaptığımda öyleydi:66:doğumodasından cıkınca kendi getirdiğin pijamalarını geceliklerini giyebiliyorsun zaten.insallah normal olur doğumun tatlım allah gönlüne göre verir tek avazda kurtulursun.evett kesinlikle taç almak lazım kırmızısındann cicekli fiyonkluuu bi daha nerde takcezzz ayoll.bak bi fikrim daha var benim.hani kapı süsü yerine doğum yaptığında odanın kapısına as bi tesbihh.erkek adam var içerde belli olsun dimiii:66:

kızlar onur ismi nasıl sizce __:44:

onur güzel isim ama cok var gibi.aslında anlamıda güzel.kerem nasıl? benim kızın adı irem oğluşum olursa aklımdakilerden biri de kerem:66:

selam kızlar kaçıncı hafta da renkli ultrason çekiliyor ve bu dörtlü testle ilgisi yok di mi? ben şuan 16+5 günlük hamileyim.

Yok canım renklinin 4lü ile alakası yok, ben renkliye girdim ama 4lü testim henüz yapılmadı oradan biliyorum.Renkliye genelde 20. haftadan sonra girin diyorlar, ben 18de girdim, 1 ay sonra merakımdan yine giricem :))

zaten doğuma giderken bebişim seni soyuyorlar arkadan transparan boyundan bi iple tutan yeşil,mavi,hastanesine göre çiçekli bi önlük giydiriyolarr yani ben doğum yaptığımda öyleydi:66:doğumodasından cıkınca kendi getirdiğin pijamalarını geceliklerini giyebiliyorsun zaten.insallah normal olur doğumun tatlım allah gönlüne göre verir tek avazda kurtulursun.evett kesinlikle taç almak lazım kırmızısındann cicekli fiyonkluuu bi daha nerde takcezzz ayoll.bak bi fikrim daha var benim.hani kapı süsü yerine doğum yaptığında odanın kapısına as bi tesbihh.erkek adam var içerde belli olsun dimiii:66:

onur güzel isim ama cok var gibi.aslında anlamıda güzel.kerem nasıl? benim kızın adı irem oğluşum olursa aklımdakilerden biri de kerem:66:

Yine öyledir o zaman, yeşil önlüğü giycez yani kaçış yok :))) Tesbih fikri süpermiş ya bak iyi düşünmüşsün :60::60:
Kerem ismi de güzel, büyüyünce de bir Aslı bulursa süper olur :23:

Back
X