2012 Şubat Anneleri

van'dakilere yazmış..

"Bu felakete maruz kalan tüm vatandaşlarımızın acısını paylaşıyor, yaşamını kaybedenlere Allah'tan rahmet yakınlarına sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Ve enkazda kalan kardeşlerimizden dualarımızla haber bekliyoruz. Rabbim yardımcıları olsun. "

sağol canım
bende acaba bebeğine mi bişi oldu dedim dua yı falan görünce (allah korusun)

Kızlar sizlerin hep normal doğum mu olacak? Hani 40 hafta üzerinden hesap yapıyorsunuz ya o yüzden sordum. Benim %90 sezeryan olacak. O yüzden 38+ da alırız demişti doktorum. Sezeryan bile olsa 40 ı beklemek mi gerekiyor ki? :26:

Kızlar sizlerin hep normal doğum mu olacak? Hani 40 hafta üzerinden hesap yapıyorsunuz ya o yüzden sordum. Benim %90 sezeryan olacak. O yüzden 38+ da alırız demişti doktorum. Sezeryan bile olsa 40 ı beklemek mi gerekiyor ki? :26:

Yok erken alıyorlar sezeryanda..
Ben normal istiyorum o yüzden 40 hafta üzerinden hesaplıyorum ama Allah bilir, sezeryana mecbur kalırsam ben 15 Ocakta doğururum diyim :1:

oyelken sana tahmini ne zamana sezeryan günü verirler, yani Şubat başı felan olabilir mi? Öyle zannediyorum ki bizle beraber doğurcan :D

ben cok merak ediyorum valla bu topikte en önce kim doğurcak :) tabi sezeryanlar tarihli olacak.bide bu sene subat 29 cekiyor.acaba o güne denk getirebilen olurmuki :27: böle derr derr ben denk getirirmişimm gerçi hedefim 14 subat ama :))hayırlısı bakalım:49:

Yok erken alıyorlar sezeryanda..
Ben normal istiyorum o yüzden 40 hafta üzerinden hesaplıyorum ama Allah bilir, sezeryana mecbur kalırsam ben 15 Ocakta doğururum diyim :1:

Hhhhhh benim de sanki o zaman Ocak sonu oluyor. Tabi gene Allah bilir ya. Ben aslında mümkünse 02.02.2012 yi rezerve etmek istiyorum ya :27:

Hoşbuldum tatlım sağol ;) Ne güzel ya net bir şekilde görebildin yavruşu maşallah ona :nazar: Benimkisi aşırı hareket ettiğinden hep suyu bulandırıyor renklide bi net yakalayamıyorum :50:
Doktor hakkaten tuhafmış :27: Ama olsun, soğuk ve nemrut olmasından iyidir :P

Bende pek net göremesemde bu kadar stresten sonra o kadar görebilmek bile bana acayip moral oldu..
Yüzümde sivilce felan çıkmaya başlamıştı stresten :S:D
maşallah bebişine :nazar:

Teşekkür ederim cnm..:nazar:

O zaman hiç korkma tatlım kafa gayet normal :)
Boyu sanırım biraz minnoş kendisinin :)
Yani şey gibi düşün kimimizin boyu 180dir, kimimizin 165.
Ama genellikle kafalarımız futbol topu kadardır, Diyarbakır karpuzu yada limon kadar diil :)
Bence hiç endişe edeceğin bişey yok.
Artı usg cihazından cihazına da fark eder. Benim de devlet hastanesinde aradaki fark 1 hafta 3 gündü, kafası epey geride görünüyordu.
Ama doktorumun cihazında kaç gün çıkmamız gerekiyorsa o kadar çıktık. Sonuçta devamlı o cihazda takip oluyoruz.
Hep aynı tartıda tartılmak gibi….
912 gram normal ama, benim yavruş 820 gram biraz gramajca eksikmiş.

Canım zaten babasıda anneside çok uzun değil :P Normal boylardayız..
Boyunun minyon olması normal yani..
İşte bir anda tedirgin oldum öle bir yazı okuyunca..
Valla bir siteden baktım fazla gibi geldi o nedenle kilosunu yanlış ölçülmüş gibi geldi..
Çokta önemli değil..Sağlıklı olduktan sonra..

önceden belirli sezeryanlarda 40 haftayı beklemiyorlar benim bildiğim dediğin gibi 38 hafta bittiği zaman alıyorlar.son anda sezeryan olanlar 40 haftayı,41 haftayı dolduranlar bilem var..

