• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

bu arada bende o bahsettiğin ağrıdan 2-3 haftadır var
özellikle sol ayakkabımı çıkarmak için ayağımı yanlamasını kaldırğımda sanki sıkışıp daha çok acıyo
bazen sünnetliler gibi yürüyorum

O zaman bu haftalarda normal 5 kişi olduk bu ağrıyı yaşayan..Uzman tvye bakınayım azcıkta belki vardır orda.

ben en son gittiğimde sormuştum
bebek büyüdükçe baskı yapıyo demişti

bu arada ben şöyle sormuştum
doktor genç ve erkek

benim aşağım ağrıyo
ama en aşağım :27: :27:

:1::1::1:
Bebek büyüdükçe baskı yapıyorsa 7-8-9da Allah yardımcımız olsun.

Onu okudum ama baskı gibi değil benimkisi.Hani spor yapmazsın sonra birden yaparsın hamlarsın ya, öyle hamlamış gibi sabahtan beri ağrıyor, ara ara olmuyor.Acaba aynı sebepten midir? Senin de sürekli mi ağrıyor?

Ay evet bak o tarifte uyuyor :)))
Peki sabahtan bu saatlere kadar sürdüğü oluyor mu sende?

evet sürekli oluo cnm

saol tatlım bizde iyiyiz hamd olsun...:29:

Eheheeh.. melebe...:29: aradan bende gördüm, iyi oldu hatta, ne baksam diyodum kendi kendime... buna iyi diyolar öyle mi bacım:26:

Kızlarrrrrrr herkese selamlarrrrr:3::3::3::3:

Selam tatlım...
Valla çok kişiden duydum iyiymiş diye ben alayım dedim...

Evet erkek, hatta amca :26:

Mükremin miydi :60:
Yok yok Mükerrem, Ana Klinikte :27:
Nasıl?

canım nasılsa tüm aylarını almamışındır büyüdükçe bakar bakar alırsın
paylaşırım tabii ki dee

bakma desem bişi olur mu acaba :1:

Baktım ki baktım ki :1:

cnm ben ist anadolu yakasındayım pendikte...:32: evet bende istiyorum kadifelilerinden o tulumlardan..kuyruklu olmasa bile en azından kulaklı falan olsun inş:16:..çok tatlı olur...aslanlı bulsam alırım babamız cimbomlu nede olsa dimi...:34:sen nerde oturuyosun ist değilsin sanırım...:44:

Istanbul dayım canım.
Avrupa yakası.

Evet, kadıfe tulumlar guzel oluyor.
Ama venıcelerınkı harıc.
Pazar malı gıbı duruyor onlar.

ben de hareket etmeyince hamile olduğumu unutuyorum ve tedirgin oluyorum tabii
acaba ne zaman böyle iyice hareket etmeseler bile anlıcaz

Bi de son aylarda hareketleri iyice azalıyor yerleri daraldığı için, ama şükür ki doktor kontrollerimiz artıyor o zamanlar, haftada bir gidicez doktora hemen hemen.

Son düzenleme:
kızlar nazomla konuştum askerin abisi komutanla konuşabilmiş çok şükür benim komutamdakilerde kayıp yok demiş ama sesini duymayınca rahat edemezler yarını bulurmuş telefonla görüşmeleri Allah bütün askerlerimizi korusun

Ya kızlar bısey dıycem.

Bızım bi sekreter var, parfum mu sıkıyor bılmıyorum ama dedıkodulara gore camsil sıkıyormus uzerıne.
Ve ınanılmaz kotu kokuyor ):
Dıyemıyorum da kırılmasın dıye.
Ama o kokuya dayanamıyorum.
Dusunun kı masamı sılıyorlardı onunla, sılmemelerını rıca ettım.

kızlar nazomla konuştum askerin abisi komutanla konuşabilmiş çok şükür benim komutamdakilerde kayıp yok demiş ama sesini duymayınca rahat edemezler yarını bulurmuş telefonla görüşmeleri Allah bütün askerlerimizi korusun

Oh şükür ya, aminnnn..

Ohhh cok sukur.
Rabbım hepsını korusun.
Sehıt olanların aılelerıne de sabır versın ):

ohh çok şükür

Ya kızlar bısey dıycem.

Bızım bi sekreter var, parfum mu sıkıyor bılmıyorum ama dedıkodulara gore camsil sıkıyormus uzerıne.
Ve ınanılmaz kotu kokuyor ):
Dıyemıyorum da kırılmasın dıye.
Ama o kokuya dayanamıyorum.
Dusunun kı masamı sılıyorlardı onunla, sılmemelerını rıca ettım.

samimiysen şey de çok parfüm sıkmışsın midem kalkıyo de
camsil deme de yaniii

oh o zaman sürekli görcez
bi de nst'ye girmekten fenalık geliyo insana diolar

Hadi ya :) Vallaha şimdilik işime gelir gibi görünüyor ama bilemem tabi.
Haftaya 7. aya giricez inşallah demi? Tickerımdaki bebek haftaya yarın 7 aylık olacakmış baktımda :1:

Back
X