- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #34.081
26. haftanda olman lazım? 25 misin?
27de gireceksin![]()
amannnn benim daha çok varrrrrrrr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
26. haftanda olman lazım? 25 misin?
27de gireceksin![]()
van'dakilere yazmış..
"Bu felakete maruz kalan tüm vatandaşlarımızın acısını paylaşıyor, yaşamını kaybedenlere Allah'tan rahmet yakınlarına sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Ve enkazda kalan kardeşlerimizden dualarımızla haber bekliyoruz. Rabbim yardımcıları olsun. "
ben ne zaman gırecem 3. trimestere?
25. haftamdayım. anammm kız geldi ya doğummm?
Yarın girdinCümleme kurban
1günün kalmış girdin diyelim
![]()
Bence yarın giriyorsun.![]()
amannnn benim daha çok varrrrrrrr![]()
Kızlar sizlerin hep normal doğum mu olacak? Hani 40 hafta üzerinden hesap yapıyorsunuz ya o yüzden sordum. Benim %90 sezeryan olacak. O yüzden 38+ da alırız demişti doktorum. Sezeryan bile olsa 40 ı beklemek mi gerekiyor ki? :26:
oyelken sana tahmini ne zamana sezeryan günü verirler, yani Şubat başı felan olabilir mi? Öyle zannediyorum ki bizle beraber doğurcan![]()
Yok erken alıyorlar sezeryanda..
Ben normal istiyorum o yüzden 40 hafta üzerinden hesaplıyorum ama Allah bilir, sezeryana mecbur kalırsam ben 15 Ocakta doğururum diyim![]()
Hoşbuldum tatlım sağolNe güzel ya net bir şekilde görebildin yavruşu maşallah ona
Benimkisi aşırı hareket ettiğinden hep suyu bulandırıyor renklide bi net yakalayamıyorum
Doktor hakkaten tuhafmışAma olsun, soğuk ve nemrut olmasından iyidir
![]()
maşallah bebişine![]()
O zaman hiç korkma tatlım kafa gayet normal :)
Boyu sanırım biraz minnoş kendisinin :)
Yani şey gibi düşün kimimizin boyu 180dir, kimimizin 165.
Ama genellikle kafalarımız futbol topu kadardır, Diyarbakır karpuzu yada limon kadar diil :)
Bence hiç endişe edeceğin bişey yok.
Artı usg cihazından cihazına da fark eder. Benim de devlet hastanesinde aradaki fark 1 hafta 3 gündü, kafası epey geride görünüyordu.
Ama doktorumun cihazında kaç gün çıkmamız gerekiyorsa o kadar çıktık. Sonuçta devamlı o cihazda takip oluyoruz.
Hep aynı tartıda tartılmak gibi….
912 gram normal ama, benim yavruş 820 gram biraz gramajca eksikmiş.
Kızlar sizlerin hep normal doğum mu olacak? Hani 40 hafta üzerinden hesap yapıyorsunuz ya o yüzden sordum. Benim %90 sezeryan olacak. O yüzden 38+ da alırız demişti doktorum. Sezeryan bile olsa 40 ı beklemek mi gerekiyor ki? :26:
ben cok merak ediyorum valla bu topikte en önce kim doğurcak :) tabi sezeryanlar tarihli olacak.bide bu sene subat 29 cekiyor.acaba o güne denk getirebilen olurmukiböle derr derr ben denk getirirmişimm gerçi hedefim 14 subat ama :))hayırlısı bakalım
![]()
Hhhhhh benim de sanki o zaman Ocak sonu oluyor. Tabi gene Allah bilir ya. Ben aslında mümkünse 02.02.2012 yi rezerve etmek istiyorum ya![]()
Ben 3. doğurcam sanki öyle hissettim bak şimdi![]()
Ooooo şimdiden rezerve et, patlama olur o tarihte :)))
kızlar daha şımdıden normal mı sezeryan mı olduğunu söylüyormu doktorlar?erken değılmı yaaa bana hıç bışı demedı doktorum :44:
kızlar daha şımdıden normal mı sezeryan mı olduğunu söylüyormu doktorlar?erken değılmı yaaa bana hıç bışı demedı doktorum :44:
Gunaydın kızlar nasılsınız?
Ben hic iyi degilim. Grip oldum cok halsizim ve ustune vajinamda kasıntı ve yanma var sarı akıntı da geliyor.. Napıcam ben boyle bilmiyorum yaa
Hayırlısıyla su 3 ayı da bir atlatsaydık da bir an once dogsaydı yavrularımız..
hayatım süpersin kız bu işte benim odanın bir önceki versiyonu büyüyen yataklı ve çatı tipli olanı okyanus bebe evet firmanın ismi anadolu yakasında modekodada yerleri varmış bende bu odayı taç'ın şirinler nevresim takımlarıyla ve battanayisiyle tamamlıycam odayı tam olcak
süperrrrrr resimdekinden daha sevimli bir oda masko 6A BLOKta şirinler house okyanus bebede tatlım birde modekoda şubeleri varmış ama bilemiyorum o tarafı