2012 Şubat Anneleri

Canım konfor açısından da x2 ücret ödediğime değer bir hizmet olacak mı acaba?
Medical Park’ı hiç tanımıyorum.
Ama örneğin Başkent Üniversitesi Hastanesi olsaydı bana bu fiyatı sunan düşünmezdim, hizmet alacağımı bilirdim.
Ama Medical Park hakkında çok olumsuz referanslar da var. Beni düşündürüyor.
Diğer alternatif hastanenin de yenidoğan yoğunbakımı var, %100 sgk anlaşmalı.

Bir sonraki randevumda onu da konuşacağım canım, ne kadar ücret alacakmış.
Anestezi için ne sorayım hastaneye, uzman varmı diye mi?

Fiyatta pazarlık şansı yok canım.
Doktorumun stuff anlaşması bu.
Bana da biraz fazla geldi, hele ki Medical Park hakkındaki olumsuz referansları da okuyunca…

Avicenna diyosun yani?

Ben de olumsuz yorumları da okuyunca diğerine meylettim.
Sonuçta idare kendi doktorumda olacak en güzel kısım o.
Bir de doktorumla konuşucam, fikirlerine çok güveniyorum çünkü.
Paragöz bir hekim değil, ondan kesinlikle eminim o yüzden daha objektif yaklaşır gibime geliyor.

Okudum canım, valla epey soğuttu bu yazı…

Bence de düşünülebilir canım…Doktorumla da bi istişare edeyim bakalım….

Hepinize fikirleriniz için teşekkür ederim kızlar….
Bir de konu olarak açayım bakalım foruma.

evet canım anestezi uzmanlarının günün her saatinde olup olmadığını sor.yoksa onuda senin mi götürmen gerekiyor bunu öğren.doğum sırasında doğumu yaptıracak doktordan bile önemli benim için anestezi uzmanı..

arkadaşlar bi sorum var yardımcı olur musunuz ?

ben çok şiddetli bel ,sırt ,böbrek ağrısı çekiyorum.ve bebeklerden birini aşşağıda hissediyorum.sizlerdede böyle sıkıntılar var mı acaba?

canım bana 37 hafta alırız dedi
ozamana kadar tutabilirsem ne mutlu bana :1:

bblau sen anadolu yakasında oturuyordun dimi
şimdi senin tickera bakıp hesaplıyorum sen 20 haftalıksan ve 3 hafta önce alırlarsa ben bugun itibariyle 24 hafta oldum.40 haftayıda doldurursam aynı hafta içinde doğurabiliriz kızlarıı:52:

ben çok şiddetli bel ,sırt ,böbrek ağrısı çekiyorum.ve bebeklerden birini aşşağıda hissediyorum.sizlerdede böyle sıkıntılar var mı acaba?

geçmiş olsun..bende zaman zaman cok bel ağrısı çektim ama doktorum normal olabileceğini söylemişti.benim bebek 1 tane ama sanırım sizin ikiz :) bende hep aşağıda yani en üst nokta olarak göbek deliğim hizasında hissediyorum. ikizler napsın annesi ancak sığmıslardır biri aşağıda biri yukarda.bu durumda birde oyelken hanıma sormak lazım ikiz anneleri olarak :))

şimdi senin tickera bakıp hesaplıyorum sen 20 haftalıksan ve 3 hafta önce alırlarsa ben bugun itibariyle 24 hafta oldum.40 haftayıda doldurursam aynı hafta içinde doğurabiliriz kızlarıı:52:

ne zamana geliyor canım
ne zaman doğurcak hayırlısıyla
ben yarın 21 hafta olcam inş.

canım bana 37 hafta alırız dedi
ozamana kadar tutabilirsem ne mutlu bana :1:

bblau sen anadolu yakasında oturuyordun dimi

Evet ataşehirde oturuyorum.

evet canım anestezi uzmanlarının günün her saatinde olup olmadığını sor.yoksa onuda senin mi götürmen gerekiyor bunu öğren.doğum sırasında doğumu yaptıracak doktordan bile önemli benim için anestezi uzmanı..

Hımmmm bak bunu öğrendiğim iyi oldu sorayım onu da kesinlikle.

canım hoşgeldin
sırt bel ağrısı bende dahil herkeste oluyor hemen hemen
ama ben ikiz gibi hissetmiyorum yani birini farklı birini farklı
yani normal tek hamilelikten hiç bir farkı yok benim için
bende mi anormallik var bilmiyorum

Geçmiş olsun öncelikle. Ben de yaşıyorum ağrı: uyku uyutmayacak kadar şiddetli. Hatta uyandığımda da yürürken çok zorlanıyorum. Sanırım normal. Çok takmamaya çalışıyorum. Bbebeklerin hareket mevzuuna gelince sanırım normal. Benimki de ilk başlarda çok oynuyordu ama şimdi daha sakin. Sanırım büyüyüp yer daraldıkça hareketleri azalacak.

ne zamana geliyor canım
ne zaman doğurcak hayırlısıyla
ben yarın 21 hafta olcam inş.

benim son tarih normal sartlarda 13 subat veriyorlar canım.ama ben 1 gün daha dişimi sıkayım diyorum sevgililer gününü hastanede kutlayayım...:52:yoksa benim coookk romantik kocam yine divan palace dan yer ayırtır..her sene aynı mahçubiyet olmuyor...
dip not:divan palace bizim evin,lcd nin tam karsısındaki en kıyak koltuk olur..yatanın elinde kalıyoo:52:

Canlar; şimdi size bugüne kadar aldıkğım bazı şeylerin bir listesini yazacağım. Gördüğünüz eksikleri söylerseniz, işte şu yetersiz şundan birkaç tane daha al gibi, çok sevinirim. Özellikle tecrübeli anneler… :) ;
1 banyo filesi
1 banyo küveti
1 banyo kovası
1 banyo süngeri
2 üçgen başlı pelerin havlu
1 düz büyük havlu
1 banyo termometresi
1 kulak çöpü
1 nazal aspiratör
1 ateş ölçer
1 küçük biberon (sezeryanda süt geç iniyormuş, hastane çantasına koyacağım)
4 kutu ıslak pamuk mendil
2 paket kullan at alt değiştirme bezi
1 konak tarağı
1 silikon emzik
1 tırnak bakım seti (makas, çıtçıt makas ve minik törpü olan set)
1 tarak ve fırça
1 bebek telsizi
1 çamaşır yıkama torbası
1 penye, 1 örgü ve 1 de kalın battaniye….
10 biraz kalın ağız/gaz bezi (omza koymak için)
7 adet salya bezi

Az sonra da 0-3 ay kıyafetleri yazacağım… Burada benim gördüğüm eksikler: su dökmek için maşrapa, hastane çantasına koymak için 2 mink havlu ve kirlileri koymak için kirli torbası…

benim son tarih normal sartlarda 13 subat veriyorlar canım.ama ben 1 gün daha dişimi sıkayım diyorum sevgililer gününü hastanede kutlayayım...:52:yoksa benim coookk romantik kocam yine divan palace dan yer ayırtır..her sene aynı mahçubiyet olmuyor...
dip not:divan palace bizim evin,lcd nin tam karsısındaki en kıyak koltuk olur..yatanın elinde kalıyoo:52:

hahah allah iyiliğini vermesin
size 32 hafta da rapor veriliyor ya
ben 30 hafta alacakmışım o raporu
belki o rapordan sonra işi bırakırım ben çalışmam
riske atmak istemiyorum

kızlar daha şımdıden normal mı sezeryan mı olduğunu söylüyormu doktorlar?erken değılmı yaaa bana hıç bışı demedı doktorum :44:

slm hanımlarrrr..... bende normal istiyorum ama benim kızın maşallahı var doktor teyzesi bile şaşırdı herhalde tombik olunca beni sezaryan yaparlar.... ben normal istiyordum oysa....

nazome , simurganka ,oyelken sağolun arkadşlar okadar çok şiddetli yaşıyorum ki uyuyamıyorum uykudan uyanıyorum çok zorlanıyorum.

soldaki bebişimin başı aşşağıda kasığımda tekme atarken ben aşşağıda hissediyorum.çok ürktüm.rahim boyu ölçümü yapıldı normaldi.
geçen hafta da yanma şikayetim vardı fitil ve melhem kullandım.

inşallah bi sorun olmaz rabbime emanetler.

oyelkencim nasılsın?bebişlerin nasıllar?benim bebişler kıpr kıpr maşallah çok mutlu oluyorum onlar hareket ettiğinde ama hergün bi sağlık sorunu çıktı mı insan ürküyor.

hayırlısıyla bi tamamlasak şu gebeliği bebişleri alsak kucağımıza ne güzel olcak hayırlısı inşallah.

nazome ikizlerim olcak rabbim nasip ederse :)

nazo gelir gelmez kopardın beni yaaa:60:

cnm bendede oluyo sırt ağrısı bazen bel ağrısı...ama normal sanırım çünkü öne doğru eğiliyoruz ister istemez ağırlık merkezimiz değişiyormuş..

Back
X