- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #24.861
Amin canım inş ...ayy kızlarr ruhumm daraldıı. bi daha haberleri izlemicemm.ama kulak arkası da yapılmıyor yani basımıza ne geccegi beli degil. gencecik cocuklar sınırlarda sehit olup olupp geliyo. onlara sehit deyip avunuyorlarr.. simdi ölen kadınınn onun ufacık kızınınn karnındaki bebeciginn ailesi nasıl avuncak?? 8 aylık yavrucagı yasatamamıslar zaten yasasa da annesiz ne kadar iyi olurdu ki3 ane de ögretmen kacırılmıs yine. onlarında sagsalim geri gelcegi beli degill.. gecen hafta ankara da patlayan bombada ölen gencin babası hala gözümün önünde polise nasıl blli degil yanmıs diye bagırıyordu. allah ımm su sucsuzz insalnlara el uzatan ruhsuzlaa akıl fikr vicdan digerlerinin ailelerine de sabır versin
![]()
Selam kizlarrrr,doktordan geldim bebisim iyiymis cok sirin gorunuyordu,veeeeeeee cinsiyetini ogrendim bir kizim olacak benim de
tebrik ederim canım Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inş...
![]()
evet canım kızım teşekkür ederiz teyzesi....
Eki Görüntüle 264663 Eki Görüntüle 264667 Eki Görüntüle 264668 Eki Görüntüle 264670 Eki Görüntüle 264671
bunlardan yaramaz kızımın fotoları .... bir dakika durmaz tek oturduğu zaman uyku oda uyuyor olduğu için...
bunun yanında yemeğimi güzel yer uykusunu iyi uyur birde çişe alışsa daha erken diyorlar ama
şimdidden herşeye aklı yetiyor....güzel konuşuyor kasımda 2 yaşına girecek teyzeleri....![]()
Allah bağışlasın masallah çok güzellll :)