• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

bende de o ağrı war sanki gerdek gecesinden sonraki ağrıyı anımsatıo birass:17: çatı büyüyomuşş ondan dolayı oluomuşş..doğuma hazırlık antremanları yanii

Ay evet bak o tarifte uyuyor :)))
Peki sabahtan bu saatlere kadar sürdüğü oluyor mu sende?

Canımmmm :70: Hoşbuldum, iyiyiz biz ana oğul.Siz nasılsınız bakim?

saol tatlım bizde iyiyiz hamd olsun...:29:

Galiba yıkanmıyormuş.Eğer gebeliğin son döneminde kullanmaya başlanırsa esneklik kazandırıp yara olmasını engelliyormuş.
Hazırda yara varsa iyileştiriyormuş.
Kimden duysam tek geçerim diyor bu kremi.
Dün de bir arkadaş küçük tüp yetti de arttı demişti.

Eheheeh.. melebe...:29: aradan bende gördüm, iyi oldu hatta, ne baksam diyodum kendi kendime... buna iyi diyolar öyle mi bacım:26:

Kızlarrrrrrr herkese selamlarrrrr:3::3::3::3:

Onu okudum ama baskı gibi değil benimkisi.Hani spor yapmazsın sonra birden yaparsın hamlarsın ya, öyle hamlamış gibi sabahtan beri ağrıyor, ara ara olmuyor.Acaba aynı sebepten midir? Senin de sürekli mi ağrıyor?

şuan tam benim ağrıları tarif ediyosun azelyam üç gündür kötüyüm bacak bitimi kasık başlangıcı işte orası hamlamış gibi bir ağrı ne yapacaz şincik benim randevu 10 gün sonra

Ben de kuku agrisi yok da bu kalca agrisi beni bitirdi son zamanlarda da abartti, kayit yaptirmistim havuza, fizyoterapiste bos yer olunca ariycaklardi, simdi ben aradim (aramazsam daha cook beklerdim heralde) havuz antrenmalarina basliyorum bu Cuma, saati tam gun ortasi ama umrumda degil gelemem ise falan o gunler evden bakarim biraz. Bakalim faydasi olacak mi, su sicakmis, aliskinim ben Eskisehir' in hamamlarindan kese de atan olsa ne iyi olurdu ohh :21:

şuan tam benim ağrıları tarif ediyosun azelyam üç gündür kötüyüm bacak bitimi kasık başlangıcı işte orası hamlamış gibi bir ağrı ne yapacaz şincik benim randevu 10 gün sonra

Hadi ya sende de mi var laylam :26: O zaman normaldir ha bu kadar kişide olduğuna göre?

okuma gardeşimmm yaaa gel:1: arada dimi yaz:4: sen nasılsın nerde oturuyosun:44:..bebeğin kızmı erkekmi? :emir_bebek:dimi..konuşulcak şey bulunur elbet..napalım şehitlere üzüldük....yandık....unutmaya çalışıyoruz konuşup..:25:

canimmm, tesekkurler cok icten yazmissin... ben londrada oturuyorum, ve bebegim erkek olcak dendi...
calisiyorum, onun icin pek yetisemiyorum... :1: ben bir seye cevap verene kadar bakiyorum, konu kapanmis, baska konulara gecilmis..:1: onun icin genelde sadece okuyorum... ama cok sey ogrendim sayenizde... hatta birazdan lansinohumu siparis vercem...:21::21:

Hoşgeldin selam ;)

hosbuldummmm canimmm..:16:

Haklısın 9. aydan sonrasını almadım, erkekimin yapısına göre alıcam :D

bu arada bende o bahsettiğin ağrıdan 2-3 haftadır var
özellikle sol ayakkabımı çıkarmak için ayağımı yanlamasını kaldırğımda sanki sıkışıp daha çok acıyo
bazen sünnetliler gibi yürüyorum

ben en son gittiğimde sormuştum
bebek büyüdükçe baskı yapıyo demişti

bu arada ben şöyle sormuştum
doktor genç ve erkek

benim aşağım ağrıyo
ama en aşağım :27: :27:

Back
X