Trabzondayız ama dün hissettim depremi ondan bu kadar etkilendim. Ama kimseyi inandıramadım .Herkes gel acıktın sana yemek verelim dedi.
Dün eşimin kuzeninin bebeğinin mevlidi vardı. evde 7. katta. Erken gittim sandalyede otururken bariz 25-30 saniye sağa sola sallandım. Pencerenin jaluzisinin ipi de sallandı. Ama benden başka tınlayan yok. Çok korktum tansiyonum çıktı diye. Lavaboya koştum hemen. 15-20 dakika sonra deprem haberi geçti. O zaman anlattım olanları herkese. Tabii millet bana yemek yedirip su içirmeye çalıştı,burdan deprem hissedilmezmiş. Senin açlıktan tansiyonun düşmüştür dediler.

Bu arada ptt kargo van'a yardım paketlerini bedavaya yolluyor. İlgilenipte kargo sıkıntısı çekenlere duyurayım.

kızlar daha şımdıden normal mı sezeryan mı olduğunu söylüyormu doktorlar?erken değılmı yaaa bana hıç bışı demedı doktorum :44:

ben cok merak ediyorum valla bu topikte en önce kim doğurcak :) tabi sezeryanlar tarihli olacak.bide bu sene subat 29 cekiyor.acaba o güne denk getirebilen olurmuki :27: böle derr derr ben denk getirirmişimm gerçi hedefim 14 subat ama :))hayırlısı bakalım:49:

Ben 3. doğurcam sanki öyle hissettim bak şimdi :D

Hhhhhh benim de sanki o zaman Ocak sonu oluyor. Tabi gene Allah bilir ya. Ben aslında mümkünse 02.02.2012 yi rezerve etmek istiyorum ya :27:

Ooooo şimdiden rezerve et, patlama olur o tarihte :)))

Arkadaşlar sizden fikrinizi istiyorum.
Şimdi benim doktorum özel muayenehanede, hastaneye bağlı çalışmıyor.
Ama Medical Park Göztepe ile anlaşması var. Doğumlarını hastadan başka talep gelmezse orada yaptırıyor.
Normal doğum için anlaşmalı fiyatı 2300, sezeryan 2900 TL. Eğer epidural normal olursa o da 2900 TL.
Hastanede yendioğan yoğunbakımı var. Bu bir avantaj.
Doktorumun ücretini de yine hastane bu 2900 Tl içerisinden verecek.
Bu sabah Avicenna Hastanesi Ataşehir Şubesiyle görüştüm, onların da yenidoğan yoğunbakımı var.
Elbette Medical Park ayarında değil otelcilik hizmetleri.Medical Park daha lükstür.
Ama bu hastane de fena olmayan bir hastane.
Normal doğum 300, sezeryan 700 TL dediler. Epidural normal 700 TL imiş.
Elbette doktorumla birlikte gidicem, doğumumu doktorum yaptıracak yine.
Doktorun ücretini bu kez ben ayrı vericem.
Ama herhalde 1000 TL de o alsa, herhalde en fazla o kadar alır, yine neredeyse yarı yarıya fiyat.
Sizce arada çok fark var mıdır,alacağım hizmet açısından.
Hastaneler de şunlar, bir bakın isterseniz:

Avicenna Hastanesi
Medical Park - İstanbul Göztepe

Son düzenleme:
kızlar daha şımdıden normal mı sezeryan mı olduğunu söylüyormu doktorlar?erken değılmı yaaa bana hıç bışı demedı doktorum :44:

Canım, benim doğuştan kalça çıkığım var. Yani normal doğum yapabilmem zor. O yüzden hem bebeği hem de beni riske atmamak adına bizimki biraz baştan belli gibi... Yoksa şimdiden söylenmiyor sanırım...

İkinci doğumunu yapacak olan arkadaşlarımızdan ilk doğumunu sezeryan olanlar ikinciyi de sezeryan oluyor, misal oyelken var onun bebeler ikiz, mecbur sezeryan.
Şu an bebeğim ters benim, dönmezse sezeryan ama ben biliyorum dönecek benim akıllı oğlum :D

Gunaydın kızlar nasılsınız?

Ben hic iyi degilim. Grip oldum cok halsizim ve ustune vajinamda kasıntı ve yanma var sarı akıntı da geliyor.. Napıcam ben boyle bilmiyorum yaa

Hayırlısıyla su 3 ayı da bir atlatsaydık da bir an once dogsaydı yavrularımız..

geçmiş olsun canım

hayatım süpersin kız bu işte benim odanın bir önceki versiyonu büyüyen yataklı ve çatı tipli olanı okyanus bebe evet firmanın ismi anadolu yakasında modekodada yerleri varmış bende bu odayı taç'ın şirinler nevresim takımlarıyla ve battanayisiyle tamamlıycam odayı tam olcak:16:

süperrrrrr resimdekinden daha sevimli bir oda masko 6A BLOKta şirinler house okyanus bebede tatlım birde modekoda şubeleri varmış ama bilemiyorum o tarafı

masko bana daha yakın avrupa yakasında olduğu için
aaa taç'ın nevresim takımı mı sağol :9:

Back
X