- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #34.181
leader nevresimler çok güzel siparişlerini verdinmi?güzelmi göründüğü gibi acaba yakından..:44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
abovvvvv benim kızda öyle uyutmadı resmen beni gece sağa dönim vuriy sola dönim vuriy kendide uyumadı benide uyutmadı yani....
Bizim depik sandıklarımızın çoğu hıçkırıkmış buarada.
Ctesi günü ultrasondayken birkaç hareket hissettim, doktorum bak bunu duydunmu mesela dedi, evet dedim tekme attı.
Yok dedi, hıçkırdı tekme değil o :44:
Maşallah de hemşireee![]()
hamdolsun o pıt pıtları şimdilik geçtik çok net olmasa da eli ayağı en azından tekme atarken karnım kalkıyo iniyor oynarken belli oluyor sanki karnımda dönen bişey var çok güzel bişey :):):):) ama hıçkırık ise oğluşum her hıçkırığında kafasını da karnıma çarpıyor olabilir :)
napıyım kııız çıkcakmış gibi oluyor rabbim korusun inşallah :):):)
hayırlı ve sağlıklı bi şekilde bebişlerimizi bi kucağımıza alsak hayırlısıyla.
aaaVitaminim mi eksik benim hemen yapcam şimdi....sağolasın cnm..valla benimki genelde kukumun üstünde solda bazen değişiyo...
simurganka hakikaten benim kızım solda doğru olabilir.mesanenin üstüne yatıyor bazen.çok afedersin çişimi yapmaya gidiyorum karnımın altında bi yumuşama oluyor ki sorma başı da ağğaıda ya hemencek belli oluyor kuzucuğum.rabbim bağışlasın inşallah yarularımızı.
-----------------------------------------------------------
oyelken gerçekten mi c vitamini ekskliğinden miymiş? Ben genelde çayımı limonlu içiyorum.c vitamini olan sebzeler yiyiroum.ama kesinlikle deneyip takip edeceğim.
Napalım kendi dr.umuz kendimiz olcaz sanırım.
kızlar ben müsadenizi istiyorum.sohbet etmek çok güzeldi :) bu başlığı takip eder nadir de olsa yazardım ama oyelken in dediği kadar varmış.çok güzel arkadaş ve sohbetler var.hepinizi çok sevdim.
gene görüşürüz kızlar öpüyorum hepinizi bebişleriniz ve sizler rabbime emanetsiniz.![]()
![]()
evet aradım bende şimdi adam dediki çok yoğunluk var evden gelip alamıyoruzzz.... ama kolilerseniz getirirseniz alırız dedi...vercem giymediğim herşeyi..insanlık görevi...giymiyorum duracağına bi işe yarasın..sevaptır...![]()
kızlar ben müsadenizi istiyorum.sohbet etmek çok güzeldi :) bu başlığı takip eder nadir de olsa yazardım ama oyelken in dediği kadar varmış.çok güzel arkadaş ve sohbetler var.hepinizi çok sevdim.
gene görüşürüz kızlar öpüyorum hepinizi bebişleriniz ve sizler rabbime emanetsiniz.![]()
![]()
![]()
![]()
anammmmmm ben bunu alıyorummmmmm.... alayım mı? alın deyın. alayım be hadi...
Galatasaray Baby Nevresim Takımı
anam ilk defa galatasaraylı bişeyi beğendim... bu arada babamız beşiktaşlı ama aslan oğlumu üstünde kuşun, serçenin olduğu bi nevresimde yatıramam. hıh hıh hıh...
anaaaaa tül mü dedin tülü nerden buldun kızzzz![]()
Müsade senin şekercan. Gene gel. :)
Evet sırada 0-3 ay kıyafet listemiz var. Sanırım burda çok eksik bulacaksınız.;
4 iç zıbın
2 dış zıbın (alt, üst ayrı)
4 çorap
6 tulum (1’i kadife, diğerleri penye)
1 kolsuz body
2 uzun kollu çıtçıtlı body
1 yarım kollu body
4 şapka
5 önlük
4 eldiven
2 patik
1 külotlu çorap
1 pijama (üst önden düğmeli, alt patiksiz)
1 penye ve 1 örme yelek
Daha neler almalıyım acaba? :26